Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

my juz planowalismy,ze jak za rok na wiosne urodze to we wrzesniu pazdzierniku mozna leciec
a czesto zdazaja sie hotele,ktore nawet starsze dziecko niz 2 lata goszcza za fri-trzeba sie dobrze rozeznac
dobra,Domi poszedl drzemac a ja wciagne obiadek.BALBINKA- slonko,a moze konsultacja jest potrzebna,zeby zaczac juz dzialania albo pani tak powiedziala bo przez telefon nie moze podac wynikow i tak wybrnela z sytuacji....ale jesli placz Ci pomoze-to placz sobie a my dalej trzymamy kciuki i bedziemy trzymaly do wizyty a potem czekamy na wiesci-kochana-wierze za Ciebie ,ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!WIOLKA- jak tam napisalas wiadomosc na PW???MARYLKA- SKLADALAS LOZECZKO-CZYLI KTOS KUPIL??Dzięki dziewczyny za kciuki :-)
Własnie dzwoniłam do kliniki, mój wynik wymaga konsultacji z lekarzem, także chyba dalej jest źle. I moje nadzieje na to, że teraz wszystko pójdzie szybciej szlag trafił. az mi łzy poleciały... w piątek jestem umówiona na konsultację na 17:15, ale pewnie znowu przez 2 tygodnie antybiotyk, później 6 tygodni czekania i tak kolejne 2 miesiące...
Czasami mam tyle siły, że góry mogę przenosić a czasami jak teraz - totalna załamka i znowu "gleba"...
Idę sie położyć i wypłakać, zanim przyjedzie M z pracy...

bibinka- DZIEKUJE CI ZA WSPARCIE-KOCHANA JESTESmama05 jakiej byście decyzji nie podjęli,to jesteśmy z Tobą:-).będzie dobrze,zobaczysz
.najważniejsze,że masz oparcie w mężu
.dla mnie też najważniejsze są dzieci,ale trzeba też myśleć racjonalnie i ja na przykład bałabym się stwierdzenia "jakoś to będzie".tak mogłam mysleć przy pierwszym dziecku.czasy się zmieniają,potrzeby dzieci rosną,a rodzice też muszą mysleć trochę o sobie.mam nadzieję,że nie sprowadziłam Cię zbytnio na ziemię...tak,jak wcześniej napisałam,jak byście nie zdecydowali,to będzie dobrze
:-)

A Z WOSKIEM MAM WPRAWE-JAK URODZE I ODCHOWAM TO BEDE ROBIC WOSKOWANIE-WIOSNA I LATEM BEDA CHETNEmama05 Ty to już masz wprawę z tym woskiem.ze słoneczkiem nie ma żartów,my też chyba nigdzie daleko nie pojedziemy,bo nie wiem jak będę się czuła w upały,a jechać i siedzieć na kwaterze to bez sensu.o wakacjach za granicą możemy pomarzyć jedynie...jak odchowamy dzieciaki,to może się uda
:-)

normalnie zafundowała mi taka dawkę emocji, że kawy już nie muszę pić ;-)
BALBINKA- gratuuuuuuluje!!!!!!!trzymaj sie nas-z nami sie udaje!!cudowne wiesciDziewczyny, nie wiem jak to możliwe, ale wasze kciuki maja jakąś magiczną moc :-)
Dosłownie przed chwilka dzwoniła do mnie kobieta z Corfamedu i zaczynała od słowa "przepraszam" ;-)
Spojrzała na poprzedni wynik, który był zły, teraz jest dobry i nie wymaga konsultacjinormalnie zafundowała mi taka dawkę emocji, że kawy już nie muszę pić ;-)
Podjadę tylko w piątek po ten wynik i po wydruk z diagnostyki owulacji. Uffffffffffffffffffffff ;-)
p.s. ha ha, własnie zobaczyłam która to jest strona i .... juz 100 stron z Wami piszę![]()

i bylo plakac,bylo
bardzo sie ciesze!! WIOLKA- lece na NK