reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiola - a moja pralka działa jak żyleta :-D my wszystko kupowaliśmy po ślubie po narodzinach Karoli jak kupiliśmy mieszkanie - ale za wszystko teść płacił bo chciał coś od siebie nam dać - to wychodzi że chyba nie do końca od serca to było skoro już się popsuło :-p

Spadam coś w domu porobić póki Emi śpi bo zaraz nic nie zrobię :-p

reklama
wiolka : za pozno! i tak sie czuje jak niedoja :)))
mama: tam bylo bardzo nerwowo i niecenzuralnie, wiec moze tylko prosze podeslij go sol na pw, jaka maila ;)))))

a innym napisze tylko ze co do aparatow, to nie wierze ze ktos nas przebije... w 3 lata : 3 odkurzacze, 3 mikrofale, 4 aparaty ( dzialaja 2 ale jeden wiekowy najbardziej, 2 nowe pospuly sie kazdy po roku), 3 lapki i notebook (czesc dziala bo np ^popsula sie nagrywarka, ale dziala...) wozek 3 w 1 popsul sie 8 dni po koncu gwarancji, i wiele wiele innych takich u nas
jestesmy mistrzami gubienia paragonu i gwarancji.... a jak mamy, to takie co sie koncza tydzien miesiac przed usterka :)
musimy co rok, dwa kupoiwac sprzety co niektrym trezymaja 10 lat i wiecej typ : wlasnie ldoowka pralka odkurzacz
i zeby tylko jeszcze raz
ale odkurzacze to juz jawnie mamy 1 na rok... ostatnio tesciow asie zlitowala io nam na gwoazdke podarlowala... po tym jak nam w 2 lata 2 padly i oczywiscie posialismy papiery
od tego papier trzyma ona ;))))

sol : usmialam sie z tego ze od serca nie bylo bo juz sie popsulo
zabawki ktre tesciowa daje synkowi dzialaja b. krotko, rekord : gitara disneya na gwiazdke zeszla : pol dnia :) (paragon zgubilismy na wymiane standardowo...)
moze cos jest w tych podarunkach od tesciow
zabawki kupione malemu przez MOICH rodzicow trzmaja sie super ;)

sol moja lodowka tez dziala jak trza:-pale w maju bedzie miec rok dopiero.
made a czemu golebico?:-)
a u mnie dzis latwizna na obiad paluszki rybne i frytki(robione wlasnorecznie, takich z paczki nie lubie)
jos no to rzeczywiscie macie talent do robienia swietnych inwestycji....a paragony i gwarancje...no kazdemu sie moze zdarzyc

Ostatnia edycja:
GOSIANE- kochana,jak po wizycie??????????????

MADE- ja też mialam miły sen,ale mój nie byl pilotem ;))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i zawriowanie :))też chcę ..

Sol wymaz z gardła robiliśmy, są wyniki ale muszę iść do laryngologa żeby mi je podała. A czemu muszę mieć ten wymaz do alergologa?

Mama Wiola macie rację, czas leci i szybciej do domku :-D:-D:-D:-D:-D

hej witam porannie-u mnie dziś wichura się zrobiła-a ja mam zatoki zawalone i umieram i tak się zastanawiam czy wybrać się w niedzielę do poznania do kina z synem, czy sobie darować i się wykurować? ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wiola - a kto gołąbki wczoraj serwował ? :-p a frytki to ja też tylko z ziemniaków, grubiej krojone, bo czipsów nie lubię :-D i koniecznie w oleju ))))))))

mamitka - hahahaaaa ciekawe skąd u nas takie sny ? :-p :-D:-D:-D

gosiane - dziękuję, dziękuję.

jos - jak imprezka ? Podjadłaś przynajmniej dobrych rzeczy ? :-D

wczoraj po kolacji zostalo troche naczyń..jak sie wybieralam na gore spac ,spojrzalam na kuchnie i westchnelam-ech..rano zaczne dzień od zmywania...i poszłam.
po powrocie z przedszkola dojrzałam,ze mąż pozmywał wiec pisze Mu smska DZIĘKUJĘ :)

A On-:
" a wszystko to bo Ciebie... la la la la"

więc Mu pisze:
" co la la la -już przez gardło nie przechodzi??:)))))))))))))"

to mi odpisał:
" bo Ciebie kooooooooooocham la la la "
to Mu odpisałam;
"No już lepiej bo zaraz bede Twoje galoty wieszać to bedzie mi łatwiej:))))"

takie nasze małżeńskie rozmowy :))):-D:-D:-D:-D

reklama
mamitka - :-D:-D:-D hahahaaaaa dobre z tymi galotami, ale dobrze, że Ci nie napisał, że Mu klawiatura siadła w dalszej części piosenki, albo się kłaczkiem zadławił :-D
hehee ale się uśmiałam....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry