reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAROLINA: telefon ma tę cudowną zaletę, że można go wyłączyć, więc jak Cię będzie nękać, to go wyłącz, a zakłócanie spokoju, to też wykroczenie, wiem, że na własnego rodzica ciężko wezwać policję, ale ta sytuacja wymaga wszelkich środków, żeby spokój Wam zapewnić...

reklama
kasik - mam znalazłam chyba !!!

Normy poziomu FSH:
  • poniżej 3 mIU/mln oznacza niewydolność przysadki
  • od 3 do 9 mIU/ml satysfakcjonująca rezerwa jajnikowa
  • od 9 do12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową
  • od12 do 18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową
  • powyżej 18 mIU/ml oznacza wyczerpaną rezerwę jajnikową
wynika z tego, że nie jest z Tobą najgorzej skarbie !!!!

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-D:tak::tak::szok::rofl2::happy::laugh2::cool::-D

ja nie wiem czy Ty wizualizowalas na pewno, czy to juz jest efekt placebo ale.......... DZIEKI ZA OWULACJE! :-D

made buziaki żabo moja wytęskniona :-D melduję się od samego rana a na razie spadam bo przerwałam jęczenie a tak być nie może :-D swoje trzeba wycierpieć dziś bo jeszcze gotowe przerzucić się na jutro rano :szok: idę wydrapywać kolejną kreskę na ścianie - ciekawe ile mi ich jeszcze zostało.....

papapapappaaaa kochane moje

oliwka trzymaj się, ściskam mocno!

poook poczek :))))))) a wiesz jak moja (jeśli) córcia będzie miała na imię????????????????? Zgaduj zgaduj :-D papapa

pok - cholernico Ty !!!!! :-D:-D:-D:-D ja nawet dla siebie się tak w sufit nie wgapiałam :-p a w szpitalu wielki jak galaktyka :-D Ty mi tylko powiedz czy małża gwałtoliłaś, bo ja trzy noce wizualizacje uskuteczniałam :-D )))))))) weekend przespałam przez te Twoje leniwe organy :-p

Kocurek - kiedy się na prenatalne wybierasz ? Bo wiesz, że po 35. roku życiu to już za free ;-) ja się kurka wodna nie załapałam :-D:-D:-D czasami lepiej być tym mądrzejszym )))))))))

To ja się jutro wypytam o te badania, a teraz odpoczywaj Kochana, żebyś wyglądała jak kobieta w ciąży, a nie jakiś tam szczypiorek z doniczki :* :-D Do jutra

Ostatnia edycja:
kasik - mam znalazłam chyba !!!

Normy poziomu FSH:
  • poniżej 3 mIU/mln oznacza niewydolność przysadki
  • od 3 do 9 mIU/ml satysfakcjonująca rezerwa jajnikowa
  • od 9 do12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową
  • od12 do 18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową
  • powyżej 18 mIU/ml oznacza wyczerpaną rezerwę jajnikową
wynika z tego, że nie jest z Tobą najgorzej skarbie !!!!

Hehe dzięki, to normy na FSH, a ja mam AMH Anti Mullerian Hormon
icon7.png

o matko, jaki kreton ze mnie ło ciupppppppppppp !!!!

sory !!!

Wszyscy na forum wiedzą, że jestem zamot i to jest potwierdzenie tego !!! ok w szukam dalej :)

made
poook poczek :))))))) a wiesz jak moja (jeśli) córcia będzie miała na imię????????????????? Zgaduj zgaduj :-D papapa

hmmm... Poczek? :-D

pok - cholernico Ty !!!!! :-D:-D:-D:-D ja nawet dla siebie się tak w sufit nie wgapiałam :-p a w szpitalu wielki jak galaktyka :-D Ty mi tylko powiedz czy małża gwałtoliłaś, bo ja trzy noce wizualizacje uskuteczniałam :-D )))))))) weekend przespałam przez te Twoje leniwe organy :-p

no tu sprawa sie komplikuje. dzialania byly 2 dni przed owu a w samo owu juz sie nie dalo... ale owulacja byla tak piekna, ze sie doktor ucieszyl :) nie zdradzilam mu mojej głownej kuracji wizualizacjami made :D

reklama
kasik - kurde rzeczywiscie, nie ma ... wszedzie pisze tylko, ze norma <1,4 ... mialam dobre intencje, chyba nie pomogę ... wiesz co, a kiedy masz wizyte, bo jak niebawem, to wytrzymasz, a jak nie, to może na wątku o invitro spytaj, tam dziewczyny prędzej takie badanie mogły robić ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry