reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadam napisać ze u mnie wszystko ok. Cały weekend imprezujemy więc nie ma za dużo czasu na cokolwiek innego zwłaszcza na myślenie. @ nie ma dziś 38dc. Żadnych innych objawów. Wizyta u gina w piątek do tego czasu jak @ nie przyjdzie zrobie hcg. Staram się nie nakręcać. Zaraz znów lecimy do znajomych na meczyk i filmy. Trzymam za was kciuki

buziaki:-)

Ewula -
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!​
:-):-)

reklama
hej
ja wpadlam sie zameldowac :) nie nadrobie! dopiero wrocilismy znad morza :) super bylo, piekne sloneczko
maly okupywal muszelki i kucyki hihihihihihihi
wrocilismy wczesniej zeby uniknac korkow wieczornych, ostatnio wyjechalismy o 17 i w domu byslimy o 21!!!!!

sa jakies nowinki ? :)

Witam ;-)

caly dzien dzisiaj leniuchowałam ;-)

niedawno wyszłam z wanny ;-)
chciałam sie zaprzyjaźnic z zyletka no ale troszke mi to nie wyszło ;-) ale jest dobrze :-)
heh

A wam jak mija niedziela ?;-) :-)

a co tu takie pustki??
rureczka jak u ciebie ??
pok no nie zupelnie, termin spodziewanej miesiaczki 25 luty test pozytywny-bladzioszek, 31dc test negatywny, 33dc test negatywny, beta mniej niz 1, lekarz kazal zglosic sie po weekendzie, dzis 38dc 9 dni spoznienia test pozytywny-natychmiastowy bladzioszek, i badz tu madry :)

duszku - nie podadwaj się ...wiem,że to czekanie jest straszne ... ale jestem pewna,że wkoncu zostanie wynagrodzone ... przecież musi byc w tym jakis sens ...

No, i mi się znikło, ale standardowo było działanko! :-D:-D A test owu dziś negatywny, wiec owulka była prawdopodobnie wczoraj! :happy::happy: W każdym razie w tym cyklu owulka namierzona, podziałane, więc czekam teraz do 19 marca... :tak:

A tymczasem jutro pobudka o 5 i do pracy, więc dziś o 22 grzecznie do łóżeczka. :-)
Dobrej nocki, kochane! Wlecę jutro po pracy.

good-night.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry