reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć babeczki! :happy:

Właśnie wstałam. :-D:-D M. ma wolny tydzień i już mi kawusię zrobił. :-) Teraz biorę się za czytanie, bo już naklikane. :-)

reklama
MAMA: :-D znajome, które już kiedyś rodziły, lub mają trochę obycia mówią, że wyglądam na chłopczyka :-) więc gdyby był Remigiusz, to było by fajnie, ale jeśli pojawi się Antosia, to też będzie dobrze :-D najważniejsze, że jest zdrowe :-D

a co się dzieje w Japonii, to niezła jatka, dobrze, że oni są tak przygotowani i wiedzą, jak się zachowywać...

Połowa za mną:))):tak:
Chyba będę chora:(
Dziewczyny wiecie ,że u mnie się cykl przesunął porządnie....2dc6-28dc była owulacja,kiedy robić testa?2tygodnie po?

wlansie czytalam o Japonii...maskra normalnie...co ci biedni ludzi tam przezywaja
mama zawsze mozemy nadrobic gadanie:-)
jos a ja dumna jak taki paw:-)ale chyba kazda mama tak ma
witaj mary:-)
just podobno na corcie sie brzydnie , ma sie jakies plamy, krosty itd ... u mnie nic takiego sie nie robilo...wszystcy mowili ze ladnie wygladam ....(no chyba ze klamali:-/). wiec nie kieruj sie tym ze ktos ci mowi ze wygladasz na synka czy corcie, bo mozesz sie zdziwic( tak ja ja zreszta)

Ostatnia edycja:
PSZCZÓŁKA masakryczne trzesienie ziemi i tsunami-widoki w wiadomościach wyciskają łzy:(((

JOS- wysłałam Twoje PW Sol-więc juz wie co sie u Ciebie dzieje ze sprzetami :)))
a niech Ci sama powie jak zareagowała :))

MARY- cześć babeczko kochana :)dzieki za czekoladki :)

PAULINA- aplikuj lutkę i wracaj:)

SOL- Bibinka-więc rozumiesz :))))

wiolka : kazda :) zapewniam
moj wczoraj powiedzial "on gra w pilke, chlopczyk gra w pilke"
a w wieku 2 lat i 2 m-cy skumal zaimki i juz nie mowi np. "leopold chce sie bawic"
tylko "ja chce to czy tamto" :)

i myslisz ze ja nie pekam z dumy (hihihihihihi) jak slysze jego pierwsze cudowne zdanka, normalnie konwersacje mamy wkoncu :))))))))))))
cudowny okres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sol : ????? jak ezareagowalas? tylko nie mow ze zrobilo ci sie mnie zal
bo dostaniesz po doopie !

WIOLA- gratki dla Iwonki:tak::tak::tak::tak::tak:ale musisz sie cieszyć co ??:-D:-D

JUST- no to &&&&&&&&&&& za Remika:tak:
ale wiesz -to nie banał-najważniejsze ,zeby dzidzia zdrowo rosła a i tak sie kocha bez względu na płeć:tak::-)pogłaszcz brzuszek.

dobra-pralka wyprała a krasnoludki śpią:crazy::-Dide rozwieszać-pierwszy raz w tym sezonie na tarasie:tak:

MADE,PALEMKA- a Wy gdzie??????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry