wiesz co pok - mi sie juz tego nie chce tłumaczyc, mi nie chodzi o żadne głupi ból!!! bo mam go na codzień, jak pomyślę , że mógłby zniknąć , to poddam się laparoskopii nawet w tej chwili. chodzi o to, ze mam podejżenie o zrosty, a wszedzie gdzie nie lukne piszą o tym, że każda ingerencja w brzuch, łącznie z laparo , nawet usuwania zrostów powoduje koljne ich powstwanie ... i dlatego czuję się jak w jakimś cholernym potrzasku !!! Ah, dobra chciałam Wam powiedziec, że na wątku naszym juz na temat laparoskopii nie wspomnę ani słowa !!!
mow o laparo ile chcesz! palemko w ogole nie o to mi chodzilo. masz strachy i obawy to mow! Ja Cie utulam za kazdym razem! Ciezka sprawa z tym Twoim laparo. Nie mam pojecia co bym na Twoim miejscu zrobila. ;/
Mary kobieto!! Sto lat Cie nie widziałam!! Jak się miewasz?? Miłego dnia!
Palma to zrozumiałe, że się denerwujesz. Ale będzie dobrze. Mówię Ci!
A ja w nocy spałam jak zając na polowaniu więc dzisiaj przylezie @. Mam już wszystkie objawy. Nienormalne jest tylko to, że mam ochotę dopaść męża ale to za mało, żeby mieć nadzieję.
Miłego dnia dziewczynki!!!
Ja prawdopodobnie zostanę sama na miesiąc w lipcu, bo mąż pojedzie do Niemiec na szkolenia.
Ja to zawsze przed @ a w trakcie to juz masakrycznie mam ochote na przytulanska. Bardziej niz kiedykolwiek indziej
Pszczółko ja uropdziny mam 1 kwietnia :-) Dlatego ja taka wesoła jestem.
Ja mam dzisiaj 28dc. Prawie nigdy (na palcach jednej ręki policzyć) nie mam dluższych cylki niż 28 dni a owu mam ok 11-12dc. Ja w tym cylku rzuciłam wszelkie wspomagacze starań i zostawiłam tylko poduszkowanie co wpływa na mnie relaksująco po przytulanku.
A ile sie już staracie, że myślisz o wspomagaczach?
jak mialas owu 11-12 dc a teraz 28 to juz ze spokojna glowa mozesz test robic!
mama - podziekuj made ode mnie z calych sil! Ja ją na rekach bede nosic!
jos, wiolka, oliwka, nika, sol, mary - hej! kurcze o kims zapomnialam a nie wiem o kim... sorki!!!!
zaspalam na franca. Spalam jak zabita, nie obudzilo mnie nic! Pojde na druga czesc tylko musze sie szybko uwinac z kapaniem
No i do gina zaraz dzwonie umawiac sie na sprawdzanie pechola - czy test owu klamie czy nie