• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PALEMKA- widok mógłby być ciekawy :)))))))))))

ROXYEWA- cześc i przyjemności w gotowaniu na powitanie męża:)

ASIONEK- witaj...no dolina ogólnie w tym miesiącu...żeby żadnej fasolki nie było po tym cyklu....no czekamy jeszcze na testowanie Sergii i Agapy,ale tyle nas działało i póki co nici...
POK- cześć ...ale Cie dopadło w tym cyklu:-(:baffled:

a ja dokończyłam mycie okien jeszcze w 2 pokojach u góry..
normalnie robota pali mi sie w rękach:-)

Ostatnia edycja:
PALEMKA- widok mógłby być ciekawy :)))))))))))

ROXYEWA- cześc i przyjemności w gotowaniu na powitanie męża:)

ASIONEK- witaj...no dolina ogólnie w tym miesiącu...żeby żadnej fasolki nie było po tym cyklu....no czekamy jeszcze na testowanie Sergii i Agapy,ale tyle nas działało i póki co nici...

A nie,gotowanie to po jutrze :D

no nareszcie pok !!! Mówisz, ze masz obfitą @- moze to przez te hormony, coś się porobiło ... A co do Hsg - moja lekarka powiedziała, że to badanie prehistoryczne i że takich sie juz nie robi ... ale pomyśle ... pomyśle ... Poczekam jeszcze jeden cykl ... i wtedy podejmę decyzję :)
Dobra spadam obiada robić ... ale ładna pogoda :) aż miło się robi na serduchu, jak słonko świeci :) za miesiąc dwa wszystkie mamy z wózkami powychodzą, a ja będę patrzec z zazdrością ... :(
ciaoooo

witam

poczytuje Was czasem troche, ale nie mam czasu i mocy by pisać... bo ostatnio mam straszne rozwolnienie... jakis wirus mnie dopadł a tu leków brać nie mozna tylko elektrolity probiotyki i ewentualnie smecte... wiec juz sie tak z Maja meczymy 4 dzien... i chyba zwarjuje... Boże ileż to mozna... a taka dolegliwosć to nie przeciwwskazanie do karmienia piersią wiec i Maja też ma problemy z brzuszkiem... jestem wykonczona bo noce straszne sa teraz, albo ja do wc latam, albo Malutka na cycusiu wisi i tak na zmiane wiec jestem jak zombie.... ;( mam dość i chodze nerwowa na maksa...

A my niedawno wróciłyśmy ze spaceru z dziewczynami :-D Jest pięknie na dworze i jutro też wychodzę na spacer :-D Emi śpi w wózku ślicznie :tak:
To czerwone na czarnym będzie :tak: Spadam obiad robić a potem fryzjer i kosmetyczka :-D Wrócę wieczorkiem :-)

MARAN- cześć kochana :)
oj szkoda,ze tak sie u Was porobiło...szlag..zawsze coś..życze zeby Ci szybko przeszło bo wiem ze taka jalitówka potrafi wykończyc..trzymaj sie dzielnie..może jutro bedzie lepiej -&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to!

PALEMKA- tuleee..wiem jak to jest z tymi wózkami..

SOL- no to przyjemności we fryzowaniu :) u mnie też pieknie..siedze przy otwartym balkonie i tak świeżo pachnie w domku-mam taras w słonku-piesio sie wygrzewa pod oknami..miodzio pogoda.

Ostatnia edycja:
maran : hej!!!!!!!!!!!!!!!! niech paskudztwo szybko minie!!!! biduolko ty nasza... :(

sol : super ze masz dzis fryzjera i kosmetyczke :) dobre dla ciala i dla duszy tez :) koniecznie wklej fote efektu koncowego :)

reklama
pok bidulo...masakra ze @ taka mocna...
maran oby szybko przeszlo i zebyscie w koncu z Maja mogly sobie odpoczac i spokojnie sie wyspac
palemko wlasnie sobie wyobrazam jak zjadasz lapka
sol milego popoludnia.... wiesz ze tylko sie nabijalam no nie?:-)
a ja czekam az Iwa wstanie i ide na spacer...wczoraj dwie h na spacerze bylysmy a mala i tak plakala wchodzac do domu tak lubi byc na dworzu....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry