• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gosiane, Sol buziaki z rana :-)
Pszczółka ja 'swojego Apple'a' nie wspominam zbyt dobrze...brr... No ale dobrze, że już zakończyłam tę przygodę ;-)

Kochane, a gdzie nasza Gumisia? :szok: wiem, że miała wahania co do zrobienia testu, ale liczę na to, że wpadnie tu zaraz do nas z dobrymi wieściami!!! :tak:

Czekam też na relację Mlodejm z wizyty wczorajszej :laugh2:

No i oczywiście na Mamę :tak:

Maju żartowałam :-D Ale słodziutkie pszczółki mi wysłałaś, bzzzz... hihi

Witaj Sol wyśpij sie kochana, fajnie, że dziadkowie Ci pomogą :-)

GosianeGRATULUJĘ CIĄŻY :-D Jak dobrze, ze fasolka jest na dobrym miejscu. Dużo zdrówka CI życzę.

Gumisia Mama pokażcie sie :-)

Mlodam daj znać co u Ciebie, wszystkie tu czekamy z niecierpliwością :-)

Sergi ja na szczęście miałam fajnych ludzi w pracy i było ok :-) Ale fajnie, że mieszkasz w Anglii, tam są przecudne ubranka dla dzieci :-)

Dziekuje za cieple slowa, mam nadzieje ze moja fasolinka bedzie sobie spokojnie rosla, mam odpoczywac i polegiwac wiec ma relax ;-)

mama pisala ze moze jej nie byc dzis i jutro caly dzien bo ma gosci ale gumisia to sie ukryla nam hih.

To prawda, w Anglii sa cudne ubranka, nie tylko dla dzieciaczkow, no i cenowo tez fajnie :-)

sol super masz ze dziadkowie pod reka i moga pomoc. Takze zycze ci kolorowych snow :happy:

No wlasnie, mlodam tez miala miec wczoraj wizyte, ciekawe co u niej.

Gosiane ja w tłusty czwartek mam wizytę czyli za tydzień :)

Uciekam, bo coś mnie niepokój jakiś męczy. Będę później.

Gosiane to odpoczywaj Słoneczko :-)

Lil a Ty proszę mi się tu nie stresować, wszystko będzie dobrze:-) Meliski sie napij.

No już zaraz się wezmę w garść. A suwaczek wstawię wstawię, bo sama jestem ciekawa jak te dni lecą.

Dzięki kochane i też się cieplutko trzymajcie! I uśmiechy na buźki - a jak nie da rady to odpoczywajcie sobie :)

reklama
hej wszystkim :)
a o mnie to nikt nie pamieta ??? :)
co u was babeczki ?

gumisia... jak tam test ? :)
mama : milego dnia i licze ze jednak dzis wlecisz na chwile

ktos pytal o marcepanka : marcpenek ma juz synka 2 latka o ile dobrze pamietam

polaa : witaj !!! :) udanych staranek ! :)

paulina : plissss czy mozesz mi napisac na PW jak dokladnie robisz ten syrop, ile czekasz az nasiaknie, co ile i wjakiej ilosci sie podaje itp?
bede widzeczna !!! :)

u nas lekka poprawa, maly przespal do 8 noc spalam w lozku ponok jego lozeczka na wszelki wypadek i zaczal pokaszmliwac dopiero przed przebudzeniem sie
takze antybiotyk robi swoje... tylko ciagle mam ten strach z enie byl konieczny :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry