reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pszczolka - pozwol, ze i tak bede trzymac kciuki :)

laski! sprawdzilam wlasnie szyjke i sluz... pierwszy raz w zyciu mam cos na ksztalt bialka jaja kurzego. morda mi sie coraz bardziej smieje! :)

no i.. nie ide na franca. zrobie sobie dzien laby :)))

Pok no pewnie, ze mozesz :-D, a ja za Ciebie :-) super, ze śluz jak Bj, taki jest najlepszy więc działajcie dzis na całego , żebym CIę tu w bielsku słyszała :-p

No to jeszcze 7dni spróbuję poczekać:)
Testy zamówione,powinny być do piątku....będę się stresować.

krolowa - a ile masz zamiar czekac? do piatku? :) dawno nie bylo testujacych na watku i tych cudownych emocji :) a nie wiesz ile przewaznie trwa u Ciebie druga faza cyklu? No i skad pewnosc, ze owu byla 11-12 dc - mierzysz temp czy testy owu?

Mam zamiar czekać do niedzieli na @. Jak nie przylezie to wtedy zrobie test. U mnie cykl trwa 28 dni lub mniej. A to mnie zdarza się raz na milion. A owu to u mnie jest namacalnie wyczuwalna. Po prostu zgina mnie w pół a wilgoć jak bym sie zsiusiała. Potem zrobiłam test owu i taka kreska wyszła ciemniejsza od kontrolnej że prawie czarna. Tempki w tym cyklu nie mierze. Obraziłam się.

Królowa staramy się pół roku, ale dla mnie to i tak długo...I chcę najpierw porobić badania i zobaczę co mi lekarz powie, a jak nie to może w wakacje, jak bedę mieć urlop to sie uda, bo się odstresuję od pracy :-)

Ja też o tym po cichu myślałam. Tylko ja zwalam sprawę na moje torbiele hormonalnie czynne. Może one mi wszystko rozregulowały. Ale jak pójdziesz i lekarz coś Ci powie to się podziel. Bo u nas 7 miesięcy bezskutecznie.

Ostatnia edycja:
krolowa - podziwiam cierpliwosc :) ja juz bym testowala :) ja testuje profilaktycznie nawet jak temp spada w zdien @, zeby miec pewnosc :)

PSZCZOLKA- U NAS pada...domek posprzątany:)
teraz z Sol rozmawiałam-a co:)

POK- miejmy nadzieje,ze gin zaproponuje powtorne usg i potwierdzi owu..

cos jeszcze mialam pisać ,ale zapomnialo mi sie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry