reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA: wszystko się liczy :-D dzisiaj chciałam buty zmierzyć w sklepie i musiało to z boku zabawnie wyglądać jak się do nich zabierałam :-D ale dzielnie na swoje pseudo 4 piętro się wdrapuję, więc jest ze mną całkiem znośnie :-D

reklama
Cześć wszystkim!

Zalogowałam sie po powrocie z pracy, zeby się z Wami przywitać, ale zjadłam i padłam na kanapie! :szok::szok: Strasznie mi się spać chce!!! :tak:

Oliwka - doczytałam o @... Strasznie mi przykro, kochana!!! Tulę najmocniej jak potrafię!!! Wierzę w nast. cykl i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :*:*

Teraz troszkę poczytałam, bo nie wszystko jeszcze nadrobiłam. ;-)

Ewula - echhh.... jak ja bym chciała żeby Wam wszystkim się udało. Widzę, że Ty jakoś w środku cyklu jesteś ;-) robisz testy owulacyjne albo mierzysz temperaturę ?

Mamitka - bez Was nie byłoby tej energii :-D zawsze coś napędza motorek :-D

MADE- jak to z nudów zasypiasz?? na bb nie jest az tak nudno chyba...no ale nie wiem od ktorej piszesz wiec moze juz znudzona jesteś:))))

MARY- czesc,sliczny suwaczek:)

ja zaraz koncze kolacje i zmykam..

mamitka - kochana moja :-D to był taki żart sytuacyjny... odnośnie tych urzędowych spraw, o których Sol pisała ;-)))))))) ja się nigdy z Wami nie nudzę, no coś Ty :*

Ewula - łojojoj..... to ja Ci wizualizacje, a Ty męża :-D razem damy radę !!!!

MADE- ja poprosze o wizualizacje za tydzien-bo za tydzien zaczynam testy robic owulacyjne:)

no dobra-kolacja zjedzona,ide pod prysznic i zaraz m jak milość..persen forte i spać:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry