• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwcia poszla spac i tak mysle ze moze ja tez sie poloze... wstalam o 7 a w nocy z nerwow spac nie moglam jak @ zobaczylam.kurde jeszce obiad musze jakis zrobic

Hej Wszystkim:-)

U mnie nic nowego. W czwartek odbieram wyniki na prolaktynę i tsh. Zobaczymy co tam siedzi;-)

U nas za oknem jeszcze zimowo.....niech ta wiosna już przyjdzie!!!!

Wisienka wyglądasz uroczo z brzuszkiem (z resztą bez brzuszka też:tak:)

Pozdrawiam wsie czytające i piszące:-)

Dziewczyny na razie jest ok. Byłam niedawno w toalecie, wzięłam specjalnie patyczek do uszu i sprawdziłam jak w środku sprawa wygląda. A wygląda następująco. Jest tego malutko, na chwilę obecną jest coraz więcej śluzu, a mniej tej brunatnej krwi, która z tym śluzem jest zmieszana. I jest tylko brunatnie, na szczęście nie krwiście. Jestem naprawdę dobrej myśli. Nic nie boli :-)
Bolało mnie wczoraj. Tak dziwnie bolał mnie brzuch i jak spytałam ginki, że jest uczucie rozpychania i przy tym taki ból to powiedziała, że to sprawy jelitowe. Jak się dłużej zastanowiłam to faktycznie. Ból podobny do tego z @ ale taki schodzący z góry brzucha i gdy ma dotrzeć do podbrzusza, rozchodzi się po bokach a ja za chwilę męczę się by gazy wypuścić.

czesc zizi - oby wyniki coś wyjaśniły ? Ale jeśli masz regularne @, to prolaktyna powinna byc okej, a czy badałąś progesteron i testosteron ?
Jest też ważne badanie OMH - jest to wskaznik, czy jajeczka są wogóle "płodne" i jak długo będą, chodzi o te jajeczka w owulacji ... bo sama owulacja o niczym nie świadczy. No i podstawowe pytanie - partner przebadany ?

wiolka - jak mogłaś, przec Ciebie chciałam mojego laptopa pożreć :-p:-p:-p:-)

hej :)
widze nie za dobre byly ostatnie dwa dni :(
przykro mi bardzo dziewczyny , nawet nie wiem co napisac , oprocz tego , ze bedzie dobrze !!!
w koncu sie uda !!
to dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<:)

Dzień dobry :-D

A ja dzisiaj z ankietką - ładniej wyjdzie czerwone pasemka na czarnym czy czarne pasemka na czerwonym? Mówimy o takiej jaskrawej czerwieni :-p

na czarnym czerwone , chociaz napewno lepszy byl ten pierwszy plan z brazem i kamelem :)

przed chwilą zrobiłam sikacza. i jest jedna krecha i nie chce być inaczej:zawstydzona/y:

ehhh przykro mi :((((((((

a ja wlasnie prasuje moje ciazowe ciuszki, ktore przyuwiezlismuy ostatnio od tesciow
juz zapomnialam jak wygladaly, tyle czasu...
mam ochote juz je zalozyc
wiec nie ma bata w tym miesiacu zachodze w ciaze :))))))))))))

i tak trzymaj :)
a okres powinien byc niedlugo , trzymam &&&&&&&&&&& ,zeby sie nie przesunal !!

czestowac sie prosze:-)

oooooooooooo ja tez chce !!!! jejku ale mi smaka narobilas :) pychota

Witam Kobietki!
Wy to zawsze namachacie ze czytania i czytania hehe;)Ja to dzisiaj wstalam z dobrym humorkiem ,moj mezulek wraca w piatek:D juz przegladam ksiazke kucharska zeby cos specjalnego przygotowac;)Wczoraj przyszly mi testy wiec od 11dc zaczynam testowac;)a moze sie uda...;)

Żeby nie było że mam 5 suwaczków aż - ale mam w 2 linijkach a nie w 5 :-) chodzi o fakt zajmowania miejsca - jak któraś chce 12 ale w 4 linijkach to się słowem nie odezwę ale niech to będą 4 linijki a nie 12 :-)

ewulcia - przykro mi :-( tulam :-(

paulina - z Emi 14 kg ale przed przez hormony złapałam 12 :dry:

reklama
jestem :)

rano mialam taka zgage i takie mdlosci plus bol glowy, ze na franza poszlam dopiero na druga czesc.
@ mi sily odbiera, leb jakis zamulony, chyba tylko pranie zrobie dzis i tyle. Musze tylko jeszcze pojechac do Francji po testy owu, bo sa podobno tansze. Ale to moze sobie w sobote pojedziemy z M. na jakas wycieczke gdzies. Leje sie ze mnie jak z wodospadu. Takiej @ to naprawde nie mialam od wiekow calych.

Wiola - tule mocno!

sol - czerwone na czarnym :)

mama - cierpliwosci do jutra :)

palemka - masz szczescie, ze badania zrobilas bo bym musiala Cie skopac :) Ty zrob jeszcze to hsg dla swietego spokoju, olej laparo na razie. zrob hsg i bedzie jasnosc i tak.

ewula - nie wiem co Ci doradzic. Nie mam pojecia czy cos sie robi jak z odstawienia dupka nie przychodzi @ a na tescie jedna krecha. Moze zadzwon do gina swojego?

edytka, mama, jos, serg, młodamamusia, aelreda, asiek, roxyewa, wisienka, zizi - sciskam!!!!! (mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam!)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry