• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wieczór dobry :-)
jak tam drogie panie? widzę, że mamy info o dziewczynce, gratulacje!!!
mój Smyk płata figle ;-) nie chcę się ujawnić :-D, ale całe szczęście jest zdrowy :-D

reklama
witam;)
Czy można do Was dolaczyc?? :)) nadrobic Was na pewno nie nadrobie ale przeczytam za chwilke tyle ile dam rady ;)
Jestem mamą 15 miesiecznego Kuby a za niedlugo (kilka dni) bedziemy sie starac o drugiego dzidziusia:) tak wiec byc moze sie uda, ze bede mama w 2011 ( a staraczka na pewno:)). Z Kubusiem udalo sie za pierwszym razem...
Pozdrowionka

pola jasnee rozgość się ;-)

Wisieńka
gratuluje córeczki ;**

kochane wpadłam wam zyczyć Dobrej nocki bo padam z nóg ;)
uciekam spać bo jutro o 5.30 juz na nogach bede :-(

zajrzę po szkole ;**

Karaluchy ( ;

witam;)
Czy można do Was dolaczyc?? :)) nadrobic Was na pewno nie nadrobie ale przeczytam za chwilke tyle ile dam rady ;)
Jestem mamą 15 miesiecznego Kuby a za niedlugo (kilka dni) bedziemy sie starac o drugiego dzidziusia:) tak wiec byc moze sie uda, ze bede mama w 2011 ( a staraczka na pewno:)). Z Kubusiem udalo sie za pierwszym razem...
Pozdrowionka

Witaj pewnie ze mozesz sie dolaczyc :-) napisz cos o sobie...np. ilo dniowe masz cykle,dzisiaj ktory to dzien cyklu itd
Aaaaa i gratuluje synka ;-)

WISIENKO GRATULUJE CORECZKI:-)

Witam z rana ;-)

Dzisiaj jestm do pupy;/ ...
Nie wiem czy to brzuch mnie boli ale pod piersiami na brzuchu czuje jak by mi skore naciągano :-(

A zaraz do skzoły musze isć :-(
oj głupia szkoła :-(

Wy to pewnie jeszcze sobie smacznie spiecie ;-)

Dobra piękne panie uciakam ;*
BAj ;**

Hej Sergi ja jestem :-D Jak twoja tempka??? Bo wczoraj po południu miałaś bardzo ładną. A to że nie jest powyżej 37 to się nie martw, bo niektóre kobiety mają na poziomie 36,7 podwyższoną. Ważne, żeby tempka w II fazie była wyższa od tej w I.

Wisienka GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!

Mama biedny Domiś, po prostu brak mi słów. Ja też byłam wkurzona jak Natalka przyszła ze żłobka ugryziona w rączkę i to w poduszeczkę przy kciuku. Dlatego może jestem okropna ale mówię jej , że jak ktoś jej zrobi krzywdę to ma mu oddać. No sorki, ale wiem jacy są nauczyciele wiec musi sobie radzić sama.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie z rana....
nie probuje nawet nadrobic tego co wczoraj pisalyscie bo jest tego ponad 60 str:szok:.
wisienka.... gratuluje corci.... no i brdzie na niebiesko smigac:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry