reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary kobieto!! Sto lat Cie nie widziałam!! Jak się miewasz?? Miłego dnia!

Palma to zrozumiałe, że się denerwujesz. Ale będzie dobrze. Mówię Ci!

A ja w nocy spałam jak zając na polowaniu więc dzisiaj przylezie @. Mam już wszystkie objawy. Nienormalne jest tylko to, że mam ochotę dopaść męża ale to za mało, żeby mieć nadzieję.

Miłego dnia dziewczynki!!!

Ja prawdopodobnie zostanę sama na miesiąc w lipcu, bo mąż pojedzie do Niemiec na szkolenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny :blink:

Ja też czekam na @, już mnie brzuch boli.

Dziś też będę tak z doskoku, bo mam sporo pracy.

Palemko rozumiem i tak podejrzewałam, że nie o ból Ci chodzi... Trzymam &&&&&&&&& żeby badanie ci pomogło. Jak przeczytałam post Rurki, to sama się zastanawiam nad tym badaniem co Rurka będzie mieć. Ja jestem po cc i niby lekarz nie widział na usg zrostów, ale czy zwykłe usg jest takie dokładne??? Też się boję co ze mną nie tak, że nie wychodzi... Muszę chyba porobić badania:dry:

Hej Mary Witaj Królowa Widzę że nie długo w trójkę świętujemy urodzinki :-D

Hej Pszczółko! Właśnie się dopatrzyłam, że razem urodziny będziemy obchodzić. No to robimy balangę!

Pszczółko a jakie masz objawy poza bólem na @? Mnie wczoraj brzuch bolał przez godzinę a potem przeszło i do teraz cisza. Ale się nie nakręcam. W maju chcemy jechać w góry połazyć intensywnie więc...

Hej Pszczółko! Właśnie się dopatrzyłam, że razem urodziny będziemy obchodzić. No to robimy balangę!

Pszczółko a jakie masz objawy poza bólem na @? Mnie wczoraj brzuch bolał przez godzinę a potem przeszło i do teraz cisza. Ale się nie nakręcam. W maju chcemy jechać w góry połazyć intensywnie więc...

Pewnie, że balanga :-D :-D :-D :-D :-D Ja w tą sobotę, a Ty???

A co do @, to w tym cyklu mierzyłam dokładnie temperaturę i wczoraj mi spadła bardzo nisko, ponizej pierwszej wyższej temperatury po owu, więc stad wiem, że przyjdzie:-) I stąd, że wczoraj był 29 dc, a mam zawsze 26, 27 lub 29, i minęło już 13 dni II fazy. Obserwacje własnego ciała dużo dają, ale w tym cyklu wszystko rzucam, pójdę do gina w kwietniu i się dowiem jak nam pomóc w starankach. Ale w tym cyklu odpuszczam :-)

Pszczółko ja uropdziny mam 1 kwietnia :-) Dlatego ja taka wesoła jestem.

Ja mam dzisiaj 28dc. Prawie nigdy (na palcach jednej ręki policzyć) nie mam dluższych cylki niż 28 dni a owu mam ok 11-12dc. Ja w tym cylku rzuciłam wszelkie wspomagacze starań i zostawiłam tylko poduszkowanie co wpływa na mnie relaksująco po przytulanku.

A ile sie już staracie, że myślisz o wspomagaczach?

pisze drugi raz wiec mam nadzieje ze teraz mi posta nie wysle w kosmos:wściekła/y:

u nas wiatr mało głowy nie urwie..

POK- napisalam smska do MADE o wizualizację Twojej owu no to masz wynik:-D:-D
MARY-BETH- czekam na Ciebie po pracy!:tak:
PSZCZOLKA,KROLOWA- powitać;-)

JUST- współczuje ogromnie koleżance całej sytuacji:-(
PALEMKA- wpsieram i trzymam za ręke i podaje kakałko:)) wiem,ze bedzie si!! musi!!!

ja juz po sniadanku-teraz kawka i wcinam kasztanki i tiki-taki(malaga juz zjedzona)

Witam z łóżeczka:)
Palemko myśl pozytywnie:)
Rurka cieszę się za takie pozytywne wieści.
Ja się obawiam,że @ się przywlecze,wczoraj dosyć mocno pobolewał mnie brzuch,dzisiaj mniej...
Na 16 idę do fryzjera poprawić pasemka bo po moich ciemnych włosach nie są zbyt jasne,tym razem obiecuję fotkę:))
Muszę wstać po kawkę ale mi się nie chce:)
Ninka przespała pięknie całą noc,w końcu jej tak nie swędzi!!!:-D

heeeej :)

mama : widze, ze ty masz takie "zdrowe" sniadania jak ja :) kawa i slodycze na rozpoczecie dnia ;)
pelemka : hej szalencze :)
mary : hej i milego dnia :)

rurka, pok, inne babeczki : gdzie jestescie ???
krolowa : ja nie zazdroszcze miesiaca bez meza... my raz w roku jestesmy oddzieleni 3 tyg. mub wiecej i jest to NAJGORSZY OKRESN W CALYM ROKU :((((
ale fakt, bedziesz miec okazje zrobic w domu babskie wieczory, imprezeki :)

a ja o 9h45 znow wychodze, idziemy sie dalej adaptowac
dzis 15 min z poldusiem, a pozniej wychodze i 15 min beze mnie zeby zrozumial ze ja tam z nim nie bede zostawac
a jutro skok na gleboko wode : przychodze zostawiam go pani i znikam od razu na 1 godzine :/// yyyy...

Dzień dobry:-):-)

Miałam wczoraj napisać ale że miałam późno wizytę a potem powrót do domu i oswajanie się z nowinami, rozmowy z rodzicami a wieczorkiem sis przyjechała...
No więc u nas wszystko dobrze, dzidzia ma wymiary w normie, przepływy też ok...
I czekamy na SYNUSIA!!!!
Więc przesyłam chłopaczkowe fluidki dla chętnych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dzień dobry :)

Wpadłam na chwilkę, żeby poczytać co u Was :)

Całusy dla Wszystkich :* :* :* :* :*

Lecę bo do 10.00 muszę zdążyć do poradni patologii ciąży (raany co za nazwa :dry:)

Do później!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry