reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kobitki ja dziś mam lepsze samopoczucie i humorek.
Balbinko cieszę się, ze wróciłaś do nas. Wieki całe kobitko cię nie widziałam. Trzymam za was zaciśniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palemko dziendoberek kochana, na ogórkową się pisze. Nie słyszałam o Martynie, szkoda jej chociaz ja jej nie znosze po wypowiedziach na temat swojej ciązy i macierzyństwa. Zraziła mnie do siebie okropnie
Kocurku ja kawkę piję od czasu do czasu od 22tc. Wcześniej na widok filiżanki wymiotowałam:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujących

reklama
Wisieńka, witaj Kochana :-D:-D:-D Nie było mnie "trochę" ;-) a tu proszę, jest Was dwie :laugh2: Ogromnie się cieszę i gratulacje!!!

Fluidki jak najbardziej wskazane, mimo że na naturalne poczęcie lekarz nie daje nam szansy, to zawsze jakaś iskierka nadziei jest ;-)w tym cyklu mój M jak szalony :sorry2: na 2 dni przed owu, całą owu i jeszcze dzisiaj mi sms'y posyła że mam czekać na niego w sypialni :zawstydzona/y:

Balbinko dzięki kochana doczekałam się:-) A czy to naturalnie czy IVF co za rożnica, najwazniejsze , ze będzie dzidzia. Cieszę się z waszej decyzji:-)A M widzę w pełni zaangażowany:-DJestem z wami i zycze, zeby udało się jak najszybciej a najlepiej przy pierwszym transferze. Czytałam ostatni duzo dobrego i Invimedzie. No a na razie skup się na przyjemnościach poesemesowych:-)
Ide coś pogotowac ale będe zaglądać:tak:

wisienko - a ja ją lubię, bo jest szczera, większosc kobiet udaje matkę polkę, choć wcale nimi nie są ;) Moja znajoma kocha swoje dziecko najbardziej na siwcie i ja wiem, ze ona jest wspaniałą matką, wiem to napewno !!! Ale do dziś nie kukrywa, ze dziecko to ogromna kula u nogi, że całe życie się zmienia, że ciąża to nie jste w większosci żadne stan błogosławiony (tylko często-nie zawsze- hemoroidy, ból i mdłości ) Pozatym , jak urodziło się jej dziecko, to była w szoku i wcale nie miała w stosunku do dziecka jakiejsc ogromnej miłosći , tylko cytuję , była w szoku, wystraszona i z nawałem pokarmowym, który ją dobijał ... oczywiscie każdy ma inne odczucie ... Dużo moich koleżanek , mimo posiadania dzieci i kochania ich nad życie , powtarza, że to nie jste taka piękna sprawa, jak w filmie czy na reklamie ... Ale prosze o nie łapanie mnie za słóka, ja poprostu bronię Martyny, bo jest szczera !!!

balbinka- fsh, cytomegalia i toksoplamoza nie są na NFZ ... Ale powodzenia u lekarza mimo wszystko !!! :)

Witam kochane!!!!
Ja po wczorajszej wizycie...wszystko u nas w porzadku:tak:
Kochane, dla Was przesyłam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D

wisienko jak Maciek przed egzaminem...? Powiem Ci, że ja dziś armatę wytoczyłam na to Kamila krytykanckie podejście i luzactwo, chociaż cichaczem się z nim zgadzam (będąc sama nauczycielką :szok:) Ale kurdę jak ma się ułomek dostać do dobrej klasy co sobie wybrał bez punktów ..... ręce mi opadywują..... na system i na bunt syna grrrrrrr

Cześć laleczki, jaka piękna pogoda...

Kto tam wspominał o serniczku? ja poproszę, uwielbiam sernik :D

Balbinka, renna - z Wami nie miałam jeszcze przyjemności się witać, więc WITAM:-D

Just mam nadzieję, że mieszkanko Ci się spodoba:))

takie słonko u nas, aż chce się żyć :))

Made bardzo się cieszę, że już jesteś z nami:))

Kocurek, Asionek jak się czujecie?

Palemko Oliwka Jos Mamitka Wiolka witajcie :)

GDZIE JEST Poczek?

Kocurku Liceum mamy teraz na przeciwko domu. Oczywiście tam chce iśc albo do technikum ochrony środowiska. A do egzaminów to on jakoś chyba specjalnie się nie przygotowuje. Robi kilka testów dziennie i potem gra na gitarze. Ogólnie mniejszy zapał niz w I semestrze. Posyłam go na korki z chemii, Fizyki i matmy do jednej pani i robia to z czym sobie nie radzi. Zapału to w nim nie widze ale mu zapowiedziałam żeby wiedział, ze jak sie nie będzie uczył to skonczy 18stke a to biegusiem za dwa lata, i czeka go łopata i taczka przez 8 godzin dziennie.
Palemko każdy ma swoje zdanie i ja je szanuję . Oglądałam wywaiad z nią i dla mnie była po prostu arogancka i bezmyslna. Moja ciąża to nie okrągły brzuszek i usmiech na twarzy a Maciek był dla mnie zaskoczeniem i ciezkim nastoletnim szokiem sle nie zgodzę się z jej poglądami a może raczej ze sposobem wypowiedzi. Ale mniejsza z tym cieszmy się słoncem:-)

cześć rureczko :-) a dlaczego masz w suwaczku 14 dni do owu skoro to już 10d.c. ???

wisienko no to Maciek wystarczająco dużo robi kochana!! Mój na ŻADNE korki nie pójdzie - otwarty bunt od paru lat grrrr.... wcześniej duzo sama siedziałam i pilnowałam wszystkiego ale ileż można... teraz tylko proszę i grożę i pilnuję, żeby robił 2-3 testy dziennie bo to co w szkole to za mało stanowczo aaaaale i to ciężko ... no nic BĘDĘ WALCZYĆ z moim trudnym natolatkiem dalej :-) Najgorzej, że tak matmy nienawidzi - no ale skoro z niego zapalony humanista to nic nie poradzę :) Ale maturę trzeba będzie w końcu tak czy siak z matmy zdać ... eeeech ale dobry ten mój dzieciak i bardzo oczytany i problemów mi nie sprawia poza tym, że jest bardzo krytyczny wobec systemu edukacji w obecnym jego kształcie :)....

No nic kochane moje - zrobiłam minikawusię i na razie mi tylko pachnie na biurku ... czas skosztować :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki-witam się porannie-znaczy popołudniowo;), miałam dzisiaj straszną nockę-prawie nic nie spałam-chyba pełnia była;),poza tym mój syn zrobił sobie wolne od spania między 4a5 rano,a w tym czasie w moim brzuszku ktoś zrobił sobie dyskotekę;) .także dzieci dają mi wycisk;)

mam pytanko-ostatnio znienacka sinieją mi paznokcie i palce u rąk-ktoś może wie o co może chodzić?podejrzewam że krążenie mi szwankuje...

ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry