reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Królowa może xle kolorek interpretujesz ale gin zalecany
Oliwka no tak my mamusie zasze bardzo przezywamy, a co do ciązy , kochana juz niedługo
Wyganiam sie do sprzątaia. Będę wpadac co 15 minut, nooooooo

paulinka może dlatego, ja kurcze jakoś nie moge do tej normalności dojść. :-DAle przytulanka mi nie szkodzą

reklama
Wisienka poczekam jeszcze troche i jak sie nie zmieni to umówię się do ginka. może po prostu tak jak mówisz, źle zinterpretowałam.

No i w ogóle to dzień dobry wszystkim kobietkom :-)

dzisiaj już lepsze samopoczucie, ostatnio jestem taka zaganiana, nie mam czasu na spokojne posiedzenie na forum, ale nadrabiam Wasze wieści wieczorem :-)

wisienko ja też na NFZ bo wiekowo się łapię na program profilaktyczny :-p a robię w Klinice Akademii Medycznej na Dyrekcyjnej.... straszny budynek :szok: i pomyśleć, że ja się tam urodziłam... no ale niedługo chyba przenoszą się na Borowską a tam to warunki będą, że fiu fiu :-) no i sprzęt mają pierwsza klasa :-)

jestem :) nadrobilam was, ale naskrobalyscie! pewnie polowe zapomne co mialam komu napisac... :(

krolowa : ja takiej nie mialam, ale tez mi sie kojarzy raczej ze stanem zapalnym, infekcja jakas...
wisienka : 3maj sie, jakos przetrwasz te wszystkie ciazowe symptomy... a glukoza, wiem... Bleeeeee :)

mama : no juz wiem co czulas, ale ja tego szybranca jak dorwe to... nie mowie, zeby nie bylo dowodow-pogrozek na necie ;)
wiolka, oliwka : supze fotki :)
pszczolka : dzieki ze pytasz :) wczoraj bylo super, bo caluy czas tam bylam! a dzis wyszlam na 15min i byl placz... ale po kilku min. zaczal sie bawic i jak przyszlam to usmiech od ucha do ucha i "o jets mama, mama tu jest!" :)
jutro mialam go zostawic godzine a w pon. 2h ale bedziemy szli jendak malymi kroczkami
i jutro 30min a w pon. godzine, a nie dwie...

pok : &&&&& za sluzik :) dzialajcie, frankowe lekcje niech czekaja, a co! nienajwazniejsze ;)

Jos no to super, że Polduś szybko zaczął się bawić :-) wiadomo, że na początku zawsze jest płacz, ale najważniejsze, że się klimatyzuje tam :-)

Jos-masz rację przy dzieciach najlepiej działać małymi kroczkami, zobaczysz niedługo Polduś nie będzie płakał jak będziesz wychodzić. mój syn mimo że jest 'sprzedajny' tzn. nie ma problemu zostać z kimś też ma od czasu do czasu kryzys i nie chce nigdzie zostać bez nas-także ja też boję się etapu wdrażania do przedszkola-a jeszcze czeka nas trening czytości~;(

reklama
paulina : hej :) wiedzialam z eo kims zapomnialam wczesniej ... :zawstydzona/y:nas czeka dokladnie to samo : 1/czystosc
2/ przedszkole ktyore tu jest szkola i nie ma zbytnio zartow... ani z czystoscia ani z dyscyplina: separacja, placzem za mama itp :(
dlatego powoli juz go zaczynam oswajac, zeby nie bylo traumy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry