reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - lepiej, że przed owu niż po :-p szansa kurdel blaszka jest !!!!! Najważniejsze, że kurka zaczęła jajeczka znosić :-p:-D:-D:-D
A temu doktorkowi to nie mów, bo mi się spać chce hahahahaaaa Cieszę się moja droga razem z Tobą, i jak zawsze jestem do usług ;-)

reklama
palemka, kasik - znalzalm tyle, ze norma dla AMH jest wynik powyzej 1,4 ng/ml a dla Inhibiny B wiecej niz 20 pg/ml

made - to masz zlecenie na przyszly tydzien - wizualizuj pozytywny ciazowy :)

Kasik - jest dobrze :tak: powyżej 15 zaczyna się PCOS i zbyt dużo jajeczek :tak: 1o to wg mnie dobry wynik :tak:

palemkoooo :-D

just - kop w tyłek za pisanie posta pod postem :-)

oliwka - gratuluję dobrej decyzji :tak:

mamaaaaaaa - where are youuuu ? :-)

made - welcome back :-)

No i Emi mi z nudów usnęła na rękach - znowu :-p

pok - no własnie ja tez nic wiecej nie znalazłam ... chyba jakies mało typowe to badanko ;)

kasik - no niestety będziesz musiała poczekac do wizyty ;) Albo zadzwon do gina, jesli mozesz

o sol madra głowa - no nasza sol wszystko wie !!! Wiewat sol !!! Wiwat !!! Jak co z księgowosci to pisz na pw

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam za odpowiedzi :-) Też myślę, że wszystko ok. W sumie to mam PCO, chyba, że już sie wyleczyłam ;-) ciekawe czy w ogóle można się z tego wyleczyc.

Sol - :-D jak dobrze być na "starych śmieciach". A co Ty takiego nudnego robisz, że Ci ten cukiereczek tak ładnie usypia ? Bo jakoś mi się ta nuda kłóci z Twoją osobą :-D

mamitka - BUZI GADUŁKO UROCZA :* :-D:-D:-D

MADEEE:-D:-Dno w końcu bo my tu pozytywnej energii potrzebujemy:tak::tak:cudnie ,ze jesteś :0

SOL- jestem kochana-tak krzyczysz ,ze odpaliłam kompa :));-)ukochaj Emi!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry