• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil - no nie bardzo :(, wiesz kawa na bolacy brzuch, to nie najlepszy pomysł, ale z drugiej strony, moze bym się wreszcie załatwiła, nie byłam juz w kibelku z 5 dni :( masakra ...:-(

a wisienko - gratuluję Ci córci, choc przyznam szczerze, że myślałam, ze chłopok ci tam tak buszuje ... hehe;-)

sergi - &&&&&&&&&&&&&&, zeby małpa nie przyszła ;-)

reklama
Czesc Palemko współczuje Ci tego bólu brzucha. Musisz koniecznie iść na konsultację do innego lekarza.

Sergi w Irlandii, w Polsce nie ma Appla.

Hej Maja ze mną to się nie przywitałaś :no:

Dziewczyny, a jak Wy dodałyście te zdjęcia bądź obrazki w Awatarach, bo ja nie raz próbowałam i d..a, nie udało się :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółka pytałam, bo ja pracowałam też w Apple'u w UK ;-) hihi

Dziewczynki tak jeszcze myślałam o Marcepanku... :-( W którym Ona jest teraz TC? To Jej pierwszy dzidziuś, tak?... Martwię się o Nią... :-(

Dziękuję bardzo za kciuki, bo bardzo się przydadzą :tak: Moje Słoneczka Kochane jesteście... :laugh2:

Pszczółko kochana hi hej hello!!!!!!!!!!!! :))))))))))) Wiesz jak doczytałam o Marcepanku to tak jakoś mi się dziwnie zrobiło, że od razu wskoczyłam na ostatnią stronkę i nie zauważyłam Cię! Ale witam się codziennie serdecznie!!!!

a025.gif
a025.gif
a025.gif
a025.gif

Sergi Pewnie, że trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D Kochana, mam nadzieję, że w poniedziałek Ty nam poślesz fluidki , :-D A popatrz, to razem zaliczyłyśmy Appla :-) A Marcepanek ma już synka:-) A tydzień ciąży to kurcze nie wiem, ale Sol ma gdzieś u siebie liste to popatrzymy .

Pszczółko na poprzedniej stronie jest post do Ciebie :)))

a025.gif
a025.gif
a025.gif

Ale ja już powoli zmykam, bo muszę parę spraw załatwić, a jak jestem na BB to czas ucieka jak szalony!

Dzien dobry wszystkim, dzisiaj z pozycji horyzontalnej ehhh.

No marcepanek to juz nas niezle meczy tym milczeniem :-(

sergi to ja dolaczam sie do &&&&&&& zebys @ nie widziala prze dluuuugi czas.

lil kiedy sie do lekarza wybierasz?

reklama
Bry :dry:

palemko - ja też bym sobie kawkę walnęła bo z nieznanych mi przyczyn jestem nieludzko niewyspana :sorry:

Idę sprzedać na dzisiaj dziadkom Karolę i idę z Emi spać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry