reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gosiane ja w ciązy z Maćkiem tego nie miałam robionego. fuju... A z ta lampka to pisza teraz w róznych gazetach i na stronach dla mam. Ja lubie stronke Hugisa, pieluszek. Maja tam fajna wirtualną szkołę rodzenia
Pszczółka dziekowac kochana.

Laski mam pytanie. Właśnie wróciłam z toalety i mam taki dziwny śluz. Konsystencji białka jajka a koloru (wybaczcie porównanie) smarków przy anginie. Taki jakiś zielony jest. No i ciągle mi strasznie wilgotno. Miała któraś z was coś takiego?

krolowa - zielonego sluzu to ja nigdy nie mialam! i nie slyszalam, wiec nie pomoge. Konsystencja z tego co mowisz to taka owulacyjna. A moze on jest leciutko brazowy? Moze to plamienie okoloowulacyjne?

Witajcie znowu :)

Jestem zarejestrowana na usg genetyczne 4D na 30 marca :))

poczku a ja wiem o kim zapomniałaś :-p no ale jesteśmy kwita bo ja wczoraj się nie przywitałam chyba :sorry2:

mama :(((((((((((((((((((((((((((((

pszczółka ale się ostro zabrałaś za tę tempkę !! :-)

wiolu i oliwka PRZECUDNE :-D:-D:-D szkoda, że ja nie mam cyfrowych zdjęć mojego maluszka, też bym miała co pokazać :-)

wisienko aj aj aj i FUJ!!!! brrrrr....

Kocur dziękuję:)

&^%$$#%&*&**&^& BRRR!!! Wymyłam Ninę i zaczęłam smarować,nawet się ucieszyłam bo nie ma nowych krost,te maleńkie znikają,inne zasychają powoli a tu niespodzianka: wysyp w ustach!!! Wargi od wewnątrz,dziąsła i podniebienie:(((

Hej Kocurku :-D nio w tym cyklu mierzyłam ostro, bo w zeszłym tak tylko o róznych godzinach, ale nic nie wyszło, choć @ na razie nie ma :wściekła/y:

Oliwka biedna Ninka. Bo pewnie ją to swędzi :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry