reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny przepraszam, nie miałam się jak z pracy wyrwać, dopiero teraz.

@ nie mam, śluz jest, ale brzuch pobolewa. Nie robiłam testu bo nie miałam gdzie kupić wczoraj :((((

reklama
rereczka nooo marsz dzisiaj po test i rano sikanko, ja w srode jade na badania a w czwartek albo piatek wieczorkiem tescik zrobie

dziewczyny to nie dziwne ze jeszcze nie ma na forum listopadowek ?

Ostatnia edycja:
Rurka,podziwiam Twą cierpliwość.
Ja wróciłam z bety,łapy pokłute,żyły popękane a wyniki na 14:)
Aż się boję.
Po drodze kupiłam kebaba,tak mnie wzięło....mniam

wiola - też sobie obiecałam że po urodzinach kończę ze słodyczami - tia - jasne :-p
pscółka - a dziękować dobrze, Emi cycuje a Karola się bawi w swoim pokoju :-)

A ja już lasagne przygotowałam do pieczenia w trakcie rozmowy z Wisienką :-D

sol a co jakbym poprosila o przepis na lasagne?:-)
oj ja nie mowie ze do konca zycia czy jak ... ale tak na jakies czas.... moja waga i wyglad mnie przeraza... a jak sobie pomysle ze teraz zachodze w ciaze( czego bardzio chce)i jeszcze +20 kg to zalamka wagowa

Wiola - ja robię szybka lasagne - płatki, sos bolonese knora i mięso mielone i żółty ser. 2xFixa gotuję w większej ilości wody i potem dodaję mięso mielone i układam warstwami płatki, mięso, ser i tak w kółeczko. Ale zamiast fixa można użyć mieszanki (koncentratu pomidorowego lub świeżych pomidorów, przypraw, wody) ale ja jestem leń :-p A co do wagi - zobacz sobie mój suwaczek - chce schudnąć ale jestem realistką :-D

reklama
witam i tu :-) jak zwykle większy ruch aż miło :-)

ja zniknęłam na kilka dni, bo remoncik pokoju robiliśmy, ale już skończony, zostało mega sprzątanie... ale warto było efekt jest :-) podoba mi się bardzo i oczywiście przemeblowanie też zrobione :-)

co tam się działo przez te kilka dni? jakieś ciekawostki mnie ominęły?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry