reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się z rana, kawusia już wypita i wciągnęłam ogromny kawał tortu na śniadanie :zawstydzona/y:

Kurcze, sorki, ze nawiążę do tego TROLLA ale wczoraj nie miałam możliwości się wypowiedzieć... Jak można zachowywać się tak szczeniacko??? Wiem jedno, takie robienie komuś na złość wraca do tej osoby i to z podwójną siłą. Wiele razy się to sprawdziło.

Mama rozumiem, ze mogłaś być wkurzona. Tulam mocno. Ale nie rozumiem, jak się można komuś włamać na konto???:wściekła/y::no:

Jos ja o Tobie myślałam dziś rano i zastanawiałam się jak minął Ci dzień :-) ale doczytałam, że było fajnie:-)

Mary podpisuję się pod dziewczynami, że może wizyta będzie dotyczyć innej sprawy :-D Ja idę do gina 4 kwietnia.

Asionek no to wizyta już nie długo :-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Sol ale Ty masz magiczną lodówkę :-D mam nadzieję, że teraz będzie już działać dobrze :tak:

Made pytałaś o Kocurka, no dawno jej nie było, może też zmaga sie z dolegliwościami ciążowymi.:baffled:

Pok tamta laska założyła bloga i pisała, że jest chora, już nie pamiętam, ale chyba pisała o białaczce, że wszyscy jej umarli i mama tej Laury jej chciała pomóc, zorganizowała pomoc, zaangażowała mase ludzi a jak zadzwoniła do szpitala czy w jakieś miejsce gdzie się rejestruje osoby chore, to takiej osoby nie było.:no:

Palemko mam nadzieje, że dziś będziesz wcześniej i spotkamy się na forum :tak::-D

Wiola jak dzis noc, jak Iwusia się czuje?

Serg oj Kobietko, Ciebie to też dawno nie widziałam :-) Jak fajknie, ze już masz weekend :-) Napisz coś ciekawego z tego artykułu.

Młodamamusia foteczki pooglądane, piękny synuś, cudo, a brzusio śliczniusi, też bym już taki chciała :-)

Lazurowe jak się trzymasz kochana? A jak mąż, lepiej? Jak mu tak zimno wczoraj było to pewnie wysoką gorączkę miał.

Dagne witaj i pisz z nami :tak::-)

Jejku, mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam. Miłego dzionka i czekam na Was :-)

reklama
pszczółka - mówisz i masz hehe wstałam wcześniej , specjal 4 you !!!

sol - dzięki za info ;) buziaki :)

mamaitka i inne szalone - wstawac wstawać pobudka !!!

wiolka - skarbie czy ja dobrze pamiętam, ze Ty jeszcze karmisz piersią ?

jos - a bo się wściekłam i tak napisałam , głupia trolioca śmierdząca !!!

pszczolko jak narazie ja musze ci wystarczyc:-) dziewczyny pewnie jeszcze spia.
ja dzis na jedno oko nie widze tak mi spochlo, chyba mnie owialo.
a Iwcia kaszle i ma katar, ale jedno i drugie jest juz takie jakby jej schodzilo..
mlodamamusiu zapomnialam napisac ze synek sliczny :-)a brzusio masz malutki jak na 29 tydzien.
witaj palemko:-)a no dobrze pamietasz:zawstydzona/y:

Cześć Palemko dzięki :-) Super, ze juz jesteś :-)

Wiola szkoda mi Was dziewczyny, męczycie się z tymi przeziębieniami :-( Zdrówka dużo Wam życzę. A jak gołąbki?

pszczolko a no golabki wszystkie zjedzone....moj M wczoraj z 5 wciagnol...az w szoku bylam.
Iwa narazie chodzi i sie bawi... mama nadzije ze dzis nie bedzie tak marudzic jak wczoraj....pod wieczor mialam juz serdecznie dosc
pszolko a jak u was?

Ostatnia edycja:
heloooł:)

jestem i ja-jakby to powiedziała Palemka- mama-piżama :):))))

witam Was wszystkie i ślę buziaki i raz jeszcze dziekuje za wsparcie!!
mam nadzieje,ze historia sie wiecej nie powtórzy bo jesli tak to odejde z forum bo nie po to tu wchodzę ,zeby sie denerwować i bać-nie o siebie,a o swoje dzieci...

no nic ,sprawa załatwiona,wiec nie bede już sie wkurzać ,ale swoje wczoraj przeszłam..

myślę ,ze Rurka mnie nie pobije jak napisze,ze popłudniu idzie na bete bo @ nadal nie ma :))))
napisała mi smska rano..

witaj mama:-)
rureczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno zacisniete.oj jak ja bym chciala zeby ci sie udalo.

Cześć Wiola- no mam nadzieje,ze u Rurki to fasollla bo tyle dni spóznienia @ to powinno o tym świadczyć-tak więc zbiorowo zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

RURKA- niech sie uda!!!!

ja po śniadaniu ,kawe dopijam ,pranie wstawiłam i zaraz sie biore za....odkurzanie :))))

hej
jestem i ja
przebudzilam sie ok. 4 i nie moglam zasnac ze 2 godizny pewnie
jak mnie maly zawolal rano to myslalam ze wojna! palpitacje i szok gdzie jestem!
ale juz dochodze do siebie, poldke konczy butle, ja ide po kawe i zaraz wracam

pszczolka : dzieki z acieple mysli :) dzien byl faktycznie super, poznalam kilka nowych mamusiek, popaplalysmy sobie :)
mama : jak ty mozesz o 9:00 juz biegac z odkurzaczem i szalec jak ja dopiero przetarlam oczy zeby cos lepiej widziec!
a tez masz problemy ze spaniem, jak ja... pewnie jednak duzo rzadsze... co?? pociesz! :)

wiolka : oby iwcia byla laskawa :)
rurka : super! mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lazurowe : 3maj sie mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze ze B. jest z toba teraz, mimo ze chory! ale dobrze, ze jest! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry