just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Jest tyle pięknych rzeczy dla maluszków, tylko kieszeń trzeba mieć głęboką i dużo kasy :-
-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jos - może ty idź do bioenergoterapeuty bo widzę że u was głównie elektronika siadaMoże ty masz jakieś złe prądy w łapkach:-?
wiola - dzięki za pomysł :-)
A moje dziecko właśnie sobie śpiewa w swoim pokoju: " Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić..."
PadłamI zapomniałam co miałam napisać
Właśnie doczytałam i nie mogę się do kolegi dodzwonić :-( A mieszka w Tokio właśnieMam nadzieje że po prostu gdzieś zostawił komórkę :-( Spróbuję później :-(
Połowa za mną))
Chyba będę chora
Dziewczyny wiecie ,że u mnie się cykl przesunął porządnie....2dc6-28dc była owulacja,kiedy robić testa?2tygodnie po?
Palemko cieszę się.
Wczoraj męża tym raczyłam ponieważ zjadł po drodze jakąś trującą zupę i ledwo żył.Na szczęście Iberogast postawił go na nogi![]()

ja mam tak, że jak już sobie coś wyimaginuję, tzn jakiś smak poczuję na języku, to nie ma zmiłuj się hahah, tylko ja bym takie od mamy zjadła ;-)