• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
musiałam łużeczko rozłożyć i w między czasie miałam troszke ludzi i już nie pamiętam co miałam odpisać :(:(
Wiola nie dostałam wiadomości a może wyslij przez nk jak tu nie idzie :)

reklama
jestem jestem czytam was na bierzaco ale co chce cos napisac to mala zaczyna jeczec ...
my w tym roku planujemy chociaz na wekend jechac nad polskie morze bo na wakacje gdzies dalekj nas nie stac...
mama co do woskowania to.... dreszcze mnie przechodza na sama mysl
bibinka jak oposzlo smazenie miesa?

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)
Własnie dzwoniłam do kliniki, mój wynik wymaga konsultacji z lekarzem, także chyba dalej jest źle. I moje nadzieje na to, że teraz wszystko pójdzie szybciej szlag trafił. az mi łzy poleciały... w piątek jestem umówiona na konsultację na 17:15, ale pewnie znowu przez 2 tygodnie antybiotyk, później 6 tygodni czekania i tak kolejne 2 miesiące...
Czasami mam tyle siły, że góry mogę przenosić a czasami jak teraz - totalna załamka i znowu "gleba"...
Idę sie położyć i wypłakać, zanim przyjedzie M z pracy...

BIBINKA- z wakacjami nie jest tak zle za granica- dzieci do 2 lat maja za fri(wiec za Domisia nie placilismy)a dzieci do 12 roku maja spora znizke...dacie rade:tak::-Dmy juz planowalismy,ze jak za rok na wiosne urodze to we wrzesniu pazdzierniku mozna leciec:laugh2:a czesto zdazaja sie hotele,ktore nawet starsze dziecko niz 2 lata goszcza za fri-trzeba sie dobrze rozeznac:tak:dobra,Domi poszedl drzemac a ja wciagne obiadek.

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)
Własnie dzwoniłam do kliniki, mój wynik wymaga konsultacji z lekarzem, także chyba dalej jest źle. I moje nadzieje na to, że teraz wszystko pójdzie szybciej szlag trafił. az mi łzy poleciały... w piątek jestem umówiona na konsultację na 17:15, ale pewnie znowu przez 2 tygodnie antybiotyk, później 6 tygodni czekania i tak kolejne 2 miesiące...
Czasami mam tyle siły, że góry mogę przenosić a czasami jak teraz - totalna załamka i znowu "gleba"...
Idę sie położyć i wypłakać, zanim przyjedzie M z pracy...
BALBINKA- slonko,a moze konsultacja jest potrzebna,zeby zaczac juz dzialania albo pani tak powiedziala bo przez telefon nie moze podac wynikow i tak wybrnela z sytuacji....ale jesli placz Ci pomoze-to placz sobie a my dalej trzymamy kciuki i bedziemy trzymaly do wizyty a potem czekamy na wiesci-kochana-wierze za Ciebie ,ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!WIOLKA- jak tam napisalas wiadomosc na PW???MARYLKA- SKLADALAS LOZECZKO-CZYLI KTOS KUPIL??:happy2:

mama05 jakiej byście decyzji nie podjęli,to jesteśmy z Tobą:tak::-).będzie dobrze,zobaczysz:tak:.najważniejsze,że masz oparcie w mężu:tak:.dla mnie też najważniejsze są dzieci,ale trzeba też myśleć racjonalnie i ja na przykład bałabym się stwierdzenia "jakoś to będzie".tak mogłam mysleć przy pierwszym dziecku.czasy się zmieniają,potrzeby dzieci rosną,a rodzice też muszą mysleć trochę o sobie.mam nadzieję,że nie sprowadziłam Cię zbytnio na ziemię...tak,jak wcześniej napisałam,jak byście nie zdecydowali,to będzie dobrze:tak::-)
bibinka- DZIEKUJE CI ZA WSPARCIE-KOCHANA JESTES:tak:
mama05 Ty to już masz wprawę z tym woskiem:tak:.ze słoneczkiem nie ma żartów,my też chyba nigdzie daleko nie pojedziemy,bo nie wiem jak będę się czuła w upały,a jechać i siedzieć na kwaterze to bez sensu.o wakacjach za granicą możemy pomarzyć jedynie...jak odchowamy dzieciaki,to może się uda:tak::-)
A Z WOSKIEM MAM WPRAWE-JAK URODZE I ODCHOWAM TO BEDE ROBIC WOSKOWANIE-WIOSNA I LATEM BEDA CHETNE:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, nie wiem jak to możliwe, ale wasze kciuki maja jakąś magiczną moc :-)

Dosłownie przed chwilka dzwoniła do mnie kobieta z Corfamedu i zaczynała od słowa "przepraszam" ;-)
Spojrzała na poprzedni wynik, który był zły, teraz jest dobry i nie wymaga konsultacji :-D normalnie zafundowała mi taka dawkę emocji, że kawy już nie muszę pić ;-)
Podjadę tylko w piątek po ten wynik i po wydruk z diagnostyki owulacji. Uffffffffffffffffffffff ;-)

p.s. ha ha, własnie zobaczyłam która to jest strona i .... juz 100 stron z Wami piszę :-D

mama i marylka napisalam do was na nk.
przed chwila mialam misje bojowa... mala obsr.... mi sie po same pachy nie wiedzialam od ktorej strony sie za to zabrac:-)

Balbinka rewelacyjna wiadomość GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz trzymamy kciuki za fasolke :):):):)

balbinka super tak bardzo sie ciesze... wiec dzis swiece , czerwone winko i mozecie swietowac z mezem w koncu to kolejny krok w kierunku pieknej dzidzi.

Dziewczyny, nie wiem jak to możliwe, ale wasze kciuki maja jakąś magiczną moc :-)

Dosłownie przed chwilka dzwoniła do mnie kobieta z Corfamedu i zaczynała od słowa "przepraszam" ;-)
Spojrzała na poprzedni wynik, który był zły, teraz jest dobry i nie wymaga konsultacji :-D normalnie zafundowała mi taka dawkę emocji, że kawy już nie muszę pić ;-)
Podjadę tylko w piątek po ten wynik i po wydruk z diagnostyki owulacji. Uffffffffffffffffffffff ;-)

p.s. ha ha, własnie zobaczyłam która to jest strona i .... juz 100 stron z Wami piszę :-D
BALBINKA- gratuuuuuuluje!!!!!!!trzymaj sie nas-z nami sie udaje!!cudowne wiesci:tak::tak::tak::tak::tak:i bylo plakac,bylo:-D:-Dbardzo sie ciesze!! WIOLKA- lece na NK:-D

reklama
no nawet teraz rycze... echhhhh tylko teraz sama nie wiem dlaczego ;-)
te baby na recepcji powinni bardziej wyszkolić, juz nie pierwszy raz taki nr odwalily, umawiaja np. 4 pacjentki na jedna godzinę i mówią, że lekarz sie nie wyrabia :-/ 1,5h to norma jak czekam. Teraz jej powiedziałam, ze jak w piatek znowu bede czekac dłuzej niż 15 minut to będzie ostatni raz jak tam pójdę - a ona - "niech mi Bóg swiadkiem, ze nawet jak bedzie opóźnienie, Pani pierwsza wejdzie!".
Idę na ogród mózg przewietrzyć ;-) potem kombinuje jakąś przyczepke bo Quada trzeba na serwis zawieźć :-/
Dzieki dziewczyny za kciuki i wsparcie, ogromne dzięki :-*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry