WIOLKA1509
Fanka BB :)
marylka kochan wyslalam ci numer wczoraj.... czyli cos zrobilam zle jesli nie doszedl...ciekawe:-) zaraz sporuje jeszcze raz
mama tobie tez wylalam wiadomosc doszla do ciebie wczoraj?oj kochanego masz meza.... ja na slodkosci to raczej nie.... no alboe moze tylko troche:-)
bibinka mi chyba nic nie pomagalo na mdlosci ... ja mialam takie etapy w ciazy np w pierwszym trymestrze tylko chipsy jadlam, potem na nie patrzec nie moglam owocami sie zajadalam i tak co chwile cos innego
mama tobie tez wylalam wiadomosc doszla do ciebie wczoraj?oj kochanego masz meza.... ja na slodkosci to raczej nie.... no alboe moze tylko troche:-)
bibinka mi chyba nic nie pomagalo na mdlosci ... ja mialam takie etapy w ciazy np w pierwszym trymestrze tylko chipsy jadlam, potem na nie patrzec nie moglam owocami sie zajadalam i tak co chwile cos innego
moze jak wpisujesz nik to robisz spacje czyli mama 05 a wpisz mama05 bo inaczej nie wiem czemu nie doszla.a meza mam kochanego i nie wypuszcze Go
:-).będzie dobrze,zobaczysz
.poza tym uważam,że też czasem warto zrobić coś tylko dla siebie,sprawić sobie jakąś przyjemność
powodzenia ze spagetti:-)WIOLKA- gdzie jestes??????