• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wisienko - widzialam zdjecie, slicznie wygladasz :)
mamita - Ty cyborgu, poczkaj przylece tam do ?ciebie zaraz i ci pomoge z tymi meblami :)
wiolka- no widzisz, kuzwa tez bym chciałą , ale wszystko jest w normie
lil- byłam na krewie (hormonki ) a wizyte mam na 14 :)

reklama
Palemka to daj znać po wizycie. I co dziś pysznego przyrządzasz? Jak wyszły bułeczki???

Wisienka hejka!!!

A co z tymi meblami mamy????

Hej Palemko widziałam, ze widziałaś, dziękuję. Pamiętaj, ze trzymam za ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakis powód niepowodzen i szybko zostanie rozwiązany:tak:
lil buziaki

hej wisienko jak sie czujesz?
mama poczekaj z tymi meblami...@ nie ma. czekaj grzecznie
palemko paczki pycha moge podac link do nich
lil dobre wyszly... tobie tez napewno sie udadza

WISIEŃKA- cześć siostro :))) jak miło Cie widzieć u nas na wątku walki...
no nie mam jeszcze @ ,ale jutro przyjdzie-dzis mam 27d.c. wiec jutro na bank przyjdzie-wczorajszy test z I krecha nie dał nadziei...ani cienia cienia...

PALEMKA- ooo,jak miło wlatu kochana:))
a ja tak mam z tym przestawianiem właśnie przed @ wiec dlatego taki power...

wczoraj miałam wene na okna bo mi słonko wytykało palcem gdzie mam smugi więc pomyłam:)) a dziś wena na przemeblowanie :)

WISIEŃKA- u nas też słonkoooo i milusio ciepło bo 2 stopnie na +..
a Twoja panna nie pokazała co ma miedzy nóżkami i kiedy teraz kolejna wizyta???

Wiolka dziekuję kochana. Heh dzis się czuje tak, ze chyba dosadne stwierdzenie na Ch.... musiałoby pójśc w uzytek. Cały czas mam wrażenie, ze haftnę i zemdleję.

lil - a jakies takie srednie wyszły, ładnie urosły itd, ale w smaku takie mdłe i twardawe, ale zjadłam jedną i żyję :)

wiolka - no to dawaj koniecznie :-)

Witam sie i ja, dzis pozno wstalam bo przez ta kradzierz cala pozno poszlismy spac.

wiolka przykro mi ze ta @ wstretna przyszla, a paczusia to ja tez chetnie poprosze :-)
ewula kurcze to trzymam &&& zeby sie u ciebie wyjasnilo wszystko, tule mocno...

Za reszte trzymam nadal &&&&&&&&&&&

aelreda mysle ze u ciebie moglo sie tak po badaniu stac szczegolnie ze jak piszesz nadzerka jest. No ale coz musisz sie oszczedzac i niestety post od przytulanek. Jestem z toba myslami ja juz 6 dzien leze i poszcze ;-) Wiesz jakby sie cos dzialo to dzwon do ginki poprostu ale na pewno bedzie wszystko dobrze.

palemko rozumiem cie taka sytuacja wkurza, ja tak mialam jak mi sie cykle rozregulowaly totalnie a hormony byly ok. W koncu samo wszystko wrocilo do normy.

mama moze nie swiruj z przemeblowaniami tak jak wisienka pisze ;-)

lil a ty kiedy masz wizyte? chyba jakos niedlugo juz?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry