reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula - cześć, kochana!!! Masz PW! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!!! :-):-):-):-)

Mama - hej! :-) A dziękuję! :-) Jak tam Twoje samopoczucie?

Mademoiselle - kope lat kochana!!! Jak się czujesz? Mam nadzieje, że już lepiej!!! :happy:

Boogie - co u Ciebie? :happy: Maluszek fika? :-)

reklama
MARY: chyba się nie witałam, wybacz :tak:
tak Kosmonauta ma coraz mniej miejsca, więc jak już mnie kopnie, to wiesz siła jest :-D:-D:-D ja jestem muzykalny człowieczek, dla mnie dzień bez muzyki, to dzień stracony, tak to Maluch ma się z matką muzykalistką :-D:-D:-D i kręcić mi się bioderkami chce :tak: więc na słucha się muzyki za wszystkie dzieci, które muzyki nie słuchały już w brzuchu :-D:-D:-D

mary - :-D:-D:-D przekazywałam Gratulacje, ale teraz dawaj pyska, osobiście wycałuję :-D bardzo, bardzo się cieszę i życzę wszystkiego dobrego.
U mnie już OK co prawda lekarz zabronił jeszcze jazdy na oklep, ale nóżka już podryguje i koziołki fika :-D

just - :-D:-D:-D:-D))))))))))

EWULA: mówisz i masz :D

a ze mnie ciamajda jak nic, kupiłam kilogram pierogów z truskawkami i wiecie co zrobiłam??? :szok: nie wsadziłam ich do zamrażalnika, a były mrożone... i teraz mam rozmrożony kilogram pierogów, któraś z Was reflektuje? ;-)

Mademoiselle - a dziękuję ślicznie!!! :-) Mama mi przekazała gratki od Ciebie, za co bardzo dziękuję! :*:* Cieszę się, ze u Ciebie lepiej i mam nadzieję, ze będzie tylko lepiej! :tak:

Boogie - no to super, jak jesteś taka muzykalna!!! :-) Przy maluszku to super sprawa! :tak:

Kochane, padam na twarz, mimo, ze przespałam po pracy 2h!!! :szok: Jestem niewiarygodnie zmęczona, tylko bym spała i jadła!... :zawstydzona/y: Będę powolutku uciekać, bo jutro do pracy raniutko. A w czwartek wizyta u ginki i aż się nie mogę doczekać!!! ;-);-)

Dobrej nocki Wam życze już teraz, jakbym padła przed laptopem. :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry