• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWULA- kiedy sikasz ????????:))

bo mi już sie chce przez Ciebie :))

PALEMKA- no i brawo !!!
a Made czuje sie zle -dziś chyba miała iść do szpitala na kroplówkę..pewnie tak wymęczona wymiotami jak nasza Wisieńka była..leży cały czas,wstaje tylko do wc ,ale ściska nas i pozdrawia:))

czekam na wieści od Maggy............... co chwile na tel.patrze:))

EWULA- @#$%^&*(*&^%$#$%^&*()*&^%$#$%^&*(*&^%$# przykro mi!!

Ostatnia edycja:
palemko przepis z netu sciagniety ale fajnie sie robi... zobaczymy jeszcze w smaku jakie beda.... robie dzis bo jutro tlusty czwartek a chce zeby M mogl sobie paczusia do pracy zabrac
mama dzieki za herbatke pyszna
sol cos mi kiedys mignelo ze tylko4 suwczki mozna miec:-p
maggy trzymam&&&&&&&&& i czekam na Kevina

no wiesz Wiolka-Sol tu rządzi to sama sobie inną ilość suwaczków ustawiła;), oczywiście trzymam kciuki za dietkę (ile naprawdę naciągnęłaś kg w ciąży z Emi?) pozdrawiam

EWULA- @#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$# szlag!!

WIOLA- z suwaczkami bardziej chodzi o to ze w 4 linijkach muszą być ,wiec Sol ma "przepisowo" pamietasz jak nasza Maran miała??? no to tyle nie można :))

reklama
W ogóle głupia byłam ze miałam nadzieję. Przecież wiedziłam, że najprawdopodobniej nie było owulki. TYlko że wczoraj miałam taki paskudny dzień tak się zawidołam na tej nowej pracy, której nie zacznę, że myślałam że gdyby jednak teraz pojawiła się fasolka to to byłby znak że będzie dobrze Miałabym nowy cel. ach........:-( muszę sobie popłakać. Wy mnie zrozumiecie dlatego do was kieruje swoje smutki i dziekuje za wsparcie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry