reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos - może ty idź do bioenergoterapeuty bo widzę że u was głównie elektronika siada :-p Może ty masz jakieś złe prądy w łapkach:-?

wiola - dzięki za pomysł :-)

A moje dziecko właśnie sobie śpiewa w swoim pokoju: " Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić..." :-D
Padłam :-D I zapomniałam co miałam napisać :-D

Właśnie doczytałam i nie mogę się do kolegi dodzwonić :-( A mieszka w Tokio właśnie :no: Mam nadzieje że po prostu gdzieś zostawił komórkę :-( Spróbuję później :-(

ja mysle sol, ze tam telefony teraz kiepsko dzialaja. Po pierwsze na pewno jest obciazenie sieci 1000 razy wieksze niz w Polsce na sylwestra, a pod rugie jak sie niektore nadajniki rypsnely to polaczenia nie bedzie tym bardziej...
a my mielismy plan na podroz poslubna do nowej zelandii lub japonii... no to chyba trzeba zmienic plan. ja to bym pojechala do portugalii ale M. uwaza, ze taka okazje trzeba wykorzystac na jakas dalsza podroz ;/

Połowa za mną:))):tak:
Chyba będę chora:(
Dziewczyny wiecie ,że u mnie się cykl przesunął porządnie....2dc6-28dc była owulacja,kiedy robić testa?2tygodnie po?

tak. 14 dni po owulacji. Fertility Friend radzi 18 dni po owulacji, zeby ominac nieprzyjemnosci i rozczarowania w razie ciazy biochemicznej.

wiolka - faoslka
mama - piżama
pszczółka - bibułka

do pok tez mi się cos rymuje, ale nie napisze, bo gotowa mnie ukatrupić :-D:laugh2:

dajesz! :) palma - dobra karma :), palemka - wiosenka,

Palemko cieszę się.
Wczoraj męża tym raczyłam ponieważ zjadł po drodze jakąś trującą zupę i ledwo żył.Na szczęście Iberogast postawił go na nogi:)

a jak sprawa z mezem? bo po tym smsie nic nie pisalas co sie dzieje i teraz wydaje sie jakby problem nigdy nie istnial, to rozumiem, ze juz jest ok?
mialas 16 wozkow? nie rozumiem. Po co 16 wozkow dla 1 dziecka?

zizi - czemu sie denerwujesz wizyta slonce? bedzie dobrze. wroga trzeba poznac - wbrew pozorom strachu jest juz mniej jak sie wie co i jak.

rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama - o ktorej rurka idzie na te bete?

a ja wczoraj mocno zaimprezowalam.... i dzis nie czuje sie najlepiej ;/ a musze dom doprowadzic do stanu godnego na przyjeccie tesiowej. :)

Właśnie na ktora Rurka idzie na bete :-)

a ja dziś na obiadek ziemniaczki i mielone kotleciki z jajek :-)

a wy co dobrego macie ?;-) :-)

Ja to bym ogolnie zjadła naleśniki :-)

MLODA: nie mów o naleśnikach, bo będziesz musiała DHL do Gdyni zamówić heheheh :-D:-D:-D ja mam tak, że jak już sobie coś wyimaginuję, tzn jakiś smak poczuję na języku, to nie ma zmiłuj się hahah, tylko ja bym takie od mamy zjadła ;-)

halo!? niewidoczna jestem? zadnego powitania?

"hej pok" chociaz by sie przydalo. no juz! bo zaczyna mi byc przykro!

sol - podali na tvn24, ze polaczenia telefoniczne z japonia nie dzialaja. jedyna droga komunikacji to internet: skype, mejle itp.

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ POK :)
ja juz od kilku minut sie z toba witam, ale nie wychodiz mi klikanie, choc wiem fokladnie co chce napisac
bo jetsem tak glodna ze pozeram marguezy i sadzone jajo
a mlodyu dostal wersje light : sadzone jajo i makaronik i juz spi z plenym brzucholem :)
zaraz wracam i napisze wiecej!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry