• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA-DZIEKUJE,ZE ODLOZYLAS:tak::tak::tak:pomierzylam Domisia i raczej bedzie pasowac:tak::-Dtakze narazie niech lezy pod ladą ja wieczorem dam znac lub jutro rano-mi tez sie od razu ten komplet rzucil w oczy i ta sukienka...szkoda,ze nic dla Zuzy nie kupie-moze po wakacjach jak poszerzysz asortyment;-)WIOLKA- pewnie lepiej wynająć niz mieszkac z tesciowa i sluchac tekstow:( a tak bedziwsz miala spokoj:))

Ostatnia edycja:
reklama
a ja z nudów oglądam ciuszki dla ciężarnych na allegro :):) ale spokojnie tylko oglądam - wiem wiem odbijka na maksa :):):) kurcze teraz nie dość że człowiek lubi sie seksić jak ja to mówie to jeszcze dodatkowa motywacja żeby gumek szybko ubyło :):) Kamil mówi że i tak dużo ich zostało :) a to tylko 20 nawet nie na miesiąc :):)

mama pewnie ze tak a to ze beda przyjezdzac to juz inna bajka ale zawsze to oni do mnie przyjada...
marylka wariatka z ciebie...ale oglad ogladaj juz nie dlugo ci sie przydadza

MARYLKA- to moze czesciej niz raz dziennie i szybcie pojda:):)) i moj kochany mąż stwierdzil,ze ubranko dla Mikusia ladne wiec narazie niech lezy pod lada i wyslij prosze za tydzie-my mamy wyplate 10 wiec zaraz po wyplacie robie przelew a w miedzyczasie moze jeszcze cos dostaniesz i wybiore:):)

mama jak chcesz to ja wyśle Ci w tym tygodniu ale jak coś to najszybciej pojutrze a Ty zapłacisz jak bedziecie po wypłacie ze spokojem ??? dla mnie to bez różnicy czy u Ciebie czy u mnie będzie leżało :)
Wiolka a no warjat ze mnie ale na szczęście taki niegroźny :):):)
nie no za cześto nie moge bo jeszcze wyjdzie że się załapie na ten miesiąc i w renament będe rodzić :):)
kurcze była u mnie znajoma i mówiłam że 2 m-ce lezała w łużku taka słaba była i ciągle ją mdliło mam nadzieje że ja tak nie będe miała oj oby nie

jestem ponownie:tak::-)
wiola szkoda,że jurto Cię nie będzie z nami.mam nadzieję,że szczęśliwie dolecicie do PL i szybko się zadomowicie:tak:.byle nie u teściów,lepsze małe ciasne,ale własne:tak::-).a jak już dostaniecie tą kaskę,to będzie super:tak:.mam nadzieję,że szybko Was spłacą!a smażenie mięska jakoś przeszło,bo otworzyłam okno i wyciąg:tak::-).gorzej będzie ,jak będę gotować mięso,brrr
marylka ciuszki cudo,jeszcze parę miesięcy i coś u Ciebie zamówię:tak:
balbinka cudne wieści!!!BARDZO SIĘ CIESZĘ:tak::-)tylko po co Cię babsko zdenerwowało:wściekła/y:.czekamy na dalsze dobre wieści:tak:.masz rację,najważniejsze jest zdrowie,ale żyć z czegoś trzeba:tak:
mama05 to bardzo dobry pomysł,żeby zająć się woskowaniem zawodowo:tak::-).mam nadzieję,że masz już lepszy nastrój:tak::-).a co do kasy,to my nie mamy z czego odkładać,ale nie narzekam i zawsze mówię,że mogło być gorzej:tak:.juz nie raz się przekonałam,że Ci co mają duużo kasy bardziej narzekają:tak:

MARYLKA- nie ma opcji zebys Ty lezala w lozku-napewno cos tu zaradzimy na mdlosci co Tobie pomoze i bedzie si-Zapmarta poradzila Bibince male lyczki coli,wiem ze imbir pomaga,ciastka imbirowe-cos sie znajdzie co pomoze:)) to zaraz wysle Ci na PW wiadomosc z moim adresem:)daj znac czy dostalas-lece pisac.

witaj bibinka:):) ciesze się że ciuszki Ci się podobają :):) a to ze Ci bogatsi więcej nażekają to prawda znam niejedną osobe co tak nażeka że mało ludzi że nie ma na czynsz a jak sie teraz okazało jedna z nich chciała za odstąpienie lokalu dać 50 tyś tak na czarno żeby iść do spółdzielni i powiedzieć ja rezygnuje ten pan po mnie przejmuje masakra co no wiem ja tez nażekam ale nie przesadzam tak jak tamci no i jak mam dobry chumor to tez sie chwale to wiecie jak kiedy jest :):)

bibinka to tak juz chyba siedzi w ludzkiej naturze ze im jest wiecej tym czlowiem mowi ze mu gorzej...
mama wybacz ale ja twoja klijentka napewno nie zostane wrrrrr :-) ale w sumie pomysl na interes dobry:-)
marylka ty to jestes taki pozytywny wariat a takich duzo potzrba na tym swiecie:-)mama ma racje rano i wieczorem 10 dni i po gumkach:-) a renament... oj zawsze kogos znajdziesz kto go zrobi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry