reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina to będę podziwiać Twój brzusio :-D ale dopiero jutro bo w domku nie mam komputera.

Wiola ale kochana jesteś, dopisałaś mnie do testujących ;-):-)

reklama
chyba będzie co oglądać bo ok.5kg od początku ciąży mi się nazbierało-najgorsza jest ta ciągła chęć na coś słodkiego-a lekarz mnie pocieszył tym że jest duże prawdopobieństwo że kolejne dziecko będzie duże (Danielek miał 4200g) i nie ważne ile kg ja złapie;)

Witam wszystkie w ten słoneczny poranek:-)
U mnie tak sobie, moje samopoczucie takie sobie. Mąż mi pow. że zaczyna się poważńie o mnie martwić i że zastanawia się nad psychologiem dla mnie...
No nie stety taka jestem i tak to wszystko przeżywam, nawet jak wam coś nie wyjdzie i to przeczytam to zaraz łzy w oczach...
Muszę spytać m... czy będziemy kontynuować staranka, ale tak się boję tego pytania ... Moze dziś wieczorkiem jak moja psychika będzie w lepszym stanie.
No nic , jestem pełna nadziei i jak tylko ta wredota sobie pójdzie to nie popuszczę mężulkowi:-)

Rurka czy ty tyle czasu sikasz??? Jak się spotkamy to osobiście ci dokopię:-D:-D:-D

agapa - tez zauwazylam, ze strasznie wszystko przezywasz :) wyluzuj kochana troche dla wlasnego spokoju :) a meza moze nie pytaj tylko po prostu dzialaj :)

wiolka, pok - wybaczcie, ze tak sie naprzykszam z tym laparo, ale ja mam silne bóle jelit i problemy w tamtych okolicach,więc laparo jest dla mniepewnym ryzykiem, ale ból uprzykża mi już życie do tego stopnia, że przed chwilą napisałam meila do mojej Pani doktor, żeby mi podała wolne terminy, bo chyba chcę pójśc na operacje ...

pszczółka - dzięki orofar max mam tez , ale on nie pomaga również, chyba będę musiała się przemęczyć trochę :) ale o te naturalne spytam dzis w zielarskim :)

Cześć Kochane, właśnie zasiadłam z kawusia i zaraz będę nadrabiać :szok: :-)

Nagapalma Kochana, powiem szczerze, jestem bardzo dumna z Twojej decyzji i telefonu do doktorki!!!!! :tak::happy:

Poczytam i zaraz do Was wracam... :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie dziewczyny. U mnie skonczył się chyba czas spania do 11tej bo znowu obudziłam sie koło 8mej:szok: Kurcze dzien mi się wydłuzył. Nie wiem co ze sobą zrobię. Wysprzatane mam. obiad to 40 minut roboty a chłopaki wracaja 17-18.Nie znam tu nikogo bo dopiero niedawno wprowadzilismy się a jak się nie pracuje, jest zima i nie ma się dziecka w ogólnej piaskownicy to jak mam kogos poznać. Na ulicy zaczepić? I co spytać Czy chciałaby się pani ze mna zakoleżankowac. Łech.

Wszystkim watpiącym w sukces slę fluidki pełne mocy od kopiącej księzniczki, pewnie wita e_ciocie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry