reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Obiad nastawiony :-p

palemko - a czy ja mogłabym mieć do ciebie prośbę w okolicach lipca? nie obrazę się jak odmówisz i zrozumiem :sorry: Ale chciałabym żebyś to była ty i ... no dobra nie mam nikogo na miejscu :sorry:

a ja sie biore za obiadek
oliwka ja wlasnie taki kosz mam tylko bez stelarza
mama to fajnie ze rezygnuja... ja chyba tez bym sie nie zdecydowala na wycieczke w takich okolicznosciach.

mary : sprzatam, nie wyspalam sie ale udalo mi sie jakos bujnac i macham szmatka

mama : moj maz z tych samych powodow nie chce podorzowac do azji... i takim cudem pozegnalam sie z podroza poslubna ktora miala miec miejsce w styczniu/lutym 2011 :(
ale fakt, to za daleko, + zmiana klimatu + zmiana czasu zeby zabrac ze soba malego
a z drugiej strony bysmy sie tzresli ze cos nam sie stanie ( katastrofa lotnicza, zywiolowa itp) a on by zostal sam na swiecie :(
takze w sumie zaluje, ale wiem ze decyzji oboje nie zmienimy
trudno odbijemy sobie za jakies kilka lat, wtedy w 4 ke :) jak juz wszyscy beda wystarczajaca duzi :)

oliwka : KOSZ PIEKNY ! i pledzik i wszystko TEZ! zahorowalam na niego ! :)

MLODA: coś mi się wydaje, że mój Maluch urodzi się prędzej na Dzień Dziecka, niż na Dzień Matki ;-) imprezka, imprezka, oj moja biodra są rządne lekkiego bujania :-D:-D:-D

LIBBY: u nie dzisiaj też rybka :D i ziemniaczki :D mniam mniam pyszności

odkurzanie załatwione, firanka zdjęta, pranie trzeba nastawić i obiad wykonać, to taki ambitny plan na dziś moje drogie Kobitki :-)

Libby - najwyższy czas. Dziękuję, że pytasz ;-) chociaż jeszcze z chodzeniem nie najlepiej, ale bez porównania z tym co było. Mam nadzieję, że u Ciebie również wszystko w porządku, dzidzia ślicznie rośnie i daje widoczne sygnały :))))

Mam taki niecny plan wbić się na imprezkę do młodejmamusi :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry