Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heheh agapa niom tak ale to anonimo jakby
aj dziewczynki ja jakas nieobecna dzisiaj jestem
radosc przeplata sie ze strachem... ale musi byc dobrze
Laski to powiedzcie mi dlaczego jest napisane "wynik HCG Beta ujemny"??? Ja tez sie wystraszylam, ale zescie mnie uspokoily. Uff...
asionek : hej
gdzien przepadlas, juz tu nie zagladasz?
wakacje fajnie sie udaly, odpoczelismy pospacerowalismy
byle do nastepnychmaly mi teraz choruje, zachorowal wlasnie po poworocie, pewnie w pociagach cos go dorwalo...
jak sie czujesz?
gumisia - kobiety po poronieniu sa zagrozone kolejnymi dlatego zaleca sie, zeby jak najszybciej skontaktowaly sie z lekarzem, ktory dobierze odpowiednie leki w odpowiedniej dawce, by zapobiec ewentalnemu poronieniu. Ja bron boze nie chce Cie straszyc i oczywiscie zrobisz jak zechcesz. Wiem, ze sie boisz i pojscie na bete moze Cie przerazac ale w tym wypadku jedyna dobra decyzja jest przezwyciężenie tego strachu...i
asionek - ale Ty bylas jak juz zaczelas krwawic, to co innego. i wiadomo, ze 4-5 tygodniowej ciazy raczej lekarz nie zobaczy ale jesli zna historie to bedzie wiedzial czy cos przepisac czy nie. Z reguly standardowo daje sie dupka/lutke tylko lekarz musi zdecydowac jaka dawka jest potrzebna.