• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- no tak ,tak -pamietam :)))

aleee..cos tak czuje ,ze lipa wiesz...jestem tydzień po owu liczyłam ,ze jakieś bóle implantacyjne będą albo coś a tu cisza....poza śluzem nic nie mam...i tak jakoś...nic tylko słodkie zajadać na poprawe nastroju.....

reklama
Hellooooo!

Ja już w domku! :-) Pranie wstawione, "Przyjaciele" lecą, chyba sobie kawkę zrobię albo colą zero się poczęstuję. :-) No i prysznic za chwilkę, tylko wyschnięte pranie poskładam. Na szczęście nie klikałyście za dużo od mojego wyjścia z pracy. :-D

Dostaliśmy ofertę kupna naszego mieszkanka, ale... stanowczo za niską... :baffled: Tak więc czekamy...

A na obiad będzie jakieś mięcho zgodnie z przykazaniami Dukana! :-)

Hej Mama - dziś na szczęście nie senna - więc to chyba coś na pogodę było. A Ty się nie martw - niedługo spodnie z H&M będą Twoje :))

Wisienka witaj! Widzę, że już połówkowe u Ciebie! Gratulacje!

Mary hejka!!!!!!!

mama kochana bez stresu. Wiem, ze chciałabyś miec wielkie objawy i w ogóle ale ja tez nie miałam pamietaj
lil oj szybko leci
mary witaj kochana

Ostatnia edycja:
LIL- kurcze..jestem tu z Wami ,wspieram i kibicuję ,ale powoli dociera do mnie ,ze ja już nie mam co liczyć,ze organizm "zatrybi" na nowo...skończe niedługo 32 lata -od roku próbuję lekami postawić organizm na nogi i nic z tego..czas złozyc broń..

MARY- fajnie,ze juz dojechałas do domku:)
smacznego obiadku.

PALEMKAAAAAAAAAAAAAAAA- a Tyyyyyyy gdzie cały dzieńńńńńńńńńńńńń???????????

Mama a kiedy zamierzasz testowac? W dzien planowanej @? Trzymam &&&&&&&&&, a moze jednak cos z tego bedzie :tak: Zawsze warto miec nadzieje.

lil, Wisienka, Mary witajcie ;)

Ostatnia edycja:
mama - chyba oszalalas! mam kolezanki grubo powyzej 30, ktore w ciaze zachodza. rozumiem, ze mozesz miec upadki i wzloty ale nie poddawaj sie kochana! pogadaj jeszcze z ginem, jak sie udalo pechole ustawic do pionu, to moze IUI by sie udalo? ja Cie wspieram ze wszystkich sil - a mam ich teraz sporo, bo odkrywam, ze progesteron juz mi zdarzyl cycki powiekszyc i cere naprawic :) nawet jelsi nie ma to zwiazku z progesteronem to jest sie z czego cieszyc, wiec i sila jest, wiec mam Cie czym wspierac i nawet sie specjalnie poloze pod kocem, zeby na nic innego niz wspieranie sily nie marnowac!

Lil - cześć słonko! :-)

Wisieńka - hej! :-) Jak tam samopoczucie? Brzuszek rośnie?

Lazurowe - hejka!

Mama - dzięki! :-) Doczytałam, że wysyłacie jednak Zuzę do szkoły. Jeśli mogę się wypowiedzieć, to powiem, że to fajna decyzja! Zwłaszcza, ze macie zdolną córcię! :-
)

LAZUROWE- tylko,ze ja mam nadzieje od roku............a to cala masa cykli już byla...........

a testować bede 3 marca-dzień po terminie @...chyba ,ze przylezie wczesniej jak w tamtym cyklu.

POK- d z i ę k u j ę...
ja też mam tu znajome co w wieku 40 lat zaszły i jedna wlasnie urodzila synka a druga rodzi za 4 miesiące,ale jak już jajnik ruszyl i produkuje pęchole to albo nie pekają i sie kurczą ,albo po hormonach miałam cylke 15-dniowe,18 dniowe...
jak już owu byla to endo za cienkie-kurka -gin mi powiedzial ostatnio ,ze on jako ginekolog-położnik już wiecej nic nie moze dla mnie zrobić poza Clo i usg...

myślałam nad IUI- nawet sie sporo swego czasu udzielałam na tamtym wątku ...teraz też myśle,ze jak do kwietnia ,maja nie zajde to spróbujemy IUI bo juz bedzie zwrot pitów i bedzie kasa...

MARY- tak,dajemy Zuze i dziekuję za komplement..:)

Ostatnia edycja:
reklama
mama bo ja cię złoże na kolano i jak cię przetrzepię to zobaczysz:-D Proszę mi się trzymac. Pamietaj , ze ty 32latko tos dla mnie za przeproszeniem gówniara a ja chcę jeszcze i trzecie dziecko mieć. Możesz odpuścic sobie owszem ale Toma prosze dalej dopuszczac regularnie i załatwi się to bez twojej wiedzy:tak:
Marry powiem ci kochana, ze w miarę dobrze , zostały tylko poranne mdłosci i omdlenia, zawroty ,czasem ból głowy. Pestka przy tym co było. A jak brzuszek..... a pokażę. Ogólnie się powiększyłam. I nos mam wielki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry