O
oliwkakarolina
Gość
Dzień dobry,ja już w pracy od godziny ale nie mogłam pisać bo paluchy poparzyłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
jestem i ja
przebudzilam sie ok. 4 i nie moglam zasnac ze 2 godizny pewnie
jak mnie maly zawolal rano to myslalam ze wojna! palpitacje i szok gdzie jestem!
ale juz dochodze do siebie, poldke konczy butle, ja ide po kawe i zaraz wracam
mama : jak ty mozesz o 9:00 juz biegac z odkurzaczem i szalec jak ja dopiero przetarlam oczy zeby cos lepiej widziec!
a tez masz problemy ze spaniem, jak ja... pewnie jednak duzo rzadsze... co?? pociesz!![]()

też muszę pranie powiesić
nie chce mi się
a muszę odkurzyć zaraz i zrobić coś na obiad a nie mam żadnego mięsa w domu i nie mam jak wyjść - a nie mam bo musiałam wszystko do mamy wynieść na czas naprawy lodówki a znowu dzisiaj kombinuje z temp bo ma 7 na plusie a powinna max 5 mieć
kutwa - kupiliśmy prostą lodówkę bez bajerów elektronicznych żeby się szybko nie zepsuła - 2 lata i naprawa
jak padnie to kupuję z bajerami - jak się zepsuje to przynajmniej będę wiedzieć czemu 

brzusio idealny - gratulacje mała :* A u mnie, dziękuję, już dobrze. Od wczoraj piję kawę
i jestem mega zadowolona )))) 

jak tam dziś po nocy ??
przesadziłam chyba z wizualizacjami )))))) Dochodzę jeszcze do siebie... ech ten pilot

co dzisiaj gotujesz?