nika: super gratulacje!!!! mama ma racje - zobaczysz i przekonasz sie

ja mowiue zawsze ze to czysta bilogiczna fuzja
oliwka : hej! super ze cocri juz nie swedzi tak glowka
mama : mam dla ciebie temat na pozniej, pamietasz jak domiego podrapano? wczoraj mi taki bachor postrach parku uderzyl zbawka drewniana w oko poldusia w bawialni, zwrocilam mu dosadnie uwage a on juz 30min pozniej na powietrzu : doskoczyl do niego i go za ubrania szarpal
jak doskoczylam i oderwalam!!!! nawrzeszczalam tak ze park slyszal
ale problem to nie on, a jego matka : siedzi tylem w dupie wszystko ma nie patrzy
mowi ze przeprasza i ze jej syn jest zmeczony i dlatego sie tak ekscytuje! a co mi do tego ze zmeczny jak bije inne dzieci? to niech idzie spac! wczoraj w ciagu 15 min w parku zaatakowal poldusia, wyrzucil daleko resorowke chlopczykowi, wylal wode na zabawki i zjezdzalnie (powiedzialam matce nie zareagowala tylko dzikeuje za uwage !!!!) i popsul ciezarowke koledze poldusia doprowadzajac go do placzu
nie wiem co mam zrobic z baba to sa specyficzne parkowe dosc delikatne sytuacje
ale z mamami zauwazylysmy z ejak jej syn szarpie swoja 12 miesieczna siostre, siada na niej jak raczkuje to w 5 sdekund jets przy nim i robi porzadek !!!!!!!!!! ze siostra jest mala itp ze nie wolno !!!
a inne dzieci to wolno?
wiec dzis obmyslam haka jak na nie delikatnie nastapnac publciznie i narobic jej wstydu tak zebyw kocnu zaczela edukowac swoje dziecko
lece dziewzyny bede pozniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!