reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie dobre duszyczki :))

wyspane??

ja wlasnie wcinam śniadanko
jem.gif

NIKA- ~~~~~~~~~~ zawsze mile widziane- dziekuje nałapałam !!

reklama
Dzień doberek.Witam po nie przespanej nocce:(
Co godzinę-dwie budziły mnie takie mdłości,że jeszcze z zamkniętymi oczyma leciałam do łazienki.
Brzuch boli strasznie,leje się ze mnie jak nigdy i mdli mnie.Chyba pójdę do lekarza dzisiaj.

czesc palemko.
niestety latwo sie mowi przejsc na butelke.boje sie poprostu tego placzu i tej histerii tym bardziej ze wiem ze bede z tym sama...brak mi motywacji... czekam narazie...zobacze II kechy to odrazu ja odstawie od cyca.
a z tym najedzeniem to wcale nie ejst do konca tak... Iwa budzi sie w nocy i wcale nie je tylko pocyca 2 minuty i spi dalej... wiec nie wierze ze jest glodna, poprostu tylko chce sie pocycolic...w dzien tez tak jest ze jak dzieje jej sie krzywda tio zaraz do cyca ciagnie
czesc oliwko
wiataj mama
nika nalapane. dziekuje

Ja nie znam problemu Wiolka,od początku wiedziałam,że nie będę karmić piersią.Nie chciałam.Nie mam cierpliwości.
Większość uważa mnie za wyrodną matkę.A ja uważam,że małej nie brakło mojej miłości,czułości itp.

WIOLA- Iwa pewnie po części budzie sie też z przyzwyczajenia...ale każda mama zna swoją Niunie i wie co dla Niej najlepsze-ja miałam zamiar karmić do 6,7 m-cy dzieci a potem jak juz sie wprowadza stałe jedzonko chciałam przejść na butelkę ,ale ...z Zuzą i 5 m-cu karmienia nagle dostałam @ i pokarm poprostu w jeden dzień zanikł!!!dzwonilam do gina co mam robić??????pilam te herb.laktacyjne,pobudzałam laktatorem i NIC!! koniec karmienia...płacz i żal ale co -miałam sie szarpać z naturą!
a przy Domisiu bylo "jeszcze lepiej" bo juz w 2 m-cu karmienia zaczeły sie schody-coraz mniej mleka-karmiłam z 2 piersi a i tak musiałam dokarmić...

wiec ja też nie wiem jak to jest takie ponadroczne dziecko karmić bo u mnie bylo jak napisalam...

PALEMKA,OLIWKA- cześć ..

PALEMKA- doszły w koncu mms'y?
OLIWKA- idziesz do tego lekarza??

CZeść dziewczyny :-) jak tam dzionek, widzę, że nie wyspane :tak:

u mnie zadziwiająco spokojna noc, przespana od deski do deski :-)

WIOLKA: o 5.30? pobudka? :szok:

KAROLINA: może pójdź do lekarza, ale wydaje mi się, że tak się objawia stres, który ostatnio się u Ciebie nagromadził, więc może poczekaj i pamiętaj o posiłkach!!!! ;-)

MAMA: witaj kobieto czynu! :-D

Zaraz podjade po coś do piekarni,jak mi nie przejdzie do popołudnia to zadzwonię do lekarza

mama masz racje z przyzwyczajenia tez, ale jak nie dalam jej cyca ostatnio w nocy to plakala przez 2h ciagiem.zasnela wtedy bo nie miala sily plakac a po 3h znowu powtorka z rozrywki.
ja tez mialam zamiar karmic 6 miesiecy:-)ale cos mi nie poszlo...
just no o 5.30. a teraz bajki oglada. pewnie w ciagu godziny pojdzie juz spac a potem drugi raz juz nie zasnie i o 19 bedzie plakac spac , a nie moge jej pozwolic isc spac na noc o 19 bo wtedy o 5 rano wstanie.

JUST- witaj nasza śmieszko-powodzenia z mieszkaniem :))

WIOLA- no to sie nazywa szantaż emocjonalny-Mała już jest duża i wie jak osiągnąć to co chce ...czyli jak nie dostaj to płacz...domyslam sie ze w nocy to masakra jak dziecko ciągiem płacze 2 h!!
no ,ale cos kochana zrobic trzeba ,zebyscie wszyscy pospali:))

ja ide
prysznic.gif
zaraz wychodzę:)

reklama
Witam się i ja :rofl2:
Wiola, dla pocieszenia powiem, że mój najmłodszy psiak Groszek dzisiaj obudził mnie o 4:50 :baffled: Niby chciało mu się siusiu, ale szybko przybiegł z ogrodu i wdrapał mi się na kolana (6 miesięcy - 24kg żywej wagi) i w moment zasnął i chrapał tak głośno :laugh2: o 6:30 mój M wstawał do pracy i zastał nas śpiących razem na dywanie :sorry: Także dzisiaj odczuwam to spanie na podłodze, ale Grosz jaki zadowolony był rano. Miał taką cwaną minę gnojek a ja stara baba dałam się tak podejść :zawstydzona/y: Rozpuściłam go, bo na każde jego zawołanie stałam na baczność hehe, ale po dzisiejszej nocy powiedziałam - KONIEC :evil:
Mykam wywiesić pranie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry