Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie kobitki ja dziś mam lepsze samopoczucie i humorek.
Balbinko cieszę się, ze wróciłaś do nas. Wieki całe kobitko cię nie widziałam. Trzymam za was zaciśniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Palemko dziendoberek kochana, na ogórkową się pisze. Nie słyszałam o Martynie, szkoda jej chociaz ja jej nie znosze po wypowiedziach na temat swojej ciązy i macierzyństwa. Zraziła mnie do siebie okropnie
Kocurku ja kawkę piję od czasu do czasu od 22tc. Wcześniej na widok filiżanki wymiotowałam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujących
Balbinko cieszę się, ze wróciłaś do nas. Wieki całe kobitko cię nie widziałam. Trzymam za was zaciśniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Palemko dziendoberek kochana, na ogórkową się pisze. Nie słyszałam o Martynie, szkoda jej chociaz ja jej nie znosze po wypowiedziach na temat swojej ciązy i macierzyństwa. Zraziła mnie do siebie okropnie
Kocurku ja kawkę piję od czasu do czasu od 22tc. Wcześniej na widok filiżanki wymiotowałam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujących
Ogromnie się cieszę i gratulacje!!!
na 2 dni przed owu, całą owu i jeszcze dzisiaj mi sms'y posyła że mam czekać na niego w sypialni 

) Ale kurdę jak ma się ułomek dostać do dobrej klasy co sobie wybrał bez punktów ..... ręce mi opadywują..... na system i na bunt syna grrrrrrr