• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie wieczornie
mamitka co tu sie dzieje, co to za smutaski, kochana glowa do gory, kazdy kto mowi zeby wyluzowac nie wie czym jest wyczekiwanie na fasolke i latwo im powiedziec, wiec my wszystkie cie tu swietnie rozumiemy, musisz byc dobrej mysli :) moze akurat juz teraz cos w tobie kielkuje, ja tez sie schizuje strasznie, ale tylko kolejna @ lub jej brak wszystko wyjasni, wiec glowa do gory i cierpliwosci jeszcze troszeczke :)

gumisia dzięki za przytyk... już wszystko zrozumiałam, młoda, czeka na dziecko i niech się ciesz, nie wie co to znaczy czekać na dziecko :-(

Mama to smutne co piszesz,ja jednak mam nadzieje ze bedziesz mogla tulic w ramionach jeszcze jednego bobaska ;-)

A u mnie,potok sluzu rozciagliwego tylko ze jest brazowy i boli mnie troszke brzuch wiec do konca nie wiem co o tym myslec :dry: ale na wszelki wypadek zapowiedzialam T zeby szykowal sie na wieczor,zebyscie widzialy jaki szczesliwy poszedl wziasc prysznic :-D

JUST- Gumisia nie napisała tego do Ciebie..nie ...poprostu w realu czesto słysze wyluzuj i my tu na bb nie lubimy tego słowa bo gdyby to bylo takie proste wyluzowac to wszystkie bylybyśmy w ciąży...rozumiesz?? nie bierz tego do siebie..
i nie bój sie 30-stki :)

GUMISIA- dzieki kochana :)

Babeczki, ja będę z doskoku, bo muszę się wziąć za obiad, a raczej obiadokolację. M. pewnie wróci niedługo ze spotkania, to już będzie gotowe.

Tymczasem!

mama - oficjalnei sie obrazam za nazwanie 75B wypustkami nie piersiami. Moje maja 75B i sa przepikne i za nic na swiecie ich nie zamienie! ;-)
a myslalasz moze nad zmiana gina? Mam kumpele, ktora ponad 2 lata chodzila do takiego polecanego, lokalnej slawy, az rzucila w pieruny, poszla do zupelnego z ulicy gina, zmienil jej terapie do gory nogami i zaraz bedzie rodzic :)

mamita - wyluzowac sie nie da i amen. jak sie mierzy temp, a nawet jzu nie, jak jus sie pozna swoje cialo i cykl to za kija nie da sie nie czuc tego wszystkiego calym cialem (o duszy nie wspominajac).

just - zupelnie nie rozumiem Twojego posta. I gdzie byl gumisi przytyk? zakrecilam sie.

wisienka - gluptasko! no taki masz ten nos wielki, ze brzucha nie zauwazylam :rofl2: super wygladasz! Brzuszek piekny. Zazdroszcze bardzo!

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- wiem,ze Ty tez nie miałaś lekko...ale już rośniesz :tak:
a ja rosne od słodkiego:sorry:

MARY- fajnie,ze humorek dopisuje:)

EDYTA- działajcie:tak:mam nadzieje,ze juz Ci sie zaczeły dni płodne i teraz czas wytężonej pracy przed Tobą:tak::-D

reklama
a gdzie wiola, rureczka i reszta ?? a gdzie ciezarowki? made, asionek, kocur?
maz w sobote tez pracuje, wiec chyba poczekam i zatestuje w sobote, bo w piatek do wieczora jeszcze moze przyjsc @ wiec dam sobie czas.... heheh o ile nie zmiekne w piatek rano hehehe :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry