reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry,ja już w pracy od godziny ale nie mogłam pisać bo paluchy poparzyłam:(

reklama
hej
jestem i ja
przebudzilam sie ok. 4 i nie moglam zasnac ze 2 godizny pewnie
jak mnie maly zawolal rano to myslalam ze wojna! palpitacje i szok gdzie jestem!
ale juz dochodze do siebie, poldke konczy butle, ja ide po kawe i zaraz wracam

mama : jak ty mozesz o 9:00 juz biegac z odkurzaczem i szalec jak ja dopiero przetarlam oczy zeby cos lepiej widziec!
a tez masz problemy ze spaniem, jak ja... pewnie jednak duzo rzadsze... co?? pociesz! :)

JOS- kochana-pierwsza część Twojego postu spowodowała ,ze spadłam z krzesła ze śmiechu -jak sobie Ciebie wyobraziłam:)))))))))))))))))

co do drugiej części postu to też dziś kiepsko spałam,czesto sie przebudzałam i nie moglam zasnąć...teraz kroplówka z kawy bo inaczej nie ujade...
dobrze ze jutro sobota to dluzej pospie bo Tomi w domu:)
ja też mam czesto problemy ze spaniem-niewiadomo czemu sie wybudzam a potem godzine walcze ,zeby znowu zasnąć;/

SOL- obawiam sie ,ze energii starczylo mi na pranie i odkurzanie ...a do rozwieszenia prania to chyba krasnoludki obudzę-zima sie skonczyła ,niech wstają śpiochy jedne

Wiolu przepraszam, ze teraz odp. ale klientów w pracy coraz więcej. U nas ok, Natalka mi trochę kaszle na spaniu, muszę iść do alergologa z nią.

Mama Sol Oliwka Jos witajcie babeczki :-D:-D:-D:-D:-D

mama - to moje mają lenia na potęgę :-D też muszę pranie powiesić :-p nie chce mi się :-p a muszę odkurzyć zaraz i zrobić coś na obiad a nie mam żadnego mięsa w domu i nie mam jak wyjść - a nie mam bo musiałam wszystko do mamy wynieść na czas naprawy lodówki a znowu dzisiaj kombinuje z temp bo ma 7 na plusie a powinna max 5 mieć :dry: kutwa - kupiliśmy prostą lodówkę bez bajerów elektronicznych żeby się szybko nie zepsuła - 2 lata i naprawa :dry: jak padnie to kupuję z bajerami - jak się zepsuje to przynajmniej będę wiedzieć czemu :dry:

pszczółka - zanim pójdziesz z nią do alergologa zrób jej wymaz z gardła :tak:

mama mama mama !!! : nie to mialas napisac!!!! zle spalas a juz zrobilas 5 razy wiecej jak ja i jak mam sie nie czuc jak ofiara zyciowa???? :)))))))))))))

sol : hej... o aparatach agd rtv i hi tech nie bede sie wypowiadac
popros mame niech ci skopiuje mojego wczorajszego maila na PW, zrozumiesz... a jesli usunela juz to nie ebde pisac drugi raz, napisze tylko : nie przejmuj sie jednym niedzialajacym sprzetem !!!!!! ;)

Dzień dobry Kochane )))))

młodamamusia - chłop jak dąb, i jakie ma owoce :-p brzusio idealny - gratulacje mała :* A u mnie, dziękuję, już dobrze. Od wczoraj piję kawę :-D i jestem mega zadowolona ))))

lazurowe - mam nadzieję, że czas będzie dla Ciebie łaskawy, życzę Ci tego z całego serca.

SOL- no tak to z tymi sprzetami jest...my mamy Polara lodówkę i na dole zamrażalnik-taka wysoka na 180- mamy ją już 8 rok bo kupiliśmy przed ślubem-chciałam teraz kupić taką srebrną (bo ta jest biała) ale....nie chce sie zepsuć więc czekam z zakupem nowej :))) także widzisz jaki paradoks..
Ty liczylaś ,ze sie nie popsuje i masz...
a ja licze zeby sie popsuła i nie chce...:)

PSZCZÓŁKA- powitac kochana-fajnie,ze są klienci-jest zajęcie i czas szybciej leci:)

JOS moja droga,ale u mnie taki power dlatego ,ze dzieci do przedszkola musiałam oddelegować i od razu do piekarni zajechalam i tak weszłam w ten rytm ,ale jak na dłużej usiąde zaraz to ...uuuuuu lipaa ,juz nie wstanę..;-)
PW Twojego nie usunelam o sprzęcie-mam wstawić ???:-p

MADE- cześc najweselsza moja :-D:-D:-Djak tam dziś po nocy ??

SOL- uuułaa,jak boli:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pszczolka to super ze masz klijentow i tak jak pisala mama przynajmnmiej czas ci leci szybciej
oliwka uwazaj na siebie kobito:-)
sol to ja milam tak z pralka, kupilismy po slubie i juz musialam teraz kupowac nowa... ale tym razem kupilam najprostrzy egzemplarz i mam nadzieje ze sie nie zepsuje bo nie bedzie mialo co sie w niej zepsuc:-)
jos bidulo ty masz z tym spaniem.....a co do palera to ja jeszcze nic palcem nie kiwnelam wiec nie musisz sie czuc jak niedojda
made czesc brzuchatko:-)

mamitka - jaki ja miałam cudowny sen... samolotem latałam :-D przesadziłam chyba z wizualizacjami )))))) Dochodzę jeszcze do siebie... ech ten pilot :-p
Dzisiaj się wybieram do lekarza, zobaczę dzidzię i zwariuję jak zawsze :-D

Wiola - witaj gołębico :-D co dzisiaj gotujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki.

To rureczko &&&&&&&&&&&& jej zeby fasolka byla :-)

mama masz racje z tym siadaniem, ja mam to samo jak juz sie rozpedze to robie wszystko ale jak sie zapadne w kanape to koniec :-D

Hej made dobrze ze juz wrocilas do zywych ;-) To trzymam &&&&& za wizyte.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry