reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Josephine,powodzenia,dasz radę:)))
Nika serdeczne gratulacje:)))
Kocur witaj i miłego dnia:)
Ja już z kawą i z powrotem w łóżku:)
Też lubię słodycze z rana ale dzisiaj mnie wzięło na bułeczkę jeszcze zanim oczy otworzyłam:)

reklama
KOCUREK- witaj i leeeeć :) a nazwa tylko tak groznie brzmi:-ppowodzenia !!

JOS- bedzie dobrze,Polduś da rade a Ty..................... coż bedziesz musiała sie czymś zająć przez godzine-o Niego sie nie martwie tylko o Ciebie :-D:-D:-D:-D
bedzie si kochana!!!

OLIWKA- dobrze,ze noc przespana..
NIKA- no ja już Ci smska pisałam dziś bo sie martwiłam:sorry2:super wieści-i co-Pati miała nosa:tak:GRATULUJĘ SYNKA!!!!! szczęściaro-synek jest miłością mamy:tak::tak::tak::tak:wiadomo,ze córa też,ale syn to ...sama zobaczysz;-):-)

nika: super gratulacje!!!! mama ma racje - zobaczysz i przekonasz sie ;) ja mowiue zawsze ze to czysta bilogiczna fuzja ;)

oliwka : hej! super ze cocri juz nie swedzi tak glowka :)

mama : mam dla ciebie temat na pozniej, pamietasz jak domiego podrapano? wczoraj mi taki bachor postrach parku uderzyl zbawka drewniana w oko poldusia w bawialni, zwrocilam mu dosadnie uwage a on juz 30min pozniej na powietrzu : doskoczyl do niego i go za ubrania szarpal
jak doskoczylam i oderwalam!!!! nawrzeszczalam tak ze park slyszal
ale problem to nie on, a jego matka : siedzi tylem w dupie wszystko ma nie patrzy
mowi ze przeprasza i ze jej syn jest zmeczony i dlatego sie tak ekscytuje! a co mi do tego ze zmeczny jak bije inne dzieci? to niech idzie spac! wczoraj w ciagu 15 min w parku zaatakowal poldusia, wyrzucil daleko resorowke chlopczykowi, wylal wode na zabawki i zjezdzalnie (powiedzialam matce nie zareagowala tylko dzikeuje za uwage !!!!) i popsul ciezarowke koledze poldusia doprowadzajac go do placzu
nie wiem co mam zrobic z baba to sa specyficzne parkowe dosc delikatne sytuacje
ale z mamami zauwazylysmy z ejak jej syn szarpie swoja 12 miesieczna siostre, siada na niej jak raczkuje to w 5 sdekund jets przy nim i robi porzadek !!!!!!!!!! ze siostra jest mala itp ze nie wolno !!!
a inne dzieci to wolno?
wiec dzis obmyslam haka jak na nie delikatnie nastapnac publciznie i narobic jej wstydu tak zebyw kocnu zaczela edukowac swoje dziecko :)

lece dziewzyny bede pozniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMA no wychodzi na to że Pati miała przeczucie:tak::tak: Mój M powiedział że będzie równowaga w rodzinie:cool2::cool2: Jesteśmy bardzo szczęśliwi a mi banan nie schodzi z twarzy od wczoraj... Jedną Królewnę mam to teraz pora na Królewicza:-D:-D

WITAM...
siedze i czytam od rana ale cos zebrac sie nie moglam zeby napisac
nika gratuluje synka, ale fajnie bedziesz miec parke
jos bedzie dobrze ,malemu napewno bedzie sie podobac
kocurku fakt nazwa do niczego...badz dzielna
palemko pokaz sie kochana:-).
rurko super ze trafilas na takiego fajnego gina...teraz tylko czekac na fasolke
pszczolko a ja myslalam ze ty juz@ dostalas...wiec nadzieja jeszcze jest&&&&&&&&&
mamus witaj z rana. :-)
oliwka super ze mala juz lepiej sie czuje
a to jak moja corcia wczoraj zasnela:-)

Załączniki

• DSCN4595.jpg
    DSCN4595.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 44
JOS- szok normalnie !!i wiesz teraz jak mnie serce bolało jak zobaczyłam mojego chłopczyka podrapanego...:(
mam nadzieje,ze załatwisz sprawe!!

w takiej chwili człowiek by powiedział-idz i oddaj!!! ale wiadomo,ze nie tędy droga!
powodzenia kochana!!!!

NIKA- tak jest Królewicz już niedługo do Was zawita i bedziesz tak samo szczęśliwa jak dziś!!! bardzo sie ciesze Waszym szczęściem!
macie pomysły na imię czy debaty trwają ??:)

WIOLA- cześc kochana!! ale sie uśmiałam-dzieci są niemożliwe:-D:-D:-Dukochaj słodziaka:tak:

Hej Wiolka:)
Mała jest super:) Mam gdzieś fotkę jak Nina śpi w wózku,spacerówce i na pałąku ma głowę,biedna spała zwinięta:)

Skucha,bez pałąka śpi zwinięta:)
Szukam jak wstawic zdjęcie,znowu mi nie idzie:(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA hejka:-):-) Iwa jest obłędna:tak: Musiała być bardzo zmęczona skora zasnęła w biegu:-D:-D

MAMA teraz się zacznie debata nad imieniem bo do tej pory się nie zastanawialiśmy...
Pewnie Pati coś wymyśli:-D:-D

OLIWKA my się jeszcze nie znamy... Zdrówka dla córeczki życzę...

jos az mi sie cisnienie podnioslo jak przeczytalam co spotkalo Poldusia. co z tej kobiety za matka? zeby sie nie interesowala co jej syn robi.masakra
mama,oliwka moj M sie ze mne smial ze zamiast od razu mala do lozka przeniesc to najpier zdjecie jej musialam zdobic....ale powiedzcie same jakbym mogla tego nieudokumentowac?:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry