• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BALBINKA- nie ma sprawy,my tu za kazda kciuki trzymamy-za Bibinke trzymalysmy,zeby wszystko bylo dobrze po laparoskopii a tu nagle lekarz ma nadprogramowy wyjazd w dzien zabiegu a Bibinka robi test i ciaza:tak::-D:-D:-Dmy tu mamy sprawcza moc:tak:trzymaj sie dzielnie.

reklama
Wiolka ja już wiadomość na nk przeczytałam odpisałam numer zapisałam :):):)

uf w końcu uporałam się z tymi zdjęciami na bloga i jak coś to mozna oglądać :):) ale chyba o kilku ciuszkach zapomniałam :( ale dziś już nie mam na to siły acha i oczywiście mam całe rozmiarówki (tzn takie jakie szyją z konkretnego wzoru czyli tak po 3-6 sztuk z rozmiaru) więc troche tego jest :)

teraz tylko czekamy na dobre wieści o podwyrzce od zapmarty :):)
a mi wczoraj ptak szkraba osrał :) - no naprawde akurat osrał napis :( no ale ponoć to na szczeście i przez 3 dni nie moge zmywać - taką dziś reprymende dostałam :):)

mama - my teraz się staramy o drugie dziecko i nam też nie jest łatwo bo te 2000 co M przynosi bo ja nie pracuję to starcza tak na słowo honoru. Gdyby nie pomoc rodziców było by kiepsko - my też spłacamy kredyt mieszkaniowy ale załapaliśmy się na ten z dopłatami z państwa więc co miesiąc max 700 zł. Może jak Karola odsunie pampersy będzie lżej, ale od kwietnia M zaczyna jeździć do innej placówki poza stacjonarną pracą w Wojewódzkim Szpitalu i będzie stamtąd drugie tyle więc wreszcie może uda nam się wykończyć to mieszkanie i może coś zacząć odkładać.

bibinka - nazywajmy rzeczy po imieniu - mam pecha :-P A u ciebie ptaszki nieloty się zbierają? :-D

Ja spadam obiad robić bo mnie ssie. A potem z ciastem do kolegi podziękować :-D

Gaduły :-P

MARYLKA- a moze to bocian tak Cie zalatwil:-D:-D:-D:-Dnie zmywaj!!!;-):-) zaraz lece na szkraba:tak:WIOLKA- wiadomosc odebrana i odpisane:tak::tak:

SOL- hejka;-)ta co malo mowi:-D:-D:-Dja mam 5 do dyspozycji na m-ac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas też niepewna sytuacja. W zasadzie to pewną ma chyba ten, co śpi na forsie i nie wie co z nią zrobić ;-) Ja niby mam swoją firmę i małe projekty robię, ale tego nie można nazwać jak stały dochód. Nasz kredyt 2400-2600 miesięcznie, dom ocieplany mamy gazem, więc miesięcznie w okresie grzewczym ok 1600zł + prąd ok 150zł, podatek roczny akurat za dom wysoki nie jest bo ok 500zł na cały rok rozbite to na 4 raty, do tego ubezpieczenie za dom, za samochód, psy - ich żarcie miesięcznie ok 700zł + ewentualne szczepienia, zabawki, wystawy... No i nasze życie i tak z 8tyś niewiele zostaje :-/ dobrze, że M dostaje jeszcze premie to jest z czego odłożyć - w tym roku na ślub i kominek co by nas taniej ogrzewanie kosztowało, później na bobo :-) no chyba, ze wcześniej zafasolkuję, to kominek poczeka ;-)
My tak gdybalismy co będzie jak nas nie będzie stać na dziecko kilka lat. I co? Mój ma 34, ja 28 i okazało się, że łatwo zafasolkowac nie będzie i forsa nie jest tu głównym problemem.
Echhhh życie byłoby chyba nudne gdyby nie ciągłe problemy, rozterki etc. Najwazniejsze żeby zdrowie było ;-)

kurcze dzis ostatni dzien z BB a mala mi cos nie daje posiedziec i popisac.... u mnie snieg pada za oknem...masakra.
marylka , mama wiadomosci odczytane:-)
marylka super te nowe ubranka, jedno fajniejsze od drugiego

koszula od ramienia w dół 33 cm od kołnieżyka w dół 37 szerokość 31,5 cm bluzka jest ciut szczuplejsza
spodenki szer bez naciągania 22,5 cm naciągnięte 33 cm od gumki w dół 31 cm od kroku w dół 11 cm

Wiolka ciesze się że Ci się podobają ciuszki :) kurcze smutno tu będzie bez Ciebie kobieto łap szypko jakiegoś neta :) ja mam w pracy bezprzewodowy z play-a i jestem bardzo zadowolona :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BALBINKA-to jeszcze dobrze ,ze zostaje;-):-Dno tak zycie jest coraz drozsze,ale jak jest zdrowie to duzo mozna-moj ma 38 lat (skonczy 19 kwietnia)a ja 31(skoncze 27 lipca)-takze latka leca,ze tak napisze:tak::-D:-Dwiec trzecia dzidzia albo w tym roku albo juz wcale...a z kasa to u nas chociaz kredyt mniejszy niz u Ciebie bo rata za dom 930-950zl...a ogrzewanie tez mam gazowe,ale takich rachunkow nie mamy mimo,ze w domu 22-23stopnie zima mielismy moze przez to ze blizniak...tak po 700zl za 2 m-ce (w tym ciepla woda,gotowanie i grzanie na gazie) w zimie bo latem gaz to luzik...w pazdzierniku kladlismy kostke przed domem i w kolo domu wiec 10tys poszlo i tak zawsze cos ,ale to wszystko dla nas i naszej wygody wiec nie ma co zalowac-w koncu po cos sie pracuje;-):tak:dobra,juz nie narzekam-nie mamy tak zle finansowo i najwazniejsze,ze zadnych wiecej kredytow tylko na dom:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry