reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lazurowe - przykro mi, ściskam i tule doskonale wiem co czujesz...:(

Troll- juz na 2 watku się z czyms takim spotykam....aj....skad ta mlodziez ma takie pomysły (przypomnialam sobie historie Karoliny z pamiętaników www.kochamylaure.pl )
młodamamusia- sliczne zdjecia- juz wkrotce ostatnia prosta:)

witam wszystkie:) i zegnam bo uciekam spac:) buziaki

reklama
Jestem na chwilke. Probuje spac, bo brzusio mnie pobolewa jak na @. Zjadlam troche pizzy i popilam zimna cola i troche lepiej mi. W sypialni mam taki upal, ze nie moge wysiedziec, bo B. chory i ciale go trzesie z zimna, wiec farelke kaze mi stale wlaczac, a ona niezle daje. Dusze sie prawie w tym pokoju. Czasem do kuchni ide, bo juz nie daje rady. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepszy dzien, aczkolwiek od rana jedziemy do tej calej kliniki ustalic termin... Nie wiem jak ja to przezyje, ale chce miec to juz za soba i niech @ szybko przylazi. Czekam juz na staranka.
mlodamamusia18 sliczne fotki, tylko pozazdroscic. Ja jeszcze na takie bede musiala poczekac...

mloda super fotki :-) i jaki zgrabny brzuszek hihi a z prezentami dla mezczyzn to ja mam zawsze problem :confused: kobiecie to latwo cos kupic a facetowi???? Chyba ze ma jakies konretne mega hobby :-)

lazurowe nim sie obejrzysz a bedziecie miec staranka, wierze ze bedzie dobrze bo musi byc w koncu dla kazdej z nas!

Ja wpadlam na chwilke tylko zeby powiedziec ze mimo plamien z fasolka u mnie jest wszystko ok. Serducho bije jak szalone a ja mam dalej polegiwac ale juz nie plackiem ufff no i duphastonu c.d.

MLODA dzieki. Lece kochane dalej probowac zasnac. Wpadne jutro jak juz bede po wizycie w klinice. Mam nadzieje, ze w miare szybki termin mi wyznacza. Dobranoc kobietki i jeszcze raz dziekuje za slowa otuchy :*

Lazurowe - przykro mi, ściskam i tule doskonale wiem co czujesz...:(

Troll- juz na 2 watku się z czyms takim spotykam....aj....skad ta mlodziez ma takie pomysły (przypomnialam sobie historie Karoliny z pamiętaników www.kochamylaure.pl )
młodamamusia- sliczne zdjecia- juz wkrotce ostatnia prosta:)

witam wszystkie:) i zegnam bo uciekam spac:) buziaki

ooo ta laska tez mocna byla ... dla mnie to sa ludzie z jakimis zaburzeniemi :/

Jos pamietamy !!! super , ze dzionek udany :)

mam nadzieje , ze ten 5 bedzie szczesliwy !!!

Lazurowe bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosiane juz myslalam , ze cie wcielo u tego gina hehe

Witam, jestem tutaj nowa, a co za tym idzie trochę nieśmiała. Właśnie staramy się z mężem o pierwszą dzidzię :) jesteśmy prawie pół roku po ślubie, a pierwsze myśli takie poważne i przemyślane o dzidziusiu przyszły 2 miesiące temu. W lutym się nie udało, może powikłania grypowe także przeszkodziły, a teraz czekam :) @ ma przyjść 19 marca i oby nie przyszła. Pozdrawiam wszystkie mamy i starające się dziewczyny:) może pomożecie mi wdrażać się w "klimat".
Ps. jak wy robilie te paski i linijki z datami?? :D

Dagne witaj ;-) rozgość się :-)

A tymczasem uciekam spać ;-)

Karaluchy ciotki ( ;
;* :-);-);-):-)

dagne Naciśnij na tego chłopczyka co ja mam i co pisze " jesteś w 29tc itd ) i stwórz sobie taki suwaczek a później Wróc na stronę forum i wejdz w USTAWIENIA
i z lewej strony w "edytuj sygnaturę"
W okienku edycji pod suwaczkami wklej skopiowany adres wstawiajac go pomiedzy

i na dole kliknij "zapisz sygnature".

Ostatnia edycja:
Kochane, znalazłam świetną stronę angielską o ciąży, pierwszych objawach, terminach kiedy można robić testy i takie tam... Mnóstwo informacji! :tak: Jak będę miała chwilkę wolnego, to potłumaczę co ciekawsze rzeczy :tak:

daj link do tej strony! ja sobie chetnie bez tlumaczenia przeczytam.

co za karloina i co zrobila? bo ta strona nie dziala. coz to za historia?

MLODA dzieki. Lece kochane dalej probowac zasnac. Wpadne jutro jak juz bede po wizycie w klinice. Mam nadzieje, ze w miare szybki termin mi wyznacza. Dobranoc kobietki i jeszcze raz dziekuje za slowa otuchy :*

lazurowe - kurcze blaszka. Jestes niesamowicie dzielna kobieta, choc wiem, ze to zadne pocieszenie. I do tego B. chory. No zesz kurka, zawsze wszystko naraz.
Nadrobilam teraz kilka stron forum i strasznie mi sie rzucilo w oczy (moze z powodu wypitych kilku mocnych drinkow), ze smutne tu jest, ze takie wiadomosci jak Twoje przeplataja sie nad tymi pozytywnymi. Z jednej strony bardzo dobrze, ze czlowiek moze w jednym miejscy zobaczyc przekroj zycia - ze raz jest tak, raz siak a z drugiej strony jak sie leci przez forum to ciezko jest sie na dluzej przy Tobie zatrzymac, pomyslec, sprobowac poczuc.
Nie mam zielonego pojecia co teraz czujesz i jak to jest. Nie bede nawet probowac wyobrazac sobie przez co przechodzisz.
Mam nadzieje, ze w klinice wszystko sie ulozy i bedziesz mogla od czerwca znow zaczac starania. A w sam raz 3 miesiace przydadza sie, zeby odpocząć, ochłonąć i nabrać świeżych sił.
ściskam Cie bardzo mocno.

reklama
czesc kobitki i znowu ja jestem pierwsza...
nam dzis Iwa dala pospac poszlam spac ,,z kurami"bo juz o 21 a wstalysmy o 7 rano, w nocy obudzila sie chyba 3 razy wiec wyspalam sie za wszystkie czasu.
ide poczytac co pisalyscie jak mnie nie bylo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry