• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nie pysia my wlasnych czterech scian narazie nie mamy.w polsce mieszkamy u tesciow i dlatego teraz jak wrocimy do polski to musimy cos wynajac bo to lipa mieszkac z kims....
A powiem Ci ze ja do 8 miesiąca życia Karoli mieszkałam z teściami i źle mi nie było aż tak -jak chciałam gdzieś wyjść to zawsze miałam z kim Karolę zostawić na chwilkę :tak:

A u mnie M zarabia ostatnio 1750 zł bo im zabrali ryczałty od zabiegów i od tego -750 na ratę 500 na opłaty co miesiąc i zostaje 500 zł - nie starcza - zawsze jakoś wchodzimy na debet.

mama - my braliśmy kredyt w 2008 i mamy ratę za mieszkanie nigdy nie wyższą niż 800 zł w tym że raty malejące. Kredyt na 120 tyś. A ja teraz polecam znajomym którzy się łapią - kredyt preferencyjny. 80% odsetek przez 8 lat spłaca Ci państwo - przy czym teraz oficjalnie mam 1800 ratę kredytu. Więc jeśli ktoś się łapie to gorąco polecam :tak:

maryla - idę Karoli coś wybrać :-p

A ja niedawno wróciłam i odpoczywam :-p

Wiolka,no pewnie ze tak. nie ma to jak mieszkac samemu a nie z rodzicami czy tesciami
ja juz blizej jak dalej nocki,aj
dzis pomylismy razem okienka ladnie, mieszkanko na blysk posprzatane, pozniej spacerek i pyszna kolacyjka. Teraz przed tv, pozniej pasuje doladowac baterie ;D i do pracy

wlecialam na chwile zyczy wszystkim dobrej ,spokojnej nocki i oby nie padalo :):):) MARYLKA- dostalas adres???Wam pewnie juz zostalo 19 gumek ;)))))))))))))))WIOLKA- juz teknimy :( trzymaj sie dzielnie i czekamy na Ciebie na BB z otwartymi ramionami :))NIKA- myslalam,ze bedziesz o tej godzinie...do napisania jutro! kissss SOLl- TO wAM SIE UDALO Z TYM KREDYTEM-my placimy caly sami,ale rata sympatyczna ;) NO DOBRA JA BYLAM U MOICH PO3NYCH MAMUSIEK A TU NADAL NIKGO NIE MA TO IDE POLOZYC GLOWE NA PODUCHE;))) do jutra.

Ostatnia edycja:
Witam was i pozdrawiam:)
Ja nadal się urlopuję,dziś jadę z mężem do Olsztyna,mąż idzie do kina a Ja pobiegam po sklepach:)
Urlop szybko mija,nie długo wracam do UK:(
Buziaki!

O CO TU KAMAN.......wczoraj zakonczylam wieczor postem...dzis zaczynam...pouciekaly kobiety czy co???? no nic witam się w tą piękną sloneczną środe!!!!mam nadzieje,ze za chwile sie pobudzicie i dolaczycie:tak::tak:u nas nie padalo wiec jestem MEGA wyspana:-Dzrobilam kawke siadam do kompa,mysle-nadrobie co tam wczoraj wieczorkiem sie dzialo...a tu zong!!:sorry2:AGNIESZKA- witam Cie i fajnie,ze znalazlas czas kazdego dnia zeby na chwilke do nas wleciec...Josephine nie zajzala-tylko raz na poczatku-pewnie urlop Ja pochlonal na maxa:)) milego dnia u mnie cudne slonko od rana-juz mam okna pootwierane:):):)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :):)
mama05 adres już spisany :):) jutro wyśle ok ?? i masz racje gumek już 19 :) tylko albo asz :):):)
Aga super że do nas zaglądasz :):)

reklama
hejka - mama - ja nie wyspana bo małż bobie 3 budziki nastawił na okres pół godziny co mnie rano wyprowadziło z równowagi i musiałam jeszcze dospać na co mi Karola pozwoliła bo leżała obok i się włosami moimi bawiła :-D Ale miała bardzo przyjemny sen :-D Ale nie powiem wam jaki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry