reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok a może być tak, ze temperatura spadnie a @ nie przyjdzie i się okaże że jest sie w ciąży???

reklama
Made trzymam &&&&,wracaj do zdrowia.
Ja idę dom ogarnąć i dziecko umyć,posmarować itp.
Najgorsze jest to,że do tego wszystkiego trzeba z łóżka wyleźć...

hehhe dla mnie to czarna magia, ja mam pomysl, ja bede mierzyc a ty mi raz w tygodniu powiesz co sie dzieje:) hmm to w poniedzialek bede miec 14dc i powinno byc wiece tak?

spoko :) zaloze Ci karte na jakims programie, bo mi latwiej cos mowic jak mam wykres przed nosem :) wyslij mi na pw: data 1 dnia cyklu i wszystkie temperatury jakie w tym cyklu masz zanotowane. No i ustawie dlugosc cyklu na 28 dni i zobaczymy co sie bedzie dzialo :) nie ma sprawy! :)

Pok a może być tak, ze temperatura spadnie a @ nie przyjdzie i się okaże że jest sie w ciąży???

bardzo bardzo bardzo rzadko ale moze.... jesli Ci jutro odbije znow do gory to szansa jest ale jesli nie to nie. latwiej by bylo gdybys pokazala wykres z tego miesiaca i 2 poprzednie.

Pok[/B] tylko, że ja głupia jestem i dziś nie zmierzyłam bo się wkurzyłam :-P nawet nie czuje, ze rymuje, a poprzedni cykl jest nie miraodajny bo byłam chora i dni przed @ temp była nawet ponad 38.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
krolowa - enpr.pl! o tym zapomnialam! :) ja lubie FF, bo tam zaplacilam 40 dolarow za rok uzytkowania "vip" i oprocz wykresu mam gotowe analizy przerozne. Analiza objawow ciazowych (jak sie zbierze powyzej 80 pkt. to jest prawdopodobientswo), analizy sluzu, szyjki, temp i testu - zeby na tej podstawie owu wyliczyc, biorac pod uwage wszytsko. Kazdy wykres analizowany osobno i mowi kiedy najlepiej test zrobic itp. Ale w zasadzie to tylko niepotrzebne bajery. Mozna miec darmowe konto i po prostu sobie wykres prowadzic.
Mi na FF sie jeszcze podoba to, ze to jest kopalnia wiedzy. Jak sie zarejestrowalam to mialam kurs obserwcja - przez 20 dni jeden mejl dziennie z przeroznymi wskazowkami. Poza tym pelno badan na podstawie wykresow w serwisie robia i masa pytan z odpowiedziami.

pszczolka - nie szkodzi, ze bylas chora. wazne tez, zeby znac schemat I fazy cyklu i jak to z owu wyglada.
A pisalas, ze Ci spadla temp juz - czy to nie Ty pisalas? to kiedy mierzylas? A mierzysz teraz drugi cykl czy oprocz tych dwoch masz jeszcze jakies wykresy?
Mi temp zaczyna spadac np. zawsze 2 dni przed @. Spada stopniowo i welcome @.

Dziekuje za cieple powitanie!

Nika - gratuluje synka!
Pok - milych i przede wszystkim owocnych staran!
Pszczolko - ja tez po cc, mimo ze jeszcze sie nie staralismy to mam troche obaw czy aby wszystko po cc zostalo po staremu, ja mam od tego czasu taki dziwnie pofalowany brzuch, z lewej strony go wiecej jak z prawej ...ehhh
Rurka - trzymam kciuki!
Gumisia - przykro mi, nie pomoge bo sie na tepkach totalnie nie znam

Moje malenstwo dostaje 4 zabki jednoczesnie. Nie jest ciekawie.
Teraz cale szczescie spi, wiec mam czas na ogarniecie kuchni.
Pozdrawiam!

Pok jak CI mogę pokazać stronkę z 28dni z moimi wykresami?????? Mi spadła, wczoraj. A dziś nie mierzyłam. Mierzę teraz drugi cykl.

Johanna1 witaj nowa staraczko :-D Ja też mam dziwny brzuch, bo mnie dziwnie pozszywali, nawet gin powiedział, ze mogli lepiej :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
babeczki ja zmykam na dziś...bliska mi osoba poroniła...2 dni temu cieszyłam sie z Nia ,ze po 2 latach starań sie udało a dziś .....

bardzo Jej współczuję i nie moge sie na niczym skupić-czytam i nie wiem co czytam także zmykam...
co za los..........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry