reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj POK co u Ciebie ?

Hej Wiola dziękuję i za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&& :*

Ewula bardzo mi przykro Słoneczko :-( trzymam &&&&&&&&&&&& za Twój następny cykl &&&&&&&&&

Strrrrrasznie tęskniłam za Wami !!!

Rurka widzę, że dziś miałaś testować, pochwal się Kochana :tak::tak::tak: Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny teścik :-):-):-D:-D:-D

hej hej
ja tym razem melduję się z nowego centrum dowodzenia-mojego łóżeczka. idę ponadrabiać i poczytać wszystko i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzieki laski. samopoczucie bardzo dobre poki co, choc nie wyspalam sie jakos szczegolnie :)
za 15 zaczynam franca.

RUUUUUUUUUUUUUURKA ZLITUJ SIE!!!!

To i ja się witam z rana ... Obudziłąm się z cholernym bólem gardła, auuuuuu !!!Sliny nie moge przełknąć, znacie jakis specyfik na to dziadostwo, mam tylko hasco sept w sprayu i przeterminowany septolete :) hehe

Zastanawiam się czy nie napkisac do tej mojej ginekolożki, zeby mnie jednak zapisała na to laparo, jelita traktują mnie ostatno strasznie, wogóle czuje się wciąż zle ... :( i myślę i myślę ... i nic nie wymyślę :(

pok , wiolka, pszczółka - witajcie dziewczynki !!! :-)

rurka - no i jak ? :happy:

ewula - przykro mi, w takim razie &&&&&&&&&&& za nowy cykl :happy:

Nie zdążę dzisiaj pójść na Betę,mąż wyjechał i muszę ja siedzieć w firmie.Strasznie mnie bolą plecy i ''ciągnie'' mnie w brzuchu,nie mocno ale jest to nieprzyjemne,no i mdli mnie.Musiałam zrobić sobie herbatę zamiast kawy:(
Jak myślicie,robić test raz jeszcze? Jest 26dc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry