• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja tylko zartowalam ztymi suwaczkami:-)
no dobra pieczemy paczki
kurde mialam dzis okazje jechac na zakupy sie odstresowac troche ale nic z tego... splukalam sie do konca kupujac ta pralke i trzeba do soboty na wyplate czekac

reklama
EWULA- rozumiemy i płaczemy z Tobą
najbardziej sie ma doline jak sie kilka rzeczy złoży razem i nie wyjdzie....

popłacz sobie ,Wiola zaraz pączki zrobi Paulina poczestuje Cie landrynką a ja Ci kawkę wyśle i bedzie si...
a w tym cyklu bedziesz brała Clo?????

PALEMKA- a Ty kiedy masz wyniki???

mama - no testosteron i andostreidol jest w normie, a jutro odbieram resztę - 5 jeszcze :) ale te najważniejsez czyli prolaktyna, progesteron i testosteron mam w porządku :)
pier .......... niemoc !!!:wściekła/y:

Dzień , ale chyba nie Dobry:-(

Dziżyyys stałam się niesamowitą zagadką medyczną! Z resztą jeśli ciążą wg ginki ma 4-5 tygodni, to może to małe to faktycznie fasola i mała bo wczesny tydzień.
To może być ciąża bliźniacza, tylko nie wiadomo czy jedno się nie wchłonie, ale trzymam & Jak coś to dawaj znać:-)

Ja się pół godziny temu obudziłam i zauważyłam brązowe plamy na spodniach...już się strachu najadłam...
Z resztą, ginka stwierdziła u mnie nadżerkę, wczoraj pobierała na cytologię, a w nocy jeszcze kochałam się ze swoim. Na szczęście dodzwoniłam się do niej powiedziałam, a ona kazała się uspokoić bo to po badaniu tak mogło wyjść, powiedziałam o stosunku, na to ona, że tym bardziej. Kazała leżeć i jeśli coś złego będzie się dziać, przyjść w piątek.....
Zwariuje zaraz....
Kochana tylko bez nerwów. Akurat teraz nie są one tobie potrzebne.

witam sie z rana....
za mnie mozecie juz puscic kciuki...w nocy przyszla@.
dzis bede raczej siedziec w krzakach....
mamita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiola, a ja tak mocno wierzyłam że będziemy listopadówkami. Kurcze teraz to i ja w siebie nie wierzę:zawstydzona/y:

zrobiłam test:-( nie wiem co ja sobie wyobrażałam:-(:-(:-( pozostaje czekać na @

W ogóle głupia byłam ze miałam nadzieję. Przecież wiedziłam, że najprawdopodobniej nie było owulki. TYlko że wczoraj miałam taki paskudny dzień tak się zawidołam na tej nowej pracy, której nie zacznę, że myślałam że gdyby jednak teraz pojawiła się fasolka to to byłby znak że będzie dobrze Miałabym nowy cel. ach........:-( muszę sobie popłakać. Wy mnie zrozumiecie dlatego do was kieruje swoje smutki i dziekuje za wsparcie

Ale jaka znowu głupia, to my wszystkie jesteśmy w takim razie głupie. Wypłacz nam sie tutaj ile tylko chcesz. Przytul się do której chcesz, a wybór masz, i żal się się nam do bólu.

Dziewczyny to mi też się pewnie nie uda:-( Chce mi się płakać razem z wami. Zaczynam się bać tego co będzie w poniedziałek. Teraz przeszło mi nawet przez myśl żeby nie wchodzić na ten wątek bo wpadam w doła że wam się nie udaje.:-(:-(:-(

PALEMKA- coś wiem o tej niemocy...coś wiem i rozumiem Cię .

PAULINA- ja bym poprosiła chociaż jedną i jak masz to białą landrynkę :)

korci mnie ,zeby w jedyn pokoju poprzestawiac meble,ale juz taka godzina ,ze poczekam az odbiore Domisia z przedszkola..

ewula sle paczki ... uwazaj jeszcze cieple..
palemko.... tulam...kurde moglo by w koncu okazac sie co jest nie tak zeby mozna bylo zaczac sie leczyc...

Ewula przykro mi :(( Zaciskam więc kciuki za kolejny cykl! I jutro zjedz sobie dobrego pączka.

Wiolka ciekawa jestem jak wyjdą Ci te pączki. Ja mam przepis na pączki na parze robione - spróbuję jutro i zobaczę co z tego wyniknie.

Palemka a Ty już dziś u lekarza byłaś?

reklama
Kochane witajcie u mnie prawie wiosennie. I oby tak zostało.
Dziewczyny wspieram was duchem i moca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Wiem jaką katastrofą jest kolejna @, plamienia wśródcyklowe, brak owu i nieregularne cykle. Trzymajcie sie kochana.
mama sisterko złota. Ja cię prosze ty te meble zostaw na razie. W imie zasady póki nie ma @ jest nadzieja:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry