Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej hej
ja tym razem melduję się z nowego centrum dowodzenia-mojego łóżeczka. idę ponadrabiać i poczytać wszystko i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To i ja się witam z rana ... Obudziłąm się z cholernym bólem gardła, auuuuuu !!!Sliny nie moge przełknąć, znacie jakis specyfik na to dziadostwo, mam tylko hasco sept w sprayu i przeterminowany septolete hehe
Zastanawiam się czy nie napkisac do tej mojej ginekolożki, zeby mnie jednak zapisała na to laparo, jelita traktują mnie ostatno strasznie, wogóle czuje się wciąż zle ... i myślę i myślę ... i nic nie wymyślę
Nie zdążę dzisiaj pójść na Betę,mąż wyjechał i muszę ja siedzieć w firmie.Strasznie mnie bolą plecy i ''ciągnie'' mnie w brzuchu,nie mocno ale jest to nieprzyjemne,no i mdli mnie.Musiałam zrobić sobie herbatę zamiast kawy
Jak myślicie,robić test raz jeszcze? Jest 26dc.