• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OKKKK
dzieki :)

tak sobie myslze chcialabym zebysmy mogli juz sie starac w marcu i zeby sie udalo
idea grudniowego maluszka podoba mi sie BARDZO BARDZO BARDZO :)
taki rodzinny, kochany miesiac :)
poldus jest z grudnia - gwiazdkowy prezent :)

reklama
Jos ja mysle , ze w zasadzie to i juz sie starac mozecie ;) ja bylam u kilku lekarzy i po ciazy biochemicznej w bardzo wczesnym stadium , bez lyzeczkowania , mowili , ze moge po zaprzestaniu krwawienia sie starac
moj lekarz to mi nawet powiedzial kiedy najlepiej , bo jak bylam juz widzial zblizajaca sie owulke ;)
takze do dziela i trzymam kciuki za dwie kreseczki !!!

asionek : dziekuje dodajesz mi energii i wiary :)
a tobie to PL lekarze mowili czy tutaj?
ja widzialam sie z dwoma i za kazdym razem kazali czekac 2 m-ce
troche sie zdziwialam jak na tak wczesne poronienie
bo wlasnie zazwyczaj slyszalam ze mozna w naspetnym cyklu (odczekac jeden po krawianiu poronnym, czyli u mnie bylby start w marcu)
a wrecz tak jak piszesz - nawet zaraz po tym krwawieniu poronnym, jesli wystapi owulacja
naszej mamie lekarz mowil z emoze sie starac zaraz po poronieniu a pooronila w 6 tc...
jeja juz sama nie wiem co myslec
dlaczego tutaj mowi sie o tych 2 m-cac przy tak wczesnej ciazy???????????? aaaa...

jos mi tez sie wydaje ze jak poronienie jest tak wczesnie to szybko mozna sie starac.

Ja na razie zmykam, maz zaraz wraca z pracy wiec milego wieczorka wszystkim zycze.

gosiane pa
poldek spi od 3h15min
skonczyly mi sie koszule do prasowania, dziadkowie dobijaja sie na skype zeby zobaczyc wnuka.. na darmo hehe
zjadlam podwieczorek, przeczytalam artyluk w gazecie, wydepilpowalam sie
i zaczyna mi brakowac pomyslow :)
lalalalalalalalallalalalalalalallalalalalalalalalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jos i w Pl i tutaj ;) moj gin tutaj od razu wyliczyl mi owulke i kazal dzialac dla meza hehe
takze nie wiem czemu twoi lekarze tak powiedzieli .... dodam , ze moj dr tutaj jest szefem kliniki , do tego doktorem nieplodnosci , robi in vitro i ogolnie jest najlepszym ginem w miescie wiec chyba wie co mowi
znalazlam nawet kilka dziewczyn co im pomogl w ciaze zajsc i juz maja swoje bobasy ;) ma same dobre opinie wiec chyba wiedzial co mowi ...

wow asionek : bardzo ci dziekuje :)
po tym co napisalas mam zaufanie do twojego gina i wierze :)
szkoda tylko ze nie napisalas wczensiej, dzialalabym 2 tyg po poronieuniu moze byl w owu trafila :)
fanie ze masz takiego gina
zobacze co moj mi powie on tez ma super renome ale nie zajmuje sie nieplodnoscia itp tylko inna dzialka
ale i tak pdo tym wzgledem bardziej bede wierzyc twojemu
nawet jak moj powie 2 m-ce :)
szkoda w takim razie ze przegapilam 1 listopadowy cykl :(

MOJ SYNEK SPI OD 4 GODZIN !!! biedne wymeczone chore cici moje :-(:-(:-(:-(

hej dziewczeta wiec tak dzwonilam do lekarza, kazal bety narazie nie robic, i powiedzial ze w poprzedniej ciazy progesteron by mi nie pomogl wiec teraz niepotrzebnie tez nic nie bedziemy wymyslac, i tylko folik mam brac, dbac o siebie i zadzwonic za tydzien umowic sie na wizyte ( za okolo 2 tygodnie) i dopiero jak na usg potwierdzimy ciaze to bedziemy robic badania :) i wiecie co moze to okrutne ale ja tez jstem zdania co ma byc to bedzie, i jakos tak spokojna jestem, zaraz bedzie maz bo jednak musial w pracy zostac dluzej, zaaranzuje jakis mily wieczor i mu powiem, ( przyszla babcia juz wie :)) ehh sorki ze mykam ale taka ekscytacja mnie przepelnia :) wierze ze wszystko bedzie ok, ale suwaczek dopiero po wizycie :) buziaki kochane

Jos nie ma za co ;) jak dla mnie ( i nie tylko , bo juz sporo dziewczyn pisalo tutaj ) , ze mozesz spokojnie sie starac :) ja tam wierze ginowi swojemu , to jest starszy facet , widac , ze wie co mowi i ma do tego zdrowe podejscie :)
ja tez wtedy jeden cykl opuscilam , bo jakos za duzo na glowie do zalatwiania mielismy do tego przeprowadzka , ale pozniej juz normalnie sie staralismy i do glowy mi nie przyszlo zeby czekac ;)
zreszta wiele kobiet roni tak wczesne ciaze nie wiedzac nawet i zachodza znowu w nastepnym cyklu i jest ok
odczekac to trzeba po lyzeczkowaniu , bo to jednak wszystko musi sie w srodku zregenerowac dla nastepnej dzidzi ...
to Poldus sobie pospal ;) dobrze niech regeneruje sily ;)

Gumisia i dobrze ;) takie podejscie to podstawa ;)
a co do reszty zgadzam sie z toba i twoim ginem
niestety , ale natura wie co robi i jak dla mnie co ma byc to bedzie , nie mozna trzymac na sile czegos co nie ma szans na zycie normalne :(
lez , relaksuj sie , odpoczywaj , rozpieszczaj sie i napewno bedzie dobrze tym razem !!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry