reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
renna : hej :) ja poporosze kawe i ciacho ! :)))
mama : hej :) milego dnia! jakie plany na dzis oprocz spacerku ?
oliwka : paskudo jedna chodzaca do lekarzy po znajomosciach !!!!!!!!! ;)
just : znajdziesz cos na penwo !ale moze trzeba ebdzie sie przeniesc dalej od centrum, zeby bylo taniej
no ale chyba nie to najwazniejsze? bloki czy nie bloki, wazne zebyscie w miare szybko mieli swoj kat z dzidziulkiem :)
nie chce starszyc ale moze nie dokladaj tegona ostatnia chwile liczac na cos w centrum... nigdy nie wiesz czy nie urodzisz ciut wczensiej i wtedy dopieor bedziesz miec panike
noworodek + szukanie mieszkania na szybko + PRZEPRAWADZKA z dzieckiem w rozku :)

serniczek!!!!!! :) pyszniutki mmmmmmmmmmmmmmmm
Just to wskakuj w airbusa i wlatuj na serniczek :)
i tu chyba musze sie zgodzic z josephine . Nie odkladaj szukania mieszkania na ostatnia chwile bo naprawde mozesz sie zdziwic

JOS, RENNA: wiem, wiem, macie rację, dlatego jestem już na jutro i pojutrze umówiona na oglądanie :-)
myślę, że było by mi ciężko z Dzidziulem na ręku się przeprowadzać i to jakie musiałby logistycznie być dopracowane... nie... tak się nie stanie ciotki :-) trzymajcie kciuki, może to co mam obejrzeć, będzie strzałek w dziesiątkę :-D

http://www.youtube.com/watch?v=yD7CmanW1FA

MUSICIE TO ZOBACZYĆ :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dajcie dziewczynie żyć!! ;-)
boogie jak postępy z mieszkankiem ???????!!! :-p Aaaaaa umówiona jesteś - bardzo ładnie :-):-):-)

Dzieńdobry :))) witam z rzodkiewkami ale nie przebiją serniczka zapewne :sorry:

KOCUR: :-) cześć! No wreszcie jakaś duszyczka się ulitowała nade mną bidnym żuczkiem :-D:-D
tak jestem umówiona, także jestem dobrej myśli :-)

uciekam na trochę, lecę do sklepu i trochę spraw pozałatwiać :-) do zoo później dziewczynki ;-)

Ostatnia edycja:
A ja juz godzine temu wróciłam z targu, zrobiłam zakupy mięsne i warzywne, ugotowałam zupkę ogórkową, wiec jak któraś ma smaka , to dawac znaka proszę ... :)
A teraz popijam kawkę.
Pogoda śliczna się zapowiada, o 13 idę do lekarki po skierowanie na przyspieszoną szczepionkę na żółtaczkę. I chyba tile ;)

balbinka- wiesz co, chyba takie badania nie są refundowane przez NFZ z tego co się orientuję :(
A co wogóle u Was jest przyczyną ? Jesteście oboje przebadani z mężem ?

jos - przyjemnych zakupów ;)

boogie - to się ciesz , że się dobrze czujesz w ciąży :) to chyba rzadkość ;)

kocurek - czesc zajadaczu rzodkiewki :)

renna - ja chętnie wpadnę na ciacho, bo nie mam nic do kay ;)

mamitka - wyobraz sobie, że dalej się odbierają, nie wiem co jest grane ?

Dziewczyny słyszałyscie, że MArtyna Wojciechowska jest chora na jakąś nieznanaą chorobę, którą prawdopodobnie przywiozła z "dalekich krajów " ? Coś od goryli czy jakoś tak .... Cholerka, tak ją lubię !!!

hej naga kawa powiadasz ...... to kocurek idzie popróbować jak się rzeczy mają w kwestii kawy - ostatnio pił malusie espresso z mleczkiem 2 tyg. temu aaaale coś i tak nie szło :-D

reklama
balbinka- wiesz co, chyba takie badania nie są refundowane przez NFZ z tego co się orientuję :(
A co wogóle u Was jest przyczyną ? Jesteście oboje przebadani z mężem ?

My już od 5 lat staramy się o dzidzię :-( Najpierw jedna lekarka z wrocławskiego Corfamedu twierdziła przez 4 lata, że wszystko jest ok aż w końcu nasza cierpliwość się skończyła i zaczęliśmy działać na własną rękę. I tak trafiliśmy do invimedu we Wrocławiu. Jak dr zobaczył wyniki sprzed 4 lat, to powiedział że już wtedy powinniśmy do niego trafić. Najbardziej mi szkoda straconego czasu na bieganie do Corfamedu, że nie wspomnę ile tam kasy na byle G.... zostawiliśmy.
Teraz musimy zrobić takie badanka jak:
AMH, FSH, HBs - antygen, HCV przeciwciała, HIV, CMV IgG i IgM, Toksoplazma IgG i IgM, WR, Kariotyp - badanie cytogenetyczne. No i standardowo posiew ogólny, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma - na to idę prywatnie do mojego gina, ale te pierwsze wymienione badania można wszystko na NFZ poza AMH, bo tego nie znalazłam. Nawet Kariotyp można na NFZ, który prywatnie kosztuje od 320zł za osobę.
Mam już wszystko wydrukowane dla mojego lekarza rodzinnego, jestem przygotowana do wizyty :cool: Info dla lekarza, dla pacjenta, dla kogo skierowania, kto płaci za badania itp. Także nie dam się tak łatwo zbyć hahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry