mademoiselle
Fanka BB :)
Ja też się już ładnie pożegnam
)) Śpijcie dobrze :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale mam jazde,matka wydzwania za moją siostrą...jeszcze się nie zaczęło a juz jazdy.
czesc mad - cieszę się, że już jesteś :-), ja Ci nie wytłumaczę , mi dziewczyny tłumaczyły, ale ja ciemna masa jestem i tego nie kumam ... całuski posyłam
kocurke - Ty mi dałąś żelka , to ja Ci dam kompot pyszny (kupiłąm truskaweczki mrożone i wisienki i takie inne ) może Ci mdłości przejdą ... ? heh
dziewczyny przepraszam, że byłam dołująca, to zwykły strach przed niezananym, widocznie jest silniejszy ode mnie, a że jestem osobą szczerą, to na BB zachowuje się (piszę ) to co czuję i myślę, bez sciemy.
Ale od dziś basta !!! Są osoby, które wcale nie mają za wesoło i nie ma co się dołować !!!
Od dziś postaram się myśleć bardziej pozytywnie !!!
A pewnym osobom (wiecie same, nie będe wymieniała ) bardzo dziękuję za wsparcie i zrozumienie !!!![]()
EWULA: mówisz i masz![]()
a ze mnie ciamajda jak nic, kupiłam kilogram pierogów z truskawkami i wiecie co zrobiłam???nie wsadziłam ich do zamrażalnika, a były mrożone... i teraz mam rozmrożony kilogram pierogów, któraś z Was reflektuje? ;-)
pok - ma się rozumieć !!! Znowu będzie nerwówka na foruma temka mierzona ?
pok - no własnie ja tez nic wiecej nie znalazłam ... chyba jakies mało typowe to badanko![]()