reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka - ja mam misję !!!! Wypatruję TROLLA ;-) Normalnie z głowy mi to nie może wyjść... no jak można ?!
A tak serio, to czytałam co u październikówek słychać :-p i oglądam TVN24 :(((((((
Kurde no... dopiero co tragedia w Nowej Zelandii, a tu kolejna.

reklama
mamus duma mnie rozpiera....kurde jak to fajnie jak pytam co chciala a ona mi odpowiada ze bajka, albo ciastko, albo bawic( to oznacza ze mam isc sie z nia bawic)moja kochana dziewczynka.
a swoja droga ja bym zwolnila te krasnoludki jak nie wywiazuja sie ze swoich obowiazkow:-)
jos gratulacje dla Poldusia..madry chlopczyk...a uczycie go rowniez francuskiego i angileskiego?
palemko witaj:-)
zizi dasz rade... bedzie dobrze

mama piżama -

zizi - sie nie nerwuj dziouszka, złość piękności szkodzi i tego tam,,, ja mam jutro wizytacje u mister ginekolog i wcale mi sie nie chce isc , zas zapłace 200 zeta a ona mi powie, ze mam cudne wyniki i przepiękną błonę wyściełającą buahahahhahaha:-D
A tak na poważnie, to mam nadzieje, ze da ci skierowanie na pożądne badania :)

Mama aż sie przeraziłam :-(

Zizi trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :-)

Wiola pękaj z dumy, to normalne :-) Jak moja zaczęła mówić to też chodziliśmy dumni, a teraz łapie coraz więcej słów i tańczy i śpiewa. Nawet panie w żłobku mówią żeby ją zapisać na tańce :-)

Jos to ładnie już Polduś mówi, całymi zdaniami :-) i mówi o sobie: JA :-) Super!!!

Made a wiadomo kto jest tym trollem? Cholera, jestem ciekawa, bo zastanawiam się o czym z nim pisałyśmy.

Hej Palemko co porabiasz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA: :-D głaszczę, głaszczę :-D

a mnie dzisiaj na porządki wzięło, firanka już zdjęta, teraz jeszcze trzeba kupić coś do prania ;-) a w powietrzu mimo silnego wiatru wiosnę czuć :-D lalalaa.... wiosna cieplejszy wieje wiatr :D

w Japonii kolejne tsunami... Hawaje też się obawiają, że dotrze do nich...

Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!!! :-)

Pszczółka - &&&&&&&&&&&&&&&&&& za 5 kwietnia! :-)

Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betę! :-)

I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich potrzebujących!!! :happy:

baby.gif

Sol - uśmiałam się, co ta Twoja córa śpiewa! :-D:-D

Żreć mi się chce!!! A póki co serwuję kawusię! :-)
waiter.gif

reklama
Mary a ja za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palemko :-D ha ha ha ale fajne skojarzenia masz :-D dobre, dobre :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry