reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale mam jazde,matka wydzwania za moją siostrą...jeszcze się nie zaczęło a juz jazdy.

reklama
maaaaaadeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no przymdliło mnie coś jak to zwykle na wieczór... i tak leżę i leżę i jęczę .... i coś mi spokoju nie daje - to myślę zajrzę na BB :-):-):-):-):-) JAK FAJNIE, ŻE JESTEŚ - NIGDY WIĘCEJ NIGDZIE SIĘ NIE WYBIERAJ !!!!!!!! A na poród to ja żądam pisemne zaświadczenie od Twojego prowadzącego, że faktycznie już Cię wzięło i MUSISZ :-p:-p :-):-):-D:-D

Ostatnia edycja:
KAROLINA: tylko spokój może Cię uratować, Ty musisz mieć nerwy na wodzy, a mama musi ponieść konsekwencje swojego zachowania, to logiczne..

just - dziękuję za miłe słowa w moim kierunku :))))) głaszczę brzuszek :-)

A powiedzcie Kochane, gdzie się podziały podziękowania ? Co to za jakieś nowości : Lubię to / Share ??????? Mam 106 wiadomości, i żadnej nie rozumiem L:-D moje wpisy ???????????? weźcie mi to wytłumaczcie jak krowie na granicy, bo ja nie bez powodu mam żabę w avatarze :-p:-D:-D:-D

MADE: dzięki, aż się w środku Smyk zakręcił :tak:
masz fajowy suwaczek z takim małym spadochroniarzem :-D absolutna rewelacja, jak by moja koleżanka, to określiła :-D:-D:-D

Dziewczyny taką prośbę otrzymałam, może Wy pomożecie
Więc jeśli to mozliwe to bardzo proszę o zmaieszczenie poniższego tekstu w odpowiednim miejscu na Waszym forum.

"Jestem mamą z Krakowa. Jadę z Zosieńką na 6 tygodni do Karwi. Ze względu na silną alergię u Zosi, nie mogę żywić jej warzywami i mięskiem sklepowym, faszerowanym wolę nie wiedzieć czym...
W zwiazku z tym mam prosbę. Czy mogłybyście podać mi adresy sklepów z ekologiczną żywnoscią w okolicy niezbyt dalekiej od Karwi - Trójmiasto, Władysławowo, Rumia, Puck, sama nie wiem gdzie jeszcze. A moze jakieś gospodarstwa ekologiczne znacie, gdzie mogłabym sobie zamówić produkty?
Zależy mi zwłaszcza na mięsku (jagnięcina i królik), warzywach i jabłkach oraz gruszkach konferencjach. I jakimś dobrym chlebku - jakaś piekarnia? Nabiału Zosia nie moze jeść.

Po sprawdzeniu składów w słoiczkach gerbera, bobovity i hippa okazało sie, ze Zosia moze jeść tylko jeden gerbera i jeden hippa, które mają w składzie mięso. A na 6 tygodni mięsa na wyjazd nie przywiozę.

Bardzo proszę o pomoc."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
żabko kochana chcą nas upublicznić za pomocą facebooka ale my się nie damy :-D te wiadomości to są podziękowania, których do tej pory dostąpiłaś :-) ja wiem jedno, że "share" omijać będę nawet, jeśli sol pisze, że aby nasze posty na facebooka szły to trzeba cośtam gdzieśtam na bb sobie poustawiać :dry: No i teraz nie "dziękujesz" komuś, tylko "lubisz" to co pisze grrrrrr.....
A w ogóle to jak ktos chce to moze Twojego posta na facebooka sobie wrzucić bez Twojej zgody :szok: Zamotałam .... ale sama rozumiem tylko tyle, że mi sie to nie podoba :no:

Ostatnia edycja:
Witam Staraczki i nietylko.

Mam pytanie, czy któraś z Was miała robiony test AMH? Ja własnie odebrałam wynik - 10,1. Nie ma konkretnych norm, w necie jest napisane ze od maks do 1,4. Kobieta tuż przed menopauzą ma poniżej 1. Ale ile wynosi ten maks. Wiadomo, ze to zależy od wieku, ale nie ma nigdzie żadnych obliczeń, choc przybliżonych. Lekarz mi powiedział, że to nie jest źle, ale też nie super. Napiszcie proszę, jeśli miałyście z tym do czynienia, jak to było u Was. Dodam, ze mam 28 lat.
Pozdrawiam

czesc mad - cieszę się, że już jesteś :-), ja Ci nie wytłumaczę , mi dziewczyny tłumaczyły, ale ja ciemna masa jestem i tego nie kumam ... całuski posyłam ;)

kocurke - Ty mi dałąś żelka , to ja Ci dam kompot pyszny (kupiłąm truskaweczki mrożone i wisienki i takie inne ) może Ci mdłości przejdą ... ? heh

dziewczyny przepraszam, że byłam dołująca, to zwykły strach przed niezananym, widocznie jest silniejszy ode mnie, a że jestem osobą szczerą, to na BB zachowuje się (piszę ) to co czuję i myślę, bez sciemy.
Ale od dziś basta !!! Są osoby, które wcale nie mają za wesoło i nie ma co się dołować !!!
Od dziś postaram się myśleć bardziej pozytywnie !!!
A pewnym osobom (wiecie same, nie będe wymieniała ) bardzo dziękuję za wsparcie i zrozumienie !!! :tak:

reklama
kasik- widziasz ja miałam miec robione, ale w koncu nie zrobiłam. Ale na kartce z wynikiem nie masz z boku norm zapisanych ?

oliwka - co jest ?

sol - moja sister jest księgową, jak co to wal jak w mur (no bez przesady oczywiscie ):)hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry