• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nio właśnie, chociaż pogoda poprawia nam nastrój
Wiolka- ja wczoraj miałam histerie-mój syn też nie chciał za zadne skarby do domku-ale potem go przeciągneliśmy po pobliskich łąkach i wieczorem usypiał może z 10 min.?;)

reklama
widze ze nie tylko ja czekam na pobudke i spacer :)
ale u mnie gdzies dopiero za godzinke
wiec jeszcze kawa na spokojnie, telefon do mamy i BB :)

paulina u nas jest taka histeria za kazdym razem jak wchodzimy do jakiego kolwiek domu....a jak chce jej zdjac kurte to sie wyrywa i ucieka.u nas naszczescie mala szybko zasypia... przewaznie to trwa jakies 10 do15 minut

czesc zizi - oby wyniki coś wyjaśniły ? Ale jeśli masz regularne @, to prolaktyna powinna byc okej, a czy badałąś progesteron i testosteron ?
Jest też ważne badanie OMH - jest to wskaznik, czy jajeczka są wogóle "płodne" i jak długo będą, chodzi o te jajeczka w owulacji ... bo sama owulacja o niczym nie świadczy. No i podstawowe pytanie - partner przebadany ?

Gin mi dał żebym zrobiła prolaktynę w 9-11dc i progesteron w 21,22,23dc, ale to było na skrzepy i mocno bolące piersi przed okresem.
Teraz pójdę do niego to pewnie da na coś innego.
Męża nie ruszałam;-)

Wiolka-mój syn to taki buntownik z natury-gdy się pytam czy idziemy na spacer to nie chce-jak juz go jakoś ubiorę i wyjdę z nim, to potem jest problem z powrotem;) ale i tak kocham tego mojego małego "gada";)
ogólnie z zasypianiem nie ma problemu-ale po takich spacerach to jest odlot;)

ASIONEK- witaj...no dolina ogólnie w tym miesiącu...żeby żadnej fasolki nie było po tym cyklu....no czekamy jeszcze na testowanie Sergii i Agapy,ale tyle nas działało i póki co nici...
POK- cześć ...ale Cie dopadło w tym cyklu:-(:baffled:

kurcze jeszcze jakies szanse sa !!! musi byc dobrze !!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

Pok wspolczuje obfitego @ i zlego samopoczucia :( oby jutro lepiej bylo ;))

Maran zdrowka !!!

Nasza Maggy juz po cc
Kevinek jest z nimi od 11.10
waży 3700.
nie było zle ,ale znieczulenie bolało..na szczęście wszystko ok:)juz karmiłam-piękne przezycie:)

GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry