Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i mówi dobranoc :-)
wybacz GUMISIU ;-)ASIONEK: kochana dla mnie maks to 1000 zł, właśnie dostałam info od kumpeli i jestem umówiona na jutro, mała 20 metrowa kawalerka, aleee ze wszystkim wychodzi już 1000zł, więc jakiś malutki cień się pojawił
ja potrzebuję ludzi do życia, prawie jak powietrza, jak ja mam mieszkać gdzieś na wygwizdowie, to aż mnie ciary przeszły, jechałam tym głupim trajdkiem w którym prawie zemdlałam i tak myślałam, że jestem typowy mieszczuch i kocham tą bliskość do morza tu w Gdyni, że Kosmita mógłby korzystać z tych uroków i jodu... jestem głupol, bo najważniejsze jest, żeby mieć dach nad naszymi głowami, ale jak mogłabym wybrać , to czemu nie![]()
hej hej kochane powiedzcie mi taka rzecz test owulacyjny powinien byc pozytywny do samej owulaci czy po tez? bo wczoraj i dzisiaj rano mialam pozytywny a teraz negatywny i sie zastanawiam co i jak i czy jest sens jeszcze dzisiaj dzialac?