reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale mam jazde,matka wydzwania za moją siostrą...jeszcze się nie zaczęło a juz jazdy.

no teraz latwo wam nie bedzie :( ale dacie rade !!! troche sie przemeczycie i w koncu bedzie dobrze :)

czesc mad - cieszę się, że już jesteś :-), ja Ci nie wytłumaczę , mi dziewczyny tłumaczyły, ale ja ciemna masa jestem i tego nie kumam ... całuski posyłam ;)

kocurke - Ty mi dałąś żelka , to ja Ci dam kompot pyszny (kupiłąm truskaweczki mrożone i wisienki i takie inne ) może Ci mdłości przejdą ... ? heh

dziewczyny przepraszam, że byłam dołująca, to zwykły strach przed niezananym, widocznie jest silniejszy ode mnie, a że jestem osobą szczerą, to na BB zachowuje się (piszę ) to co czuję i myślę, bez sciemy.
Ale od dziś basta !!! Są osoby, które wcale nie mają za wesoło i nie ma co się dołować !!!
Od dziś postaram się myśleć bardziej pozytywnie !!!
A pewnym osobom (wiecie same, nie będe wymieniała ) bardzo dziękuję za wsparcie i zrozumienie !!! :tak:

no co ty nie ma za co przepraszac :)
kazda z nas ma rozne gorsze dni i leki .... wazne , ze juz lepiej i teraz bedzie tylko pozytywnie !! :)

EWULA: mówisz i masz :D

a ze mnie ciamajda jak nic, kupiłam kilogram pierogów z truskawkami i wiecie co zrobiłam??? :szok: nie wsadziłam ich do zamrażalnika, a były mrożone... i teraz mam rozmrożony kilogram pierogów, któraś z Was reflektuje? ;-)

no to masz niezla wyzerke :)
a na pierozka to ja sie pisze !!

Biorę:) Pierożki uwielbiam:)))
Idę powoli w strone snu:) Czeka mnie ciężka noc.Do jutra:)))

ASIONEK: szykuj się na odbiór pierogów ;-)

widzę, że się kobietki usypiają, tylko ja jestem taki nocny Marek, co siedzi długo w nocy, a rano może spać ile wlezie :-)

Cześć wszystkim!

Ślę buziaki i życzę Wam miłego dnia! :-) Ja zaraz lecę do pracy i pewnie znów będę przysypiać... :-D

Miłego wtorku!

czesc Wiolka - kurde, to nie pospałaś.
Powiem Ci coś, kolezanka karmiła swoją niunię piersią do roku prawie i mała tez jej się budziała wczesnie oraz w nocy co 2-3 godziny do cyca, wkurzyła się pewnego dnia, bo była najzwyczajniej w swiecie nie wyspana :) i przeszła na butelkę. Walka trwała 3 noce. Obecnie mała jest od miesiaca na butli, moja koleżnka przeszczęśliwa, bo Ola jej przesypia całą noc, nie budzi się wcale. Oznacza to chyba, że mała jest bardziej najedzona i lepiej śpi, niż na cycu ;) A Ty nie zastanawiałaś się nad przejsciem na butlę ?

reklama
Witam wiosennie:-):-)
Ja tylko wpadłam na moment bo zaraz jadę na lotnisko... Posyłam porcję fluidków chłopięcych więc która chętna na małego faceta łapać~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jak przyjadę to zaglądne a tymczasem miłego dnia;-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry