reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej jest tu ktos?
kochane mierze ta temperaturke i powiedzcie czy to normalne 7dc-36,85 8dc-36,75 9dc-36,7 czyli spada caly czas hmm mierze pierwszy raz wiec nie znam sie jeszcze zupelnie na tym

reklama
gumisia - a prowadzisz wykres w necie? byloby latwiej cos powiedziec. Jak dlugie masz cykle i jakie temp od poczatku cyklu wszystkie?

krolowa - niezaleznie jaki powod - podziwiam Twoja testowa wstrzemiezliwosc, ja sie nigdy nie umiem powstrzymac.

Królowa pewnie, ze sie podziele :-)

Mama jesteś niesamowita. A Sol ma zły humor? Dobrze, że z nia porozmawiałaś, mam nadzieje, że poczuła się lepiej:-)

Hej Gumisia, hej Gosiane :-)

POK a czemu testujesz nawet jak Ci tempka spada? Bo ja wczoraj założyłam, że jak spadła to @ przylezie i wypiłam dwa piwa :zawstydzona/y:.

Dziewczyny, a czy cynk można brać na własną rękę???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pok nie narazie tylko notuje, a sa takie wykresy w necie ? w czasie malpy nie mierzylam, zaczelam od 7dc dzisiaj jest 9dc i przez te trzy dni takie cos, zawsze mialam cykle 29 czasem 27, ale teraz po poronieniu mam koszmar, pierwszy okres po lyzeczkowaniu dostalam po 6 tygodniach nastepny po 5 i pol wiec teraz nie wiem czego moge sie spodziewac:(

napisałam do MADE-
i tak mi odpisała:
czekam na konsultację chirurga i usg,moze mnie jutro wypuszczą.a POK niech teraz małża gwałtoli a ja żołnierzy doprowadzę do celu :))))

po konsultacji napisze co i jak,tym czasem ściskam i pozdrawiam babeczki i wysyłam garściami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nasza kochana Made jak zawsze z humorem
Pok-mam nadzieje,ze wizualizacja Made doprowadzi chłopaki gdzie trzeba !!

GUMISIA- cześć ..

gumisia:

28dni.pl
fertilityfriend.com (ja tego uzywam)

i pewnie wiele innych jeszcze.

jak na poczatek cyklu to wysokie masz te tempki ale to u kazdej indywidualna sprawa. Przy takiej dlugosci cyklu kolo 13-14 dnia powinna Ci sie znacznie podniesz (powyzej tych teraz)
w I fazie te wahania temp sa normalne. wazne, zeby byl skok owulacyjny i zeby po nim temp sie utrzymywala powyzej poziomu I fazy. Spadnie dopiero przed @.

moja pierwsza faza wyglada tak:

Zobacz załącznik 336797

mama - trzymam kciuki za made! daj znac jak bedziesz wiedziala cos wiecej. Niesamowite te jej wizualizacje! Najpierw dobry spermogram mi sprawila, teraz owu :) no to sie nakrecam na jej wizualizacje zaplodnienia :)

hehhe dla mnie to czarna magia, ja mam pomysl, ja bede mierzyc a ty mi raz w tygodniu powiesz co sie dzieje:) hmm to w poniedzialek bede miec 14dc i powinno byc wiece tak?

reklama
nika gartuluje synka!

gumisia ja az tak sie na tempce nie znam ale tak jak dziewczyny pisaly sa na necie takie programy specjalne. Ja kiedys nawet znalazlam taki co sie sciaga na komp. Po prostu wpisalam w wyszukiwarce Karta obserwacji cyklu. To jest wygodne bardzo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry