• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie kobitki, jakies nowiny??
ja juz dzisiaj troszke lepiej, staram sie zapomniec o temacie, i grzecznie czekam na @, biore sie zaraz solidnie za magisterke bo czas goni
pok szwajcar ( tak mowi duzo osob w polsce) to prawidlowo cordon blue albo bleu nie wiem jak w orginale :) juz dawno nie robilam a maz uwielbia, a ze ja de volai nie lubie wiec ta wersja nam o wiele bardziej odpowiada, a surowka z surowego kalafiora po prostu rewelacja, skosztowalam pierwsz raz rok temu i w zyciu nie pomyslalabym ze mozna jesc surowego kalafiora, a toz to pychotka :) u mnie pomyslow na surowki akurat niedostatek wiec przeplatam te ktore znam :)

reklama
mama to zostaw te meble az @ przyjdzie:tak: Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Ale w tym miesiącu i tak nie planowalismy zakupów dla dzidzi ubrankowych tylko komode , lamkpę i półki.:-)

BABYYYY- dobra ,zostawie te meble do jutra ,ale i tak wiem,ze @ przyjdzie...
GOSIANE- Lil ma wizyte jutro:)
to teraz czeka Was wyrabianie dokumentów...a kasy dużo ukradli??zamki trzeba zmienić...ach kurcze..

jade po Domisiaaaa

WISIEŃKA- ale ja musze wiedzieć jaki kolor kocyka kupic :):):))))

pszczolko i gosiane sle po paczku
wisienko tak mi przykro ze jeszcze cie meczy, moglo by sobie odpuscic i dac pocieszyc sie ciaza bez mdlosci
gosiane lil ma jutro wizyte

mama No meza to czeka podroz do domu rodzinnego bo nie jest tu zameldowany (nie chcialo mu sie zalatwiac to teraz ma) zeby wszystko powyrabiac. No kasy troche ale najbardziej wkurzajace sa dokumeny karty i kluczyki od auta bo trzeba zamki tam zmienic i sim-locka przeprogramowac no i zamki w drzwiach, ehhhh...

wiolka cos nie dziala link co wkleilas, sprobuj jeszcze raz

reklama
a ja wlasnie prasuje moje ciazowe ciuszki, ktore przyuwiezlismuy ostatnio od tesciow
juz zapomnialam jak wygladaly, tyle czasu...
mam ochote juz je zalozyc
wiec nie ma bata w tym miesiacu zachodze w ciaze :))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry