reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamaus super rozmowa:-)
made nie zatrybilam, tak od razu:-)
moje dziecko mnie zadziwia, dzis powiedziala,,malpka",,bajka",,bawic" normalnie z podziwu nie moge wyjsc... moje dziecko mowic zaczyna:-)
paulinko zdrowka zycze

Ostatnia edycja:
reklama
mama u mnie wszystko wporzadku po wizycie. Widzialam juz serduszko i fasolka ma sie dobrze. Musze jeszcze polegiwac raczej ale jest dobrze :-)

Jej widzialyscie dziewczyny co sie w Japonii stalo? Straszne...

jos - może ty idź do bioenergoterapeuty bo widzę że u was głównie elektronika siada :-p Może ty masz jakieś złe prądy w łapkach:-?

wiola - dzięki za pomysł :-)

A moje dziecko właśnie sobie śpiewa w swoim pokoju: " Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić..." :-D
Padłam :-D I zapomniałam co miałam napisać :-D

Właśnie doczytałam i nie mogę się do kolegi dodzwonić :-( A mieszka w Tokio właśnie :no: Mam nadzieje że po prostu gdzieś zostawił komórkę :-( Spróbuję później :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry kobietki :-)
widzę od samego rana kobiety pracujące, leżące i odpoczywające :-D:-D:-D

ja już trzeci dzień od samego rana na nogach, nie mam czasu się wyspać i tu do Was zajrzeć ;-)
widzę, że były tu ostre przeboje na forum, na całe szczęście już chyba zażegnane wszystkie problemy techniczne :-)

wczoraj miałam wizytę u lekarza i jest wszystko dobrze, Maluch ćwiczy kręcioły :-D serducho mu bije szalono :-D nadal nie wiem co tam się kryje, a USG dopiero 6 kwietnia... CIEKAWOŚĆ :-D:-D:-D

mama: Ty to jesteś kobieta, która ma w doopce motorek jakiego ja zazdroszczę ;-)

Jestem z boku,czasami przeczytuję co piszecie ale nie mam czasu pogadać:(
Wprowadzam do systemu dane uczestników,chcę skończyć jak najszybciej

rozmawiałam z jedna naszą Foremka przez tel:tak:

masaaakra co w tej Japonii:-(:-(:-(:-(

GOSIAE- super,ze wszystko gra-bardzo sie ciesze!

JUST- szkoda,ze dzidzia znów sie zakryła-wstydniś więc może dziewczynka:-p

MADE,WIOLA,JOS- no pogadalismy sobie sms'kami:-)

kurczę właśnie widziałam co się dzieje w Japonii-masakra
oki ja mykam zjeść trochę musli,zaaplikować sobie luteinę i wracam;)

Ostatnia edycja:
sol : zapomnialam dodac 2 baby cook'i mikrofala + piec to poszly za 1 razem! spiecie zle zrobiony byl prad w mieszkaniu... szkoda gadac... i czmeu nibyu ja mam miec zle prady w lapach, moze F. ???? ;)
a wozek jak wytlumaczyc? ;) aahaha
no ale fakt glownie elektronika pada nam...

wiolka : super postepy robi iwcia :)

pszczolka, made : pomylilam sie! to made pytala o jedzonko, nie pszczolka z ktora wczesniej gadalam o open house :)
w kazdym razie, jak juz pisalam pojadlam bardzo dobrze, slodko :)

pscółka - a co wyszło w wymazie?

Emi na mnie śpi - nie mam serca jej odłożyć :-p

mama - gaduło :-D

reklama
Jos nie szkodzi.

ja to dziś nie mam zbyt dużo czasu dla Was a myślałam, ze w piątek to spokój bedzie :zawstydzona/y:

A co się stało w Japonii??????? Nic nie wiem.

Sol idę w poniedziałek do laryngologa, bo pani przez tel. mi nie podała bo się nie zna; tak mi powiedziała. Napiszę we wtorek co jest, ok?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry