reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiesz co pok - mi sie juz tego nie chce tłumaczyc, mi nie chodzi o żadne głupi ból!!! bo mam go na codzień, jak pomyślę , że mógłby zniknąć , to poddam się laparoskopii nawet w tej chwili. chodzi o to, ze mam podejżenie o zrosty, a wszedzie gdzie nie lukne piszą o tym, że każda ingerencja w brzuch, łącznie z laparo , nawet usuwania zrostów powoduje koljne ich powstwanie ... i dlatego czuję się jak w jakimś cholernym potrzasku !!! Ah, dobra chciałam Wam powiedziec, że na wątku naszym juz na temat laparoskopii nie wspomnę ani słowa !!!

mow o laparo ile chcesz! palemko w ogole nie o to mi chodzilo. masz strachy i obawy to mow! Ja Cie utulam za kazdym razem! Ciezka sprawa z tym Twoim laparo. Nie mam pojecia co bym na Twoim miejscu zrobila. ;/

Mary kobieto!! Sto lat Cie nie widziałam!! Jak się miewasz?? Miłego dnia!

Palma to zrozumiałe, że się denerwujesz. Ale będzie dobrze. Mówię Ci!

A ja w nocy spałam jak zając na polowaniu więc dzisiaj przylezie @. Mam już wszystkie objawy. Nienormalne jest tylko to, że mam ochotę dopaść męża ale to za mało, żeby mieć nadzieję.

Miłego dnia dziewczynki!!!

Ja prawdopodobnie zostanę sama na miesiąc w lipcu, bo mąż pojedzie do Niemiec na szkolenia.

Ja to zawsze przed @ a w trakcie to juz masakrycznie mam ochote na przytulanska. Bardziej niz kiedykolwiek indziej :)

Pszczółko ja uropdziny mam 1 kwietnia :-) Dlatego ja taka wesoła jestem.

Ja mam dzisiaj 28dc. Prawie nigdy (na palcach jednej ręki policzyć) nie mam dluższych cylki niż 28 dni a owu mam ok 11-12dc. Ja w tym cylku rzuciłam wszelkie wspomagacze starań i zostawiłam tylko poduszkowanie co wpływa na mnie relaksująco po przytulanku.

A ile sie już staracie, że myślisz o wspomagaczach?

jak mialas owu 11-12 dc a teraz 28 to juz ze spokojna glowa mozesz test robic! :)) 14 dni po owu juz jest dobry czas a u Ciebie to juz trwa dluzej. Nie masz ochoty siknac?

mama - podziekuj made ode mnie z calych sil! Ja ją na rekach bede nosic! :)))

jos, wiolka, oliwka, nika, sol, mary - hej!
kurcze o kims zapomnialam a nie wiem o kim... sorki!!!!
zaspalam na franca. Spalam jak zabita, nie obudzilo mnie nic! Pojde na druga czesc tylko musze sie szybko uwinac z kapaniem :)
No i do gina zaraz dzwonie umawiac sie na sprawdzanie pechola - czy test owu klamie czy nie :)

reklama
WIOLA- dokumentacja musi być :)))
my mieliśmy kiedyś gości i Zuza dżunglowała na całego i nadle weszla pod stół...myślałam ,ze sie bawi w chowanego czy jak a Ona nie wychodzi i nie wychodzi...zaglądamy pod stół a Ona zwinięta jak kotek i chrapie :):)):)):):)

NIKA- pewnie tak-niezawodna Pati wymyśli piękne imię :)

ja odkurzyłam gorę a teraz walczę z dołem:)

SOL czemu odechciewa Ci sie pisać:szok::-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

POK- zaraz Made napisze Twoje podziekowanie :))
dzwon do gina umawiaj sie a ja zaciskam &&&&&&&&&&&&& za pechola!!

Ostatnia edycja:
Cześć :))

uciekłam z pracy na chwilę, jakoś kiepsko się czuję :( pójdziemy szukać pani Wiosny z przedszkolakami, to może mi przejdzie :)

Miłego dnia Kobietki :)

jak mialas owu 11-12 dc a teraz 28 to juz ze spokojna glowa mozesz test robic! :)) 14 dni po owu juz jest dobry czas a u Ciebie to juz trwa dluzej. Nie masz ochoty siknac?

Ochotę to mam od wczoraj od kiedy wróciłam na to forum. Ale na razie nie robie bo powiedziałam sobie, że już nigdy nie chce zobaczyć jednej kreski na teście. Wystarczy mi smutek jak @ przychodzi.

gin na 16:00. bez sensu, bo jak test byl wczoraj wieczorem pozytywny to moze jeszcze nie byc po owu (mam nadzieje, bo chcialam dzis dzialac) ale jutro gin operuje a w piatek nie przyjmuje wcale. ;/ no nic. zobaczymy.

krolowa - a ile masz zamiar czekac? do piatku? :) dawno nie bylo testujacych na watku i tych cudownych emocji :) a nie wiesz ile przewaznie trwa u Ciebie druga faza cyklu? No i skad pewnosc, ze owu byla 11-12 dc - mierzysz temp czy testy owu?

pszczolka - szkoda, ze spadla temp... przyszly cykl jest nasz!

Ostatnia edycja:
sol przyznaj sie co jest nie tak? jak dziewczynki?
mama dzieci sa nie do pobicia, wlasnie zlapalam moja mala jak sie schowala za fotelem z kredka w rece:-/sciana jeszcze czysta, ale jak juz wpadla na taki pomysl to nie wiadomo jak dlugo. niby jej wytlumaczylam ze nie wolno i oddala mi kredke ale jest mala i pewnie szybko zapomni.
nika corcia wiedziala ze bedzie miec brata wiec jak wymysli teraz imie dla brata to nie ma dyskusji
oliwka :-)ale sie usmialam...

Ja sama nie wiem kiedy testować???
Dzisiaj 35dc,owulka w 26-28... Chyba,że @@ wcześniej przylezie:(((

reklama
Witaj Sol to chyba przesilenie wiosenne ;-)

Witajcie Dziewczynki Mama Jos Pok Oliwka Wiola Rurka :-D

Tak jak pisałam moze mnie być mało na forum bo mam dużo pracy, sporo umów do napisania, wiosna idzie i każdy się chcę przyłączać do wody bądź kanalizacji.

Wiola Iwonka przesłodka, ucałuj ją :-) A jeszcze czekam na @, dziś ma przyjść, i mam nadzieję, że nie każe długo czekać, bo nie lubię tych dni a w piątek długa droga nas czeka.

Jos wkurzające jest zachowanie takiej matki co nie widzi jak jej dziecko zaczepia inne dzieci, powinna zareagować, małpa, a jakby się Poldusiowi coś poważnego stało??? Biedny Twój synuś. A jak wczoraj było w żłobku?

Królowa staramy się pół roku, ale dla mnie to i tak długo...I chcę najpierw porobić badania i zobaczę co mi lekarz powie, a jak nie to może w wakacje, jak bedę mieć urlop to sie uda, bo się odstresuję od pracy :-)

Hej Mama jaka u Was pogoda? U nas zimno ale słoneczko świeci :-) Domek posprzątany?

Pok kochana, mam nadzieję, że będzie Twój :-D , bo ja nie wierzę, żeby mi się udało jak się nie będę starać, sex bedzie tylko rekreacyjnie :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry